sömnproblem?

usch fy fasen.. senaste tiden har jag haft hemskt svårt att somna.. inatt tog det alla priser.. somnade vid 3.. hej å hå.. jättepeppat att gå upp halv 9.. not.. men det funkar inte att sova hela dagen sen ist så jag måste ju gå upp.. idag kommer bli en härlig dag med all denna sömn med mig.. *ironisk* självklart får detta andra följder på mig än bara trötthet.. huvudvärk.. frustration.. härligt kort temperament.. usch.. å inte kommer det väl bli bättre ju närmare opponeringar/jul/flytt jag kommer.. lika bra å härda ut kanske.. men det skulle vara så skönt å kunna somna å vakna utvilad..

nu är det bokat!

den 18e december åker jag Hem till min älskade familj för att fira min förskollärarexamen (hoppas jag iaf kunna göra haha) å för att sen så klart oxå fira jul ♥

va inne å kollade på swebusexpress hemsida förra veckan å då va priset för resan strax över 300 å nu när jag kollade idag hade det stigit till 324 så jag bokade i samråd med mamma i telefonen resan direkt! tror ju inte det kommer sänkas direkt med tanke på att fler å fler kommer boka så där helgen innan jul.. är nog en rätt populär helg att åka på, så jag vågade då inte vänta mer! så nu är det bestämt å bokat att jag åker hem kl.7 den 18e december.. sen möter pappa upp mig kl.15.30 i jönköping å jag är Hemma! ♥ herregud va jag längtar! förhoppningsvis så kommer jag ju oxå vara helt klar med skolan då med.. helt sjukt.. jag kommer åka hem med min utbildning klar =O jösses!


Spenderade nåra timmar på eftermiddan idag med min fina fina vän Mia, åt lunch på Nian å pratade.. hur trevligt som helst, som alltid med Mia å Oliwer! Frågade även Mia om hon kunde tänka sig att passa mina bebisar medan jag är hemma å fram till jul, å bäst som hon är så kunde hon det - TACK !!! tusen tack!! ♥

världens finaste kille

fick ett mms från bästis idag med en bild på lilla bebis.. å han är så sjukt söt!! världens absolut finaste tillsammans med storasyster då så klart! ♥ tack bästis för bilden! du gjorde min dag, kan inte sluta titta på den, å inte sluta le för den delen heller.. lovely! jag längtar så sjukt mkt tills jag får träffa å hålla å gosa med lilla bebisen ♥

GRATTIS!!

Grattis till jobbet vännen!! jätteglad för din skull! =)




världens bästa ♥

min mamma å pappa är världens bästa ♥  dom kommer inte upp hit innan jul men däremot betalar dom min biljett ner så jag kan komma ner å fira min examen å jul där istället - tack från hela mitt hjärta, ni är bäst!! jag vet inte va jag skulle ta mig till utan er... tack snälla älskade mamma å pappa! ni gör då banne mig allt å lite till för mig, ovärderligt!

jag har världens bästa   f a m i l j     ♥



nu är det bestämt!

vi fick låna bil! wihoo! så nästa helg bär det av till norrtälje för att kolla på noice sista spelning på deras turné nu =D ska bli så sjukt kul!

mardröm

usch inatt hade jag en hemsk mardröm.. länge sen jag vaknade å var så rädd.. började som en jättebra å trevlig dröm.. var på en fest nånstans i ett radhusområde med syskonen å tillhörande respektive.. tror mamma å pappa å en del släkt va med oxå (?).. sen massa vänner.. niclas va där med.. hade jättetrevligt å allt... sen gick niclas iväg tidigare för han skulle hämta pengar innan vi skulle ut så han försvann.. när alla andra sen skulle gå så öpnnades ytterdörren å folk började gå ut på den lilla trädgården å gatan som va utanför.. å rätt va det är så stannar det en skåpbil utanför å det kommer ut ett gäng killar som börjar skjuta på alla som är där, familj å vänner.. jag hinner springa in i radhuset igen å gömma mig å sen springa ut å knacka på hos massa grannar som inte öppnar.. jag gömmer mig bakom ett litet skjul å ser hur dom där hemska killarna går runt bland dom döda å ser jättenöjda ut =( var så jäkla rädd där i drömmen å som tur va så vaknade jag typ här.. men va precis jäkla rädd när jag var vaken å visste inte om jag vågade somna om, tänk om drömmen skulle fortsatt? =O hade god lust att ringa runt till alla som va med i drömmen för att försäkra mig om att de va i livet men tror inte det hade varit så uppskattat.. klockan va väl typ halv fem på morronen, haha.. men usch va hemskt det kändes! lyckades somna om sen iaf å drömmen fortsatte som tur inte å jag vaknade ett par timmar senare.. men fortfarande känns det så där i magen när jag tänker på drömmen =S

systrar <3



tack för den fina bilden siss

vem snabbspolar livet?

usch det är faktiskt nästan lite otäckt vad fort tiden går.. nu är det redan torsdagkväll å helgen är snart här.. igen.. känns verkligen som om det bara är måndagar å fredagar i mina veckor =O å det är faktiskt lite lite läskigt att tiden går så här fort.. för jag hinner inte med känns det som.. hjälp!

vi kämpar på med uppsatsen nu.. imån ska vi fixa till alla sammanfattningar å så där bara å sen ska den skickas in för granskning till handledaren.. vågar jag påstå så mkt som att vår grund faktiskt är klar? hmm.. den är ju faktiskt det.. sen räknar vi så klart med att få ändra å fixa å grejja.. men själva grunden till hela uppsatsen är ju faktiskt.. typ.. klar.. =) typ.. faktiskt..

