hahaha

sitter å kollar på massa klipp på youtube med björn gustavsson.. från parlamentet till morgonsoffan å massa annat.. jag skrattar så tårarna rinner.. han är så kul!

johan glantz (eller va han heter).. han med skånskan iaf.. han är för jävla rolig oxå.. å pia i parlamentet.. hahahahaha

valborg



glad valborg allihopa!
här är brasan sedd från min balkong =) 
anledningen till att jag valde att stå på balkongen å kolla är helt enkelt att jag inte vill gå ut ensam längre, inte ens den lilla biten till brasan å tillbaka.. senaste tidens händelser har satt för stora spår hos mig..
men jag trivdes bra med att kolla på elden med en filt i solstolen på balkongen =)

dagen annars har varit lugn, fått dom sista böckerna fixade så nu ska läsloggen bara skrivas ihop.. sen passade jag på att vädra å dammsuga.. fick värsta utbrottet på dammsugaren som nu inte sugit alls bra på flera gånger =/ haha.. satt å slog på den med det korta röret för att sen slita upp locket å se att påsen inte satt som den skulle utan den låg ihopknölad i ett hörn.. å det va damm å bös ÖVERALLT i hela dammsugaren typ.. inte undra på att den luktat underligt.. så jag fick lov å byta filter både inne i den å där bak där luften kommer ut.. oopps =/ när ny påse satt rätt å allt bös va borta så sög den som om den vore nyköpt.. heheh =)

sen slapp igen för att börja på med maten.. tacopaj med sallad å baguettebitar.. mums! å sen satt jag på balkongen varvat med soffan medan elden tog sig =) lugn å skön valborg!

grattis! <3



mums

ikväll belönar jag mig med smaskiga hemmagjorda smoothies.. tycker jag förtjänar det nu efter allt plugg som blivit gjort å så är det ju oxå säsongsfinal på prison break =)


inte illa måste jag säga

jisses va jag har pluggat idag =) känns bra! måste vara solen å hemresan som fått min pluggork å motivation att skjuta i höjden =) har skickat in mitt åtgärdsprogram idag å nu hunnit läsa 4 texter inför läsloggen å plockat ut citat som sen ska bli referat.. oj oj oj det går undan =)

ringde valle idag med å pratade en stund, va kul för det va ett tag sen nu å i helgen va det tänkt bli av men jag hann inte med att ringa =( men idag så! tabita jollrade å busade i bakgrunden å jag saknar dom så mkt! när jag sa hej till tabita så sa valle att hon vinkade massa å log mot telefonen, gullunge! =D men snart åker jag hem å då får vi träffas igen efter 5-6 månader isär! tiden går så fort, även om det känns länge sen så känns det som om det va förra månaden vi sågs, konstigt.. erbjöd mig att passa lilla gullungen en kväll åt dom om dom ville hitta på nåt själva bara hon å claes =) får väl se om dom utnyttjar det, hihi.. känns som om det är det minsta jag kan göra för dom efter att jag fick bo hos dom sist <3

imån fyller världens bästa mamma år, sitter å skriver lite vykort som jag ska posta iväg snart till hennes dag imån.. snälla siss ringde nyss å berättade att presenten va fixad å klart, tack för att du fixade det! =) <3

nu åter till plugget, jag blir lite peppad av att se hur listan av böcker att läsa minskar allt eftersom!

möblerat om

jag passade på att möblera om lite hos d & e medan jag ändå va i farten å bytte i burarna =) rent å fint å lite nytt att utforska för dom..

 

i väntan på ren bur del 2

eddie  eddie  eddie

mitt lilla hjärta.. senare skedde en mindre olycka.. buren stod på pallen å eddie va så till sig å poppade som en galning så buren gungade till å välte ner på golvet.. usch inget jättestort fall men ändå =( tror inte han blev nåt mer än chockad men ska ha honom under uppsikt ikväll iaf =/ ifall ifall.. mitt lilla hjärta..

i väntan på ren bur

min lilla älsklingsdexter i reservburen medan hans torkar =) vi fick till å med till en liten gosestund innan han fick gå ner i buren, högst ovanligt! min lilla fina rädda bebis =) det va spännande att titta ut genom fönstret oxå, haha

dexter
   dexter

vid stunder som gosetillfället märker man hur mkt dom växt! när vi fick hem dom satt dom i handflatan å där passade dom bra, men nu är dom så stora så där får dom inte plats utan man måste hålla med två händer nu.. om inte dom klarar av att stå med framtassarna mot bröstkorgen å rumpan i min hand =)

vi hamnade på bild!

oj vilken trevlig kväll det blev igår! kom till cissi med tanken att ta det lugnt, dricka mitt vin å sen åka hem när dom skulle ut på slick.. men vinet tog mer än vanligt å belle erbjöd sig (snäll som hon är - TACK!) att betala inträde åt mig.. supersnällt! så jag hamnade på slick med dom å hade himlans trevligt.. vi dansade mkt å det va så kul för det va länge sen jag va ute nu =)
va en händelserik kväll men allt från efterhängsna människor å en kille som trillade ner å gavleån! jisses.. stod å väntade på belle utanför slick å såg att det stod folk utmed ån å kissade å rätt va det va så va den en som trilla i å vakter å folk sprang för å hjälpa å sen kom polisen oxå.. men dom fick upp honom i en räddningsbåt å vakten fick ro som en galning i motström för att komma nånvart.. lite spännande faktiskt även om det kunde slutat illa!
TACK belle för att du gjorde min kväll möjlig! å tack allihopa för en trevlig kväll!

slick 26e april


Belle, Cissi, Danne å jag =)

tipsa mig

jag vill ha ny musik att lyssna på.. känner att jag hört mina favvisar lite för mkt.. om ni som läser sitter inne på nån bra låt så tipsa mig! tycker om de flesta musikstilarna =)

oh vilken härlig dag det varit!

började med en härlig sovmorron till kl.10 för att kolla på termometerna å se att den visade nästan 15 grader! i skuggan! å så tidigt! detta kunde ju inte sluta annat än underbart! sen bara tog jag det lugnt fram tills det va dags å träffa nadja å lisen på stan å oj oj oj vilket underbart väder, solen var verkligen varm! =D

vi strosade runt i affärer å hade det trevligt, sen en glass-/milkshakepaus i varma å sköna solen på stortorget å sen nåra affärer till =) lyckades hålla i mina få korvören till pengar så det kändes bra.. hihi.. tack för en superhärlig dag i solen tjejer!

