jag har världens finaste vänner, så är det bara ♥

tack - tusen tack räcker inte för att visa min tacksamhet - för att ni stöttar mig å kommer med alla dessa uppmuntrande ord.. det är ovärderligt å jag blir så varm i hjärtat bara av tanken på vilka fina vänner jag har vid min sida genom allt!så går det...

.... när man förhastar sig å tar ut glädjen i förskott.. snacka om att det är en karusell utan dess like.. igår hade jag en tillsvidareanställning.. idag har jag det troligen inte..

läget är som så att det är för lite barn på rektorsenheten, mindre än det va när min tjänst planerades tydligen.. å det fattas barn på den förskolan jag skulle vara på.. å fylls dessa platser inte upp så kommer min tjänst inte behövas.. vet inte om jag ska skratta eller gråta.. jag skulle väntat med att ta ut glädjen.. annars blir det så här.. men nånstans inom mig visste jag ändå att det kunde bli så här, det är ju inte ovanligt om man säger så.. men men.. chefen blev iaf glad över att jag gärna är kvar om det går, å hon lovade att kämpa för mig.. å plasterna kan ju fyllas upp oxå, det vet man aldrig.. så vi får väl se vad som händer.. det ordnar ju sig, det vet jag.. men.. det känns ändå lite tungt ikväll.. lär väl ta å se över jobbutbudet snart då, å se hur läget ser ut.. har på känn att det inte ser så ljust ut.. blä.. men nej, med den inställningen kommer jag inte komma lång.. det är klart det kommer ordna sig! kan man ju hoppas iaf....

bättre sent än aldrig?

här kommer ett litet försök till uppdatering om vad som hänt den senaste tiden i mitt liv som heltidsarbetande förskollärare :) nu mer kan jag även titulera mig som heltidsarbetande förskollärare med en tillsvidareanställning! :D det känns sjukt bra å jag är så lättad för att ha "mitt på det torra" nu framöver.. så ja, efter min betalda semester (känns så bra å säga :D) så kommer jag börja på mitt nya jobb.. det är på en förskola på samma rektorsenhet som jag är på nu, fast den ligger mer central.. å ja, framför allt så har den funnits länge, det finns utarbetade rutiner å allt är som det ska eller va man ska säga.. den är inte tillfällig eller nåt som förskolan jag är på nu.. å det känns otroligt bra.. även om jag vet att det kommer bli förändringar där till hösten då det bara ska vara små barn där, men jag är ju van vid det nu så det spelar verkligen inte mig nån roll :) jag älskar verkligen att jobba med de små, det är helt fantastiskt.. även om det så klart kan vara lite jobbigt stundtals.. men det roliga överväger helt klart! så ja, det är väl det största som hänt i mitt liv sen sist :)

vad mer? måste nog ta en kik i kalendern för att komma ihåg.. jag kan inte leva utan min kalender i dagsläget, där finns allt jag gör i mitt liv :)

sen sist har jag så klart jobbat mkt.. å det har varit en psykiskt jobbig tid på jobbet som fick sitt slut för nån vecka sen.. tänker inte gå in på vad som hänt men kan väl bara säga som så att det som hände var det bästa som kunde hända.. jag kunde inte låta bli att stå upp för oss, vilket visade sig göra susen.. å idag har vi det hur bra som helst på jobbet igen.. vilket känns otroligt bra.. å jag är sjukt tacksam för att jag har så bra jobbarkompisar, vi funkar väldigt bra tillsammans nu när vi slipper allt det jobbiga.. vi har delat mkt under dessa månader men detta tog helt klart priset, alla var vi på vippen att ge upp men vi reste på oss å gick rakryggade ut ur situationen..

vi inser även mer å mer att det inte är många månader kvar på jobbet.. ja, iofs månader är å ta i.. det är inte många veckor kvar :O vilket får oss ännu mer att inse att slutet är nära.. slutet på denna tiden.. vilket känns kluvet.. det känns trist att inte komma tillbaka till denna barngruppen efter semestern å få jobba vidare med barnen.. men jag antar att that's life.. jag är sjukt nöjd å stolt över vad vi har åstadkommit på dessa månader å varje dag får man bekräftelse på att det är ett bra jobb vi gjort då barnen visar att de känner sig trygga hos en.. det gör allt slit, all stress å kämpande värt varenda liten sekund man lagt ner på det..

hehe mkt jobbprat ;) inte så konstigt kanske..