sen gjorde jag å niclas misstaget att åka till willys.. lagom till att alla slutat jobba.. en fredag.. löningsdag.. BIG misstake!! men jag får ta på mig skulden för det, haha.. jag å tålamod är inte nåra bra vänner.. jag skulle ju så absolut storhandla idag.. haha.. ja usch.. apmycket folk inne i affären (så klart) å skitlånga köer ut! fick nästan känslan av att jag va i ullis, haha.. alla va lika galna om att komma åt varorna snabbast å trängsel å långa köer ut, hahaha.. ja jisses! tack niclas iaf för att du stod ut med mitt stållaryck! jag orkade iaf inte handla allt som behövdes så jag fick handla hälften på ica sen iaf, haha =)

nu har både jag å småttingarna mat för förhoppningsvis hela månaden iaf =)

det har blivit ändrade planer om hemresan oxå.. jag åker hem den 29e istället för den 30e!! =D sparar en del pengar på det å så får jag en dag extra hemma =D me like!

nu ska jag bara softa i soffan efter denna härliga dag.. gokväll!

mer film

i slutet på denna filmen så "poppar" eddie in sig baklänges i sitt hus, haha lite sött faktiskt.. =)



FILM: grisarna

sötegrisarna ikväll.. pratglada å nyfikna =) funderar faktiskt på att inviga dom i att få leka på golvet snart.. springa av sig lite =) drar mig dock lite för detta då det känns lite vågat att släppa ut dom på golvet.. hur fångar jag in mina vildingar sen då? haha kommer det bli ett race på liv å död isf å den som orkar längst kommer ut som segrare.. haha..



står en skärbräda emellan dom just nu för att jag för nåra dagar sen tyckte det kunde vara kul om dom fick se varandra å prata "face to face".. det gick inte alls bra om man säger så.. dom funkar verkligen inte bra ihop mina killar! det absolut första dom gör är att resa ragg å burra upp sig.. vagga med rumpan å stampa med bakbenen.. dom blev alltså ilskna på varandra direkt! =O så jag fick dra isär burarna så långt ut på kanterna det bara gick å ställa skärbrädan mellan så dom inte kan se varandra, haha.. å lugnet spred sig över oss alla med det =)

flytten klar

nu är min blogg flyttad till den nya plattformen.. gick snabbt! än så länge verkar ju allt frid och fröjd faktiskt =) ska bli intressant å se hur det kommer funka framöver!

fredag - ja tack!

ännu en underbar dag med varmt härligt solsken! love love love it!

nu är det helg för mig då vi inte har lektion imån.. =D men kommer dock sträva efter att få en hel del plugg avklarat i helgen.. å imån kommer äääntligen CSN in på kontot igen, dock kommer väl det mesta försvinna lika fort men jag kommer iaf ha pengar till mat å så dära.. skööönt efter att ha levt med 4 kr i plånboken hela veckan! iPoden ligger ute på blocket nu i ett litet test att se om det finns nån som nappar eller så.. men så klart vore det skönt om den kunde säljas.. i need the money!

imån är det en härlig dag på många sätt.. jag ska fylla på min mobil å ringa älskade valle vännen =D kul att ha mkt att se fram emot när man vaknar en fredag.. hoppas på sol då med!

min blogg blev visst lagd i flyttkö nyss =S när jag skulle logga in fanns det så man kunde klicka å få logga in på nya plattformen för å få kika före alla andra.. men det fick jag ju inte, jag blev bara lagd i kö =S men ska bli spännande å se va som händer, å sen hur det nya funkar..

säg till min vän, när du är redo att leta.. jag står redo att hålla handen å leta med dig! älskar dig min vän <3

i love solen

idag är det jag som sitter ute på balkongen å bara njuter av solen! underbart!

fick lite plugg gjort innan så det känns bra.. så resten av dagen ska jag bara njuta av solen!

dock med öronen å ögonen på ständig vakt efter äckliga flygfän.. men än så länge har jag fått ha balkongen i fred =)

känslan av solen som värmer ansiktet, armarna å hela mig är fantastisk.. inte ett bekymmer har jag när jag sitter där å har det bra i värmen!

ännu en underbar dag

image85

mitt inre har fått ro

ikväll har jag kommit underfund med hur bra jag helt plötsligt mår.. hur nöjd jag är med allt.. med mitt liv.. med hur allt har blivit.. hur jag har blivit..

allt efter att jag å niclas blivit vänner har flötit på rätt bra tycker jag.. mkt prat om allt, om alla känslor.. å jag kan inte säga mer än att jag är så oerhört tacksam för hur snäll du, niclas, varit mot mig under alla mina sammanbrott.. du har så snällt lyssnat på alla mina förvirrade tankar å funderingar å hållt min hand igenom allt.. iaf har det känt så.. å det har hjälpt mig.. du har hjälpt mig så mkt.. å jag är dig evigt tacksam för det.. jag har lyckats komma över en stor tröskel.. jag funderar inte mer på vad vi kunnat göra annorlunda.. å det känns bra, det gick som det gick å nu är det som det är.. niclas har hjälpt mig fram till den, hållt mig i handen över den å tatt emot mig på andra sidan.. om det har varit medvetet eller inte, det har jag inte en aning om.. men det är så det har känts för mig.. å det går inte att beskriva med ord hur mkt det betyder för mig..
jag vet inte hur det kommer bli med oss i framtiden.. å för min egen skull får jag inte hänga upp mig på det.. jag måste ta vara på mitt eget liv, ta vara på den här chansen å lära känna mig själv.. jag kan gå miste om mkt om jag inte försöker göra det bästa av situationen.. jag å mina knattar har det bra nu här i det som var vår lägenhet.. jag bevarar den tiden vi hade längt inne i mitt hjärta å tänker med lycka å värme tillbaka på den.. kanske kan det bli vi igen.. kanske.. tiden får utvisa hur det blir..

det är så underbart att äntligen, äntligen kunna få vara med å planera allt kring studenten på riktigt.. jag kommer vara med på allt! jag har nog fortfarande inte hunnit smälta det för det känns så overkligt.. jag ställde in mig på att få åka hem den 4e å stressa hem å vara med på student å balen för att sen stressa hem lika snabbt.. för att inte bli besviken om jag inte fick ledigt.. jag ville, men vågade inte hoppas, på att jag faktiskt skulle kunna vara med på allt.. så när jag läste mailet så brast det.. jag blev så fruktansvärt glad.. så lättad.. ringde till mamma på jobbet för jag va bara tvungen att säga det till nån.. bästa mamma <3 jag känner redan hur mitt sinne är lättare.. jag mår bra å jag känner ett inre lugn.. jag får snart åka hem.. för snart är precis vad det är, det är bara en A-uppsats borta, haha.. nej men tiden kommer gå så fort så snart sitter jag på bussen ner.. jag kan ärligt säga att jag just nu längtar efter min 8-9 timmars resa.. jag längtar efter att gå upp kl.5 på morronen för att åka bussen till stan strax efter sex.. få gå med min resväska genom ett folktomt gävle å gå mot bussen som tar mig Hem.. jag ser fram emot att sitta på bussen hela dagen sen för att på eftermiddan vid halv tre, halv fyra komma fram till jönköping å mötas av den eller de familjemedlemmar som har möjlighet att hämta mig.. jag ser fram emot att få sätta mig i bilen för att ytterligare en timme sitta med en redan trött rumpa åka den sista biten Hem.. iofs är jag hemma redan i jönköping, men 10 mil senare då är jag Hemma.. gud va jag längtar..

allt känns plötsligt så himla bra.. jag har frid i sinnet nu.. jag ser ett ljus i tunnlen.. jag har något att kämpa för..

å tack alla andra i min närvaro; vänner å familj.. som stöttat mig så snällt! ni är bäst allihopa!

jaha då va det dags

idag har jag sett årets första humla.. så det va bara till att ta fram myggnätet till balkongdörren å hoppas på att dom jävlarna inte hittar in genom ett fönster eller nåt.. jag älskar värmen, våren å sommaren.. men jag HATAR alla jäkla flygfän som kommer med det.. bläk


ipod

sälja eller inte sälja? det är frågan!

sol ute, sol inne, sol i sinne

jag är så lycklig, vad jag har väntat på denna känslan!

lyckligast på jorden

ja det är nog jag det!

min lärare gav mig idag ledigt sista veckan så jag kan åka hem å vara med på karnelevalen som är helgen innan syrrans student! =D jag blev så glad å lättad så jag nästan började gråta när jag läste mailet.. skit samma att jag får plugga lite hemma! jag får iaf vara med på allt kring studenten! går inte att beskriva med ord hur lycklig jag är just nu faktiskt!

senast 30e maj bär det av! så snart kommer jag få träffa min familj.. å min fina fina vän å så klart lilla gullungen.. åh va jag längtar <3

detta kommer göra underverk för mig, mitt humör å min ork.. precis va jag behövde få veta för att orka sista biten av vårterminen! underbart!!

lille skrutten vilar sig

  

FILM: ivriga småttingar



så här låter det å så här ser det ut när E & D när dom vill ha sallad =)
halvkass kvalité men jag tror att dexter är rädd för den vanliga kameran så för att få han på bild måste jag ha mobilen.. konstigt men sant, haha!

snälla solen sluta inte skina

solen å vårvädret gör underverk för mig! jag är full av ork å motivation helt plötsligt.. idag har jag pluggat som aldrig förr, å det känns så bra.. nu får solen gärna fortsätta skina resten av terminen så jag kan ta mig igenom näst sista terminen utan att köra slut på alla krafter =)

vår, underbara vår

image80

image81


solen skiner å det är bara så underbart väder idag!

ikväll blir det lyxmåltid - potatisgratäng å grillad kycklingfilé - med niclas.. mums! =)

det är fint, väldigt fint =)

         


(kass kvalité på bilderna, mobilkameran höhö men det är fortfarande väldigt vackert!)

SM-GUUUUUUUUULD!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image70

vilken känsla, oj oj oj!!

matchens gång, haha

jag brukar verkligen inte bry mig om sport men jisses va spännande matchen är! det märks att det är en avgörande match för det är mkt som händer =D efter snart 2 perioder spelade så leder HV med 0-1 ! =D



skit oxå.. linköping gjorde mål bara sekunder innan andra periodens slut.. höhö..



den där stefan liv är för jävla bra alltså!



MÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!! 1-2 till HV !! 6 minuter kvar.. det är så spännande!



fan oxå.. 2-2 .. ååååh uuuuusch



förlängning.. huuuuh, vilken rysare!!



jävla reklam till å hålla på i evigheter då!



hejja hejja hejja HV.. kämpa nu! jag dör det är så spännande, vågar knappt titta!



SM-GUUUUUUUUUUUUUUULD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


FILM: ett försök till att lägga upp en video


Undra om det funkar? om den inte syns här ovanför så testa å klicka i tomrummet så kanske det händer nåt =) haha.. det är iaf E & D när dom bodde tillsammans å va ganska så små märker jag nu när jag själv tittar =)

ikväll gäller det!

oooh, en avgörande match.. HV kan vinna SM-guld ikväll! kommer bli spännande =)

D & E all new

 
ikväll har dexter varit lite skrajjsen.. han visste inte redit om han skulle våga komma ut å hämta salladen eller inte.. i vanliga fall kommer han som skjuten ur en kanon.. haha


Eddie däremot var mer ivrig.. han började äta på gallret i väntan på sin tur =)


Inte ens röret vågade han springa i ikväll.. hmm.. han som älskar det annars.. han kanske bara har en dålig dag idag =)


eddie sprang mer än gärna i sitt rör.. poppade sig gjorde han med, haha.. funkade inte så bra inne i röret =)


Vet inte hur bra det syns men här ligger eddie å vilar sig.. å han ligger jättegulligt på sne! dexter brukar oxå ligga på sne å vila sig men han är så skrajjsen så han kan man inte fånga på bild, haha

kan man bli annat än stolt?

rätt fin vändning av HV ikväll alltså... från 0-2 till 7-3 !!! =D
OJ OJ OJ OJ!
en seger ifrån SM-guld nu!
gissa om det sitter en stolt smålänning i gävle nu? höhö

image70

humöret skiner ikapp med solen!

solen skiner..
jag har vilat lite å är pigg..
dom största orosmolnen är borta..
jag fick världens bästa å finaste överraskning på mobilen nyss!

jag ler så det gör ont i kinderna! fick 4 mms av min bästa valle på skruttis =D <3 hon är så otroligt söt så jag vet inte va jag ska ta vägen, min lilla ögonsten!! sitter å tittar om å om å om igen hela tiden.. jag kan inte få nog =) hon ler å "pratar" massa.. sitter upp alldeles själv gör hon oxå å är bara så gudomligt SÖT! sen på slutet klappade hon sig på lilla magen.. hur sött som helst.. å så tror jag nog allt att det kom ett litet papapapa oxå =D gullungen nr.1 ! så söt så jag skulle vilja äta upp henne.. hihihihi..

vilken underbar dag det blev helt plötsligt! tack tack min fina vän för att du skickade filmerna.. 4 månader sen jag såg gullungen å valle senast, 1½ månad kvar tills vi ses igen.. det kommer gå fort å jag längtar som bara den!