sen jag skrev sist har jag även umgåtts mkt med familjen å min andra familj dvs bästis å barnen.. jag hoppas att jag aldrig nånsin kommer ta detta för givet, att få ha dom nära å kunna umgås med dom när jag vill.. att kunna åka hem över en lördag-söndag eller ja, varför inte en dag.. jag vill aldrig nånsin ta det för givet utan kunna uppskatta det som jag gör nu.. för det är en helt otrolig känsla.. å på senaste tiden så har jag verkligen hittat hem, så att säga.. jag kan helt ärligt säga att detta är mitt hemma, här är mitt hem, här hör jag hemma.. å när jag säger det, så sprider sig en sån trygghet å värme i hela min kropp å jag vill bara stanna tiden å andas in sommardofterna från grönskan utanför min balkong.. detta är helt rätt.. jag kunde inte gjort ett bättre val den dagen jag bestämde mig för att flytta ner hit.. därmed inte sagt att jag på nåt sätt skulle ångra min tid i gävle.. för det skulle jag aldrig aldrig kunna göra, för den tiden gav mig så otroligt mkt.. inte bara att jag växte som människa, utan den gav mig vänner för livet.. vilket för mig är det viktigaste..

på tal om vänner å gävle så har jag en riktigt härlig månad att se fram emot nu när juni snart är här.. först ska jag åka till min underbara vän malin å hälsa på henne i deras nya hus å få se hennes hemma.. det ska bli sjukt kul att träffas igen å jag längtar så fruktansvärt mkt.. på ett sätt känns det i hjärtat att vi inte träffats på ett halvår men ändå känns det inte som att det gått så lång tid, för jag vet att hon finns där när det behövs.. å det har hon verkligen visat, den där malin ;) ♥ inte nog med att jag ska få träffa malin då, utan jag kommer även få träffa bästa mia igen! hon kommer ner till malin hon med :D å vi ska bara mysa hela helgen.. underbart!! sen kommer midsommar å då ser planerna ut som så att bästa lisen kommer ner å hälsar på mig :D åååh, ska bli så sjukt kul det med! då hoppas jag verkligen att vädret är på topp så vi kan njuta av underbara jönköping å vättern å allt! vilket jag så klart hoppas när jag åker till malin med för där kommer det finnas ett hav å klippor.. å ja, det säger ju sig självt att det måste vara fint väder då :D å som avslutning på denna underbara månad så gifter sig mia med sin kalle å jag ska åter åka upp till malin för att tillsammans med henne gå på bröllopet.. jag kan bara föreställa mig hur fint det kommer vara.. mia kommer vara så vacker å jag kommer grina som ett litet barn :) haha men det är bara för att jag älskar dig mia å är så glad för din skull! :D

ett annat lyckotillfälle på senaste tiden är att jag å fina johanna kom underfund med att vi båda är precis lika sålda på Twilight å allt som hör till denna underbara film å bokserie :D det förvånade mig egentligen inte så mkt eftersom vi har samma smak om mkt här i livet :) så på senaste tiden har vi pratat mkt om detta å drömt oss bort till diverse händelser.. jag tror inte jag behöver säga mer än att jag ser väldit mkt fram emot att få gå på twilight film nummer två tillsammans med dig, johanna :D it's a date ska du veta! lika mkt som säsongsavslutningen på sigges är en date, bäst att börja ladda för det redan nu ;D haha

vad mer har hänt? jo min bästaste annzo var här å hälsade på i helgen som var.. vilket var jättekul! :D blev mkt prat om allt å inget precis som förr å vi har både ätit å druckit gott hela helgen.. å i lördags så va vi på dopet för underbara lilla Theo, vår gemensamma vän Emmas lilla son :) var ett väldigt mysigt litet personligt dop å theo charmade sig verkligen rätt in i mitt barnakära hjärta.. haha.. jag ser väldigt mkt fram emot att kunna umgås med dessa två; annzo å emma, mer framöver :D

detta är väl i stora drag det viktigaste som har varit å som kommer vara framöver i mitt liv.. mitt bloggande har definitivt nått en ny nivå idag om man jämför med för ja kanske ett år sen eller nåt.. men jag känner inte riktigt samma behov längre.. ska dock försöka skriva lite då å då för de få stackare som följer mig i min vardag :)

som avslutning jag kan väl tala om att jag mår bra.. riktigt bra.. jävligt bra för att tala ren svenska :) å ja det är väl ändå det viktigaste.. jag lever det liv jag så längre drömt om å det kunde inte kännas mer rätt än så här.. på alla sätt å vis :)

3 veckor

oj så här länge har det nog aldrig gått mellan jag skrivit :O shit.. tre veckor sen sist.. lovar att jag ska ta å uppdatera lite snart.. ska bara hitta orken till det :) men jag lever iaf å har det bra! har mkt roligheter att berätta om vad som kommer hända i mitt liv framöver iaf :)

RSS 2.0