å tack halebop för gratis mms idag!

ni har så rätt!

allt har löst sig, både med tv-licensen å sommarkursen.. =) så nu är det en lättad linda som sitter här..

började med att ringa kvinnan som hade hand om religionskurserna å hon sa direkt att dessa rykten om att alla religionskurser skulle vara inställda inte är sanna nånstans alls.. 2 är inställda å 3 kommer starta.. å av dom 3 som startar finns den jag sökt i första hand med.. min sommar är räddad! stirrade upp mig helt helt i onödan av rykten som jag faktiskt kände på mig inte kunde stämma för isf hade informationen gått ut till alla på samma gång (som även kvinnan jag pratade med sa).. å så hade det även synts på internet samtidigt som det syntes på dom andra sa hon.. å det tyckte både jag å lisen lät vettigt oxå när vi stirrade över detta igår.. så nu slipper vi läsa kurser som inte alls intresserar utan kanske till å med kan få ut nåt av sommaren..

å så till tv-licensen då.. ja detta är allt lite pinsamt att berätta, hahaha.. den avgift jag senast betalade hrm ja den stod på niclas.. hrm heeh.. alla våra tv-licenser har stått på honom.. har jag kommit på nu i efterhand eftersom jag flyttade in till honom.. hrm.. haha.. så pinsamt nu i efterhand.. inte konstigt att det inte finns nåt på mig.. men nu har jag anmält tv-innehav på mig själv så jag kommer nu få räkningar till mig.. haha.. ja herregud.. att inte denna poletten kunde trillat ner igår så jag hade sluppit oroa mig för det..

summan av dessa uppleverlser - allt löser sig! ni söta vänner som kommenterade förra inlägget hade så rätt så rätt! synd att man inte kan tänka så i orons hetta, haha.. jag vet iaf en sak - jag kommer sova gott inatt! å jag ska inte stirra upp mig mer över saker som inte verkar vettiga!

ett bekymmer minus följs av två plus

idag har jag skickat in min examinationsuppgift.. lite i sista minuten men absolut inte för sent! å det känns väldigt bra måste jag säga.. ett bekymmer mindre som sagt.. bara till att ta tag i nästa skoluppgift.. blä

men så klart ska jag inte få gå helt bekymmersfri bara för det, nej så klart inte! första bekymret kom då rykten om att alla religionskurser som går i sommar är inställda.. HJÄLP.. dock har jag inte fått nåt meddelande om att den jag sökt i första hand skulle vara inställd så jag vet inte hur jag ställer mig till dessa rykten.. men ska iaf ringa personen som har hand om religionskurserna imån.. jag kommer inte klara av att gå ovetandes om detta just nu.. så nu är det bara till att be till gudarna att den inte är inställd.. isf skiter sig hela halva sommaren känns det som.. så nej tack till det..

sen ringde det på dörren idag å när jag öppnar står det en trevlig liten man där ute å presenterar sig som en kontrollant från radiotjänst å är här i ärende av tv-licensen.. här tackade jag gudarna för att jag alltid varit duktig å betalat denna väldigt onödiga skatt, men ja jag har varit ärlig å gjot det med rädsla för att vara med om denna upplevelse utan att ha betalat.. men iaf, när han presenterat sig så svarar jag snabbt att jag faktiskt alldeles nyligen betalade in denna avgift.. han blir lite paff å kollar i sina papper där jag inte finns med =O jag erbjuder mig direkt att gå in på min internetbank så han får se att jag har betalat räkningen.. men han verkar tro mig, att det blivit nåt fel nånstans å säger att han ska kontrollera uppgifterna med de i kiruna å återkomma.. nu i efterhand skulle jag ju bett honom säga när han hör av sig, å att han gärna får göra det oavsett om räkningen kommit in eller inte.. men så långt tänkte jag ju så klart inte då.. så nu går jag här å är äckligt orolig för att det blivit nåt fel med OCR numret när jag betalade äckelräkningen, å att jag nu i värsta fall kanske får betala igen?! det är inte alls suen på kan man ju lugnt säga.. så imån ska jag även ringa ratiotjänst i kiruna för att kolla om min räkning är registrerad eller inte.. det har ju funkat i det snart typ 1 år jag bott här innan.. å jag skickar alltid in räkningar i god tid... borde jag inte fått en påminnelse eller nåt annat brev nu om inte förr, om räkningen som betalades 25 februari inte blivit betald?! =/ så nu är det bara till att hoppa i säng med ångesten som sängkamrat å hoppas på det bästa tills imån!

lätt seger

5-1 till HV ikväll! nananananana.. 2-2 i matcher.. inte illa å gå från 2-0 till 2-2 =)

image60

velig

velig som jag är så vet jag inte om jag ska göra slag i mina funderingar å stå upp för mig själv, eller låta det vara å rinna ut i sanden å kanske för alltid ligga å gnaga i mitt inre..

+ jag måste lära mig att säga ifrån å sätta gränser för vad som känns bra för mig
+ mitt å min.. faktiskt.. visst det funkar annars med, men det måste vara nån slags skillnad

- är det värt det?
- har jag rätt å bestämma en sån sak?

7 maskiner tvätt senare

äntligen har jag fått all min tvätt tvättad.. verkligen på tiden.. hrm.. blev totalt 7 maskiner med tvätt å jag är den snälla kvinnan, som tvättade fortare å va klar redan när jag kom, evigt tacksam för att jag fick ta hennes två maskiner oxå! annars vette katten hur det hade gått.. då hade jag nog fortfarande haft ett berg med tvätt kvar.. så tack til den trevliga kvinnan! årets första tvättorkning ute på balkongen idag =) love it! täcken å kuddar på vädring oxå.. ska bli skönt å gå å lägga sig ikväll.. allt rent å fräscht =)

pratade med min underbara vän idag å mina axlar lättade nog nåra ton eller fem.. oerhört skönt å höra att allt gått så pass bra! lättnaden vällde över mig.. jag ber nu bara till gudarna att det inte kommer bli en för jobbig period framöver.. periodvis kommer det så klart bli så men jag hoppas det kommer gå bra nu! jag slutar inte tänka på er än, ni finns i mina tankar en lång tid framöver!

valle berättade lite om hemlisen idag oxå =D eller ja jag kunde väl inte låta bli i fråga.. hihi.. så ivrig på å veta hur det hade gått! å som vanligt fick jag prata med lilla ögonstenen oxå.. mitt lilla hjärta, hon är så goo! tänder å allt kommer upp nu, hon börjar bli stor! ska bli så himla kul å se skrutten sen vid studenten =) självklart ska det bli kul å träffa mamman hennes oxå! saknar er så mkt! <3


det ljusnar så sakteliga


det är inte kul just nu

imån ska jag prata med min underbara vän.. har förstått att det är mkt nu å jag vill så himla himla gärna kunna vara hemma å stötta =( men ska iaf bli hur skönt som helst att prata imån.. jag tänker på er, hela familjen, så mkt! älskar dig min vän, så mkt! önskar så att jag kunde göra mer..




ingen kul period nu alls.. alldeles för mkt på gång å för mkt hemskheter som händer.. jag vill ha (å behöver) en paus från allt, bara få komma bort lite.. får jag gå i ide nu å kanske sova fram tills nästa sommar? vakna lite tillfälligt till studenten å andra roliga å positiva upplevelser men skippa allt det jobbiga.. ja tack!

no words needed

alltså.. ja jag vet då inte om jag ska skratta eller gråta? hahaha.. det är så kul å se.. hahaha




tänker fortfarande på dig å familjen min älskade vän.. usch va jag önskar varje minut att jag kunde vara hos dig å stötta.. usch det är så hemskt! =( alla mina tankar går till er just nu!

tack siss, mamma, lisen å johanna för allt stöd! ni är guld värda.. va skulle jag ta mig till utan er?

va är det som händer egentligen?

att nåt sånt här kan hända så nära.. det är så skrämmande! när jag läste sms'et från valle idag när jag vaknade blev jag helt tom.. äcklad.. förbannand.. å så fruktansvärt förbannad.. va ger dom sig för rätt att göra så här?! hur rättfärdigar nån en sån här händelse å genomför den?! så förbannat sjukt.. å sen att hota till döden för att skydda sig själva? hur lågt är inte det då?! åååh fy fasen alltså.. men lite tur i oturen som du sa vännen att det gick till som det gjorde.. inte konstigt alltså att gislaved fått det rykte det fått! nu förstår jag att det mamma å pappa är sant.. gislaved är inte detsamma som för nåra år sen.. då kunde man iaf gå utanför dörren när det fortfarande är ljust ute utan att vara rädd.. det är så sjukt! jag blir så arg!!

idag går alla mina tankar till din familj älskade vän.. hade velat vara där å stötta dig mitt i allt det här <3

peppar peppar ta i trä

min dator har sen pappa fixade bort vista å la in xp inte fått en enda bluescreen! å det är alltså typ 3 veckor sen nu.. looking good.. för innan kom det ju allt som oftast.. alltså va det vista det va fel på å inte min dator (möjligtvis fel på min dator som är för klen för att klara av vista).. det känns fruktansvärt bra å tryggt att det verkar funka bra nu.. min pappa är bäst!!

no more    (hoppas jag! peppar peppar peppar ta i trä)

vem vet vad egentligen?

ja det kan man då minst sagt fundera över! jag å johanna har jagat runt på nån som kan berätta för oss om vi kan skriva examensarbete på C nivå.. men är det nån som kan svara på det? nej.. institutionen hänvisar till examensenheten å studievägledarna, men när man kommer dit så vet ingen nånting å hänvisar tillbaka till instutitionen.. eeh jaha?

idag försökte vi få tag på examensenheten alltså, ringde X antal gånger utan att komma fram.. dom fick inte heller tag på människan som tydligen hade hemskt viktiga saker att samtala med nån i telefon om.. (nej hon får inte hjälpa andra när jag å johanna kommer å vill ha hjälp, haha) så ännu en gång fick vi prata med studievägledaren som gav oss typ samma svar denna gången.. å hänvisade oss vidare.. då kan man väl säga att det tog stopp för oss å vi gick kanske liiite väl hårt åt den stackars kvinnan, men va fan alltså.. jävla högskolan vet ni va samarbete är eller? nej det kan jag säga att ni inte vet.. upprörda som vi va så snäste vi väl lite åt henne men hon förstod oss å beklagade sig för att studenterna kommer i kläm å vi förstod ju så klart hennes situation oxå på nåt sätt, haha.. men men.. efter mkt om å men så är ansökan inskickad nu iaf så nu får vi vänta å se! på ett eller annat sätt ska vi väl för katten få skriva våran C uppsats som vi vill! skam den som ger sig! detta ska vi nog allt ro i land på ett eller annat sätt, visst johanna? så nu när ansökan är inskickad ska vi dra igång tankar på vad vi vill skriva om.. har väl redan lite klart, själva grund idén typ iaf ju =) sen ska vi väl lämna in lappen till didaktien sen med.. men först planering! känns som om det här kommer bli bra! jag tycker vi funkar så bra ihop, mkt för att jag blir så ambitiös när jag jobbar med dig johanna =D du med din framförhållning smittar mig, haha å det är bra vill jag så lova! slutet på skolan känns nu faktiskt nära.. hjälp!

fick ett herdersuppdrag av siss idag så nu har jag lite å fixa =) ska även fixa en överraskning utöver detta uppdrag.. inte så mkt men iaf! allt för att du ska få en bra dag siss <3

hade redovisning på våran uppgift idag - flickan My med misstänkt autism =) va apnervös måste jag erkänna för att det skulle bli tokigt å att vi skulle få massa jobbiga ifrågasättningar å frågor om allt möjligt.. men det gick bra! jag är jättenöjd med oss! mkt bra gjort ida å lisen =) vi fick med vårt fall upp en bra å lång diskussion, vilket jag oxå i ärlighetens namn va nervös för att det inte skulle bli.. haha.. gud va jag oroar mig i onödan! nu är det bara att ta tagi fallen som ska skrivas å lämnas in på tisdag.. som vanligt har jag inte börjat ännu men ska till skolan imån å få klart all litteratur så jag kan skriva klart allt hemma sen i helgen.. får la se hur detta ska gå med NOLL pluggmotivation eller ork.. heeh..

måste hinna tvätta i helgen oxå.. hur ska detta gå? jag vill ha en egen tvättmaskin å är äckligt avis på siss å robin som har en i lägenheten =O kan ni inte skänka den till mig? heeeh.. så kan ni köpa en ny =)

mina småttingar är så himla goa å söta.. är så kul å komma hem å höra hur dom börjar prata när jag öppnar dörren.. känns så hemtrevligt =)

ja nej nu åter till efterlyst!

skrajjsen linda å skräckslagen tant på bussresa

idag när vi skulle gå ner på stan från skolan så såg vi en hiskelig massa poliser å väktare vid fotbollsvallen å ja inte för inte så blev vi ju lite nyfikna! gissade på att nåt bråkstakelag skulle komma =) å så va det.. sen när jag skulle åka hem så hörde man på avstånd från centralen att det kom nåra som ropade diverse hejjaramsor å så.. å sen när de kom närmare å man kunde se vilka det va så va det ju precis som vi trodde.. DIF.. hehe bra gissat av oss!
måste faktiskt lite halvpinsamt nog erkänna att jag blev lite skrajj när dom gick förbi i sitt långa tåg å skränade ut alla möjliga hejjaramsor, de flesta med en öl av det starkare slaget i näven.. det har ju visats en del på tv om hur bråkiga bland annat typ DIF är.. =/ sen strax efter att dom passerat å kommit kanske till stortorget så hör vi hur polisens sirener börjar tjuta, inte länge dom hann va i stan innan polisen fick rycka ut! förstår att dom samlar in alla poliser dom kan =/ såg till å med en röd minibuss fullproppad med poliser å så satt det en vit A4 lapp inplastad på sidan av busses med texten POLIS.. brist på polisbilar måntro?

en liten söt tant blev alldeles skräckslagen å sen pratade hon om all världens otäcka saker hela bussresan till sätra med mig.. å sen innan hon gick av önskade hon mig all lycka å välgång i livet.. söt tant =)

kämpigt

huuuh.. 1-1 mellan HV å linköping nu i sista perioden.. hoppas hoppas HV tar denna matchen!

usch jag är helt upp å ner till å från.. jag vill åka hem =( jag vill få en paus.. jag vill se mitt Hemma.. jag vill gå ut å sätta mig på verandan å bara se all skog, andas in den friska luften å känna mig hemma.. jag vill träffa mina nära å kära.. hade jag haft tid å pengar så hade jag faktiskt kunna tänka mig att åka över en helg.. men det finns varken pengar eller tid nu.. å jag vet ju att det inte är lönt att åka hem över en helg med.. jag kommer inte hinna med det jag behöver hinna med för att få ut nåt av besöket.. =( men fan fan fan va jag vill åka hem.. jag vill åka hem å få bli ompysslad av mamma.. jag vill åka hem å krama om min vän å ögonstenen.. om det bara vore lite närmare.. fan va jag vill åka hem.. det är tärande att inte ha nära å kära på ett vettigt avstånd när det är lite kämpigare perioder.. jag skulle vilja kunna sätta mig på bussen å sen 3 timmar senare vara framme.. men men.. mitt eget val å flytta..

känns som om jag skulle kunna släppa allt å bara ge upp nu om det kom nån möjlighet.. jag är så tom på motivation å ork.. vill inte alls vara med längre.. orkar inte...

lycka på jorden

idag kom min deklaration på posten, som jag väntat.. haha.. men ja jag slapp iaf betala tillbaka vilket jag varit livrädd för.. hrm, haha.. nästan 800 kr skulle jag få tillbaka, inte lika mkt som jag fått tidigare år men jobbade ju knappt inte alls förra året så.. å jag är hemskt hemskt nöjd bara jag slipper betala tillbaka! nu ska jag fixa det där så jag kanske hinner få pengarna innan midsommar, kommer vara väl behövligt då när det är studenten å hemresa å allt! =)

new look

ännu en gång har min blogg fått ett helt nytt utseende.. lessnar rätt fort på hur dom ser ut.. så det är tur att der är rätt enkelt å kul att göra nya.. =)

helgen

ännu en helg tar sitt slut nu.. har haft en mkt trevlig helg =)

filmkväll med lisen å nadja i fredags, fast vi kollade på talang å sen halvtittade på filmen jumper.. hihi mkt prat alltså! men som alltid så va det himla trevligt att träffa dessa två å prata av sig =)
 
lördagen va det bestämt att det skulle bli middag hos cissi sen jag å christina hjälpte henne att flytta så det vart tacos till middag å almondy daimtårta till efterrätt.. riktigt smarrigt! sen satte vi oss å pratade en stund innan vi skulle hämta malin på stationen som kom med bussen.. sen korkade vi upp vin å inledde fia med hutt med varsin minttu shot.. fyyyy aldrig mer minttu för mig, haha.. sen spelades det å huttades med valfri dricka å tro det eller ej men jag fick mig min första seger på fia med hutt =) sen drog vi igång kortspel med klunkar.. cissi å malin tog lite danslektioner till diverse olika dansklipp på YouTube medan jag å christina kollade på å filmade å skrattade, för nog såg det allt bra kul ut.. jisses vilka dansmoves.. det gällde att lägga fokus på jucket, haha =D kvällen gick i skrattets tecken måste jag säga å det va hemskt trevligt!

   här är vi alla fyra poserandes innan det bar av till mcdonalds för lite nattamat =)


allt som allt så har jag haft en hemskt trevlig helg! med undantag för förkylningen men äsch, jag väljer att se det positiva före =)

told you so

sa ju att min syster va smart.. 1/3 rätt på högskoleprovet tycker jag va bra iaf! =) heh

grattis!

grattis johanna på din födelsedag! hoppas du får en bra dag å så dära! kram kram på dig!


krasslig

fan.. kände det på mig igår.. att det va en förkylning på g.. idag vaknade jag med massa slem i halsen, ont i halsen å igenkorkad näsa.. ont i huvud å bihålerna oxå =( jag håller på å bli förkyld.. nu ska jag proppa i mig echinea (stavning?) brustabletter.. jag hinner verkligen inte bli krasslig nu! måste gå å köpa snytisar.. bläk.. ut i det trista vädret.. vill inte.. tar det sen.. hehe.. nu vill jag bara gå å dö.. eller ja nej kanske inte dö men iaf gå å lägga mig å inte komma fram förrän det är bra igen.. heeeh

smart syster å sol sol sol

idag sitter min lilla siss å gör högskoleprovet.. LYCKA TILL! =)

jag är väldigt glad att jag tog mig in på högskolan utan att göra det där hemska provet.. jag får ångest bara jag tänker på det så hur bra skulle jag lyckas på en skala då? inte så hemskt bra, haha.. men min syster är smart så jag tror det kommer gå bra för henne =)

har nu suttit en rätt lång stund ute på balkongen rätt i solens varma sken.. jag bara känner hur solstrålarna pressar ut allt det tunga å jobbiga ur min kropp å får mig att må så mkt bättre.. underbart!

det går mot ljusare tider

berättade för pappa om min längtan, min dröm, mitt hopp idag.. å är det nån som kan få mig att bli lugnare, tro mer på att det kommer lösa sig.. ja då är det pappa.. han sa direkt att det kommer lösa sig, det kommer fixa sig å det kändes så himla bra å höra.. så från att ha varit nära ett psykiskt sammanbrott för nåra dagar sen så känner jag nu hur jag blir lugnare å lugnare.. detta har nog varit den största å jobbiaste delen för mig, men nu när den klarnar mer å mer så gör även mitt liv det.. mamma sa iofs oxå precis som pappa när jag pratade med henne om det igår - det kommer lösa sig! min mamma å pappa är så bäst, stöttar mig alltid <3

idag är det sol ute.. ungefär 10 plusgrader.. blå himmel.. alltså helt underbart väder.. balkongdörren står öppen, alla fönster är lite öppna å det känns så friskt å härligt i hela lägenheten.. jag är på väg uppåt å det känns bra.. nu får gärna våren komma för att stanna så att jag kan nå ytan igen å må så bra som jag känner att jag vill..

marsvin på YouTube

har suttit å klickat mig runt på YouTube å glott på marsvinsfilmer.. =) började jättegulligt men sen tyckte jag bara det blev tråkigt å hemskt.. men mkt sött fanns det!

http://www.youtube.com/watch?v=sFsVl_ON3TU&feature=related
  inte för att dom dansar tycker jag, men ack så söta! små sötegrisar! tänk om mina vildingar skulle släppas ute.. huuuh.. haha.. möjligen i koppel så jag vet att jag har dom med mig hem sen igen.. haha.. men nää.. haha
http://www.youtube.com/watch?v=yRHfReLVWUU&feature=related  haha precis så här låter eddie å dexter när det vankas mat.. men oftast lite högre å mer, haha =) 
hahahaha http://www.youtube.com/watch?v=YDlYeGDx4E8&NR=1  gud så söt!


http://www.youtube.com/watch?v=PRNtNhJYFl4&NR=1  Nu har jag inte haft marsvin så mkt, men en sak har jag förstått å det är att marsvin inte ska vara i så djupt vatten.. dom kan få in vatten i lugnorna.. usch tycker det är så hemskt å se stackars lilla grisen, dom på videon verkar tycka det är kul men näää =( stackarn... ska dom nu badas eller tvättas är det väl mer så här det ska gå till http://www.youtube.com/watch?v=4Aho2xGsfwk&NR=1   mkt snällare mot lilla grisen!

jag blir så glad...

.. när jag kommer in på min blogg å ser att helt främmande människor lämnar glada å trevliga kommentarer efter sig.. då blir jag så positivt överraskad å faktiskt på väldigt bra humör! =) sen är det ju alltid kul å veta vilka det är som är inne å läser lite ibland.. =) nu ska jag med mitt glada humör städa det sista å sen bada å sen invänta Lisen å Nadja!

nu blev det mkt känslor

jag vill tillägna en så underbar låt till mina nära å kära - familjen, niclas, valle, annsofi å säkert nån mer.. jag beundrar er alla å älskar er otroligt mkt.. skulle inte klara mig utan er! <3

Takida - Curly Sue

Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you´re so divine
I´m not ever alone, you´re not ever alone

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive
I´m not ever alone

Your smile is heavenly,
I don´t deserve all the love that you'r giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver´s around me now, you´re so fine

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I will love you to the day I die

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
the glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

en liten tanke på livet

sänder en tanke till min släkt som idag tar farväl av en av min mammas kusiner.. usch.. tänker på den närmsta familjen, tänker på min mamma som förlorat en nära släkting.. det är så hemskt när såna här saker händer så nära en.. det får en att inse hur fort livet kan ta oanade vändningar.. jag kan tycka att mitt liv är svårt ibland, men i jämförelse med detta är det nog ingenting.. nej usch det går inte att föreställa sig.. jag måste börja uppskatta mitt liv mer.. jag har det ju så bra egentligen..

dra på trisser!

tro det eller ej; men jag pluggar! heeh kanske inte just nu men jag sitter här å letar info om autism på internet å har hittat en hel del bra.. jisses.. inte orkat plugga nå alls sen jag lämnade in min läslogg.. känner mig redit kass på pluggplanet faktiskt men är så otroligt skoltrött så det går inte så bra då.. men nu är det bäst att jag passar på å tar tillfället i akt så jag kommer nånvart.. kanske hinner få klart lite på mina tre fall oxå.. vore inte dumt!

SM-FINAL!


image60


mums fillibabba!

ett försök till att göra smoothie.. blåbär, hallon, banan å vaniljyoggi =) heeh... gott är det iaf! sitter å hejjar på HV som spelar mot Timrå ikväll.. hittills ser det bra ut, HV leder!.. samtidigt som jag häver i mig massa gottedricka.. HEJJA HV! kämpa kämpa.. SM-guld till bästa småland igen, hehe

image59

idag har vi haft mkt kul för oss

    
vi fick varsin tunnel som va jättekul att springa fram å tillbaka i =D det tillsammans med lite hö utlöste rena rama stållerierna.. det enda som syntes var en liten pälsboll som flög fram i höet, genom tunnlen å in i huset å så om å om igen =)


     
här är vi i full fart att leka, utforska å busa =) Eddie sitter på taket efter ett supervarv i buren å dexter spanar efter eddie från alla håll å kanter.. är man nyfiken så är man =)


     
titta va fint vi kan stå när det bjuds på sallad =) eddie är så ivrig efter salladen så han började äta på gallret innan jag hann öppna å ge honom salladen, haha..


första april

haha måste ju bara berätta om niclas försök till att lura mig idag.. lite sött faktiskt.. haha

fick ett sms om att han hade hört på radion om att man kunde söka marsvinsbidrag å då få 500 kr i månaden.. haha.. inte såå trovärdigt å jag gick inte på det till hans förtret.. men det va ju ett kul försök iaf =) å ja jag hade väl inte tackat nej till ett sånt bidrag om det nu hade varit sant.. tänk va mkt sallad de hade kunnat få då =D

på tal om marsvinen så gör vi framsteg i våran relation till varandra.. det märks tydligt att de mår bra av att vara ifrån varandra å eddie verkar mkt piggare nu när han har en större bur.. men mest skillnad märks det på lilla dexter.. han är inte alls lika nervig å rädd längre.. nu när det vankas sallad så kommer dom båda två fram å ställer sig med tassarna på burkanten redo att ta tag i salladen =D det är så sött! detta är ett stort framsteg speciellt för lilla dexter som knappt vågade sig ut ur huset innan.. min lilla gosegris! om jag känner mig stolt över mina marsvin, hur kommer det då inte bli den dagen jag får barn? haha.. oj oj oj.. haha

en gnista hopp

mitt i all irritation finns en lycka.. en lättnad.. ett hopp.. en dröm.. som just nu lyser starkare å större än nånsin.. min dröm kommer att gå i uppfyllelse.. jag har nog inte redit hunnit smälta det än men ack va skönt det känns i själen.. behövde minst sagt denna gnista i all hopplöshet jag just nu känner.. all ork å motivation har runnit av mig å jag vill bara ge upp allt.. ge upp skolan å bara skita i allt å bara lämna allt som det är.. men mitt förnuft är tack å lov starkare än så.. med bara 1½ termin kvar vore det ett rejält stållaryck å bara ge upp nu när jag är så nära slutet.. å så dum är jag inte så jag ger upp efter dessa år å dessa skulder jag dratt på mig nu.. nej jag ska kämpa till slutet.. om det så ska bli på knäna å hela tiden på gränsen, så ska jag ta mig i mål.. så är det bara.. för jag har nu nåt att kämpa för.. jag vet att min dröm inte är långt bort, inte alls långt bort så fort som tiden går.. jag har tagit ett beslut utifrån vad mitt hjärta vill å det känns så bra.. det känns så rätt..

tack niclas för att du är så snäll, va skulle jag ta mig till utan dig som drar mig upp till ytan å peppar mig?
å tack lisen för att du finns.. va hade jag gjort om jag inte hade haft dig att prata med om allt som bara känns så bläk nu? TACK för att ni ställer upp för mig, TACK!

så irriterad

nu när irritationen över bloggen är stor så kommer all annan irritation jag känner över mkt fram.. å jag måste få ur mig det känner jag..

jag stör mig enormt på folk som lånar saker av andra, utan att sen lämna tillbaka det.. har nu under min skoltid lånat ut två böcker till folk som jag inte fått tillbaka.. jag har betalat pengar för litteratur som jag i förtroende lånar ut till klasskompisar, som sen inte har vett att lämna tillbaka det.. jag är jättenoga med att lämna tillbaka saker jag lånar å får dåligt samvete om det blir för sent.. kanske därför jag reagerar starkt nu, å kanske överreagerar jag.. men det skiter jag i.. tycker det är så dåligt att låna saker å sen inte lämna tillbaka det.. en av böckerna va min, så då gör det inte lika mkt.. men den andra är inte min, jag har lånat den av nån som fixat fram den till mig.. å då vill jag ännu mer ha tillbaka den, då jag måste lämna tillbaka den med.. ååh jag blir så arg på mig själv som inte har mer ordning så jag har koll på vem jag lånar ut till å sen ber om att få tillbaka det.. för jag kommer nu inte ihåg vem det va som lånade min bok, eller ja, den jag har lånat.. å det stör mig så förbannat att den här personen kommer undan pga mitt dåliga minne.. jag blir så arg på mig själv.. ska jag nu behöva lägga ut pengar på en ny bok bara för att den här personen, vem det nu är, inte kan lämna tillbaka saker?! ja tydligen.. åååh.. framöver kommer jag aldrig låna ut saker till folk som inte står mig nära.. jag tycker faktiskt inte att man ska behöva påminna å tjata på nån som man lånat ut nåt till.. jag tycker det hör till helt vanligt mannavett att man lämnar tillbaka saker.. punkt slut.. tack malin å cissi för att ni erbjöd er att kolla runt.. träffar ju typ aldrig folk från gamla klassen å vet inte hur jag ska kunna få tag på folk.. så det va snällt av er att erbjuda er att hjälpa mig!

jävla skitblogg alltså

hade skrivit ett långt inlägg nyss å dum som jag va tänkte jag att nu funkar det ju säkert å kopierade inte texter.. mm hej å hå va det funkade då.. INTE.. när jag skulle spara & publicera så hamnade jag vid inloggningen istället å det jag skrev försvann.. gud va less jag blir på att det inte kan funka som det ska


- - - -

å självklart så funkar det hur bra som helst att publicera detta.. skitblogg..

back on track

äntligen funkar bloggen igen.. har känts både skönt å inte skönt att det inte funkat på ett tag, hehe..

jaja återkommer mer sen..

äsch så klart hoppades jag på för mkt... min blogg strular fortfarande.. blä.. har fått logga in ett antal gånger, uppdatera, klicka mig framåt å bakåt lika många gånger för att få in detta inlägget.. när ska det funka ordentligt tro?

RSS 2.0