en annan sak som förresten är sjukt läskig att tänka för mkt på är att om man räknar alla helger framöver nu, inklusive denna som kommer imån å den som är innan jul.. så har jag 5 (!!) helger kvar i gävle innan jul å flytten.. hur sjukt lite är inte det?! å hur sjukt fort kommer det inte att gå?! hjälp..

vem är det egentligen som sitter å snabbspolar mitt liv?... jenny? ;) hahaha

huvudvärk

fy fasen.. hade sprängande huvudvärk hela halva dagen igår.. somnade med den.. å ja givetvis vaknade jag med den idag oxå.. fy fan jag har nog aldrig haft så här ont i huvudet.. kunde knappt stå på benen när det va som värst igår.. hoppas innerligt att det försvinner idag.. annars dör jag..

måndag igen.. veckorna flyger förbi.. jag börjar verkligen bli stressad över att jag inte tatt tag i packningen här nåt än.. men idag ska jag lämna in min portfölj så jag hoppas verkligen på att kunna ta tag i packandet/sorterandet nu framöver.. helt sjukt att det snart bara är en månad kvar här.. sorgligt å skönt på samma sätt..

nej nu måste jag gå igenom alla jobb som kommit ut på ams.se, nu finns det hur mkt jobb som helst där dom söker förskollärare.. jag ser ganska ljust på framtiden om att få ett jobb i fina jönköping.. nåt av alla jobben måste man ju kunna få iaf.. bara förra veckan kom det ut en bra bit över 10 stycken nya som jag kan söka.. nästan alla med start i januari.. det blir bara bättre å bättre.. idag går förresten datumet för jobbet jag sökte hos dom jag va på intervju ut.. iiiih.. en spännande vecka framför mig alltså =S

förresten på tal om annat så fick jag förra veckan reda på att jag är "friskförklarad" från mina cellförändringar.. =) gjorde en efterkontroll för ett par veckor sen å fick svar i veckan som va nu å då skrev doktorn att allt nu såg bra ut å att jag nu kan återgå till kontroller var 3e år.. wiho

bort med plottret

tog bort mönstret på bakgrunden här i bloggen å i headern.. fick nog av det, kändes så plottrigt =) så syns mönstret fortfarande så testa att uppdatera sidan så ska det forthoppningsvis vara borta =)

underbara lilla bebis

tänker på dig hela tiden å längtar verkligen fruktansvärt mkt tills jag får träffa dig om 1½ månad typ.. ska bli såå kul å få hålla dig i mina armar.. du som är så liten å så fin i mina armar.. du å din storasyster kommer alltid vara väldigt älskade av mig, lika älskade som er mamma är! nu när jag inte har några egna barn så är ni de finaste å bästa barnen som finns, skulle göra allt för er två gullungar =)

 

lite läskigt att två barn kan betyda så mkt utan att de är mina, tänk sen hur mkt mina egna kommer betyda för mig.. hjälp haha =) har sovit jättegott inatt nu när jag vet att bebis har kommit, kan inte sluta tänka på lilla bebisen som är så fin.. längtar verkligen ihjäl mig tills jag får träffa honom, tabita å valle igen ♥ om nån dag ska jag ringa bästaste å höra hur allt har gått å så där, tänkte låta dom få komma hem å varva ner å lite så där.. dom har säkert nog med folk som vill hälsa på å prata ändå så jag väntar lite även om jag är såå sjukt nyfiken på å få veta allt! men det kommer jag få göra i sinomtid ändå =D

nu snart dags för skola, fixa till arbetet lite å läsa igenom kommentarer från miniventileringen igår.. som förövrigt gick jättebra.. fick massa fint beröm från de andra i gruppen.. så himla kul! jag börjar se ett ljus i tunneln faktiskt.. kommer bli bra det här!

GRATTIS!!

stort grattis till valle å claes som blivit tvåbarnsföräldrar
- inatt föddes en jättefin liten pojke!!!


VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN BEBIS!!  ♥



spänningen är olidlig

idag på morronen fick jag ett sms från bästa att dom åkte in =O har inte hört nåt mer efter det å går som på nålar här.. iiiiih tänk om bebis är på väg!?


Update kl. 16.30
Fick sms av C som talade om att dom fortfarande är på sjukhuset å att det inte kommit nån bebis ännu men att det nog inte dröjde så hemskt länge till innan den kommer.. iiiiiiih jag dör av spänning!

Update kl.21.30
Har inte hört nåt sen sist å spänningen är sjukt olidlig.. hur går det för dom?! har bebis kommit än?! åååååh hur ska jag kunna somna ikväll?!

oh shit.. igen

har precis kollat på ett avsnitt av oth igen.. love it! men som vanligt så blir jag alltid så känslosam efter att ha kollat på det.. både på gott å ont.. har varit så mkt plugg på sistone att jag inte hunnit reflektera över att vi är halvvägs in i november nu.. jag flyttar alltså om 1½ månad.. oh shit.. det va ju tre månder nyss?! tiden går alldeles för fort.. jag hinner inte med.. tänker så mkt på helgen.. på lördagen.. den lördagen kommer jag aldrig nånsin glömma.. jag mådde så bra, hade så kul.. å förhoppningsvis kommer det en till sån dag.. jag vill så fruktansvärt mkt att det ska gå i lås för jag känner att jag behöver en till sån dag.. jag vill må så där bra igen, vara så där glad, ha så där kul.. har flera gånger tänkt skriva om det, men jag kan inte sätta ord på det fortfarande för det va så otroligt sjukt kul..

jaha men annars då.. inte mkt.. plugg plugg plugg plugg å så lite plugg på det.. härligt liv just nu men så går det Linda när man skjuter på allt.. hmm =) men ja, det är ju så här jag pluggar bäst ändå - under en jävla press.. å ja, det lär jag ju definitivt ha imån om inte annat haha..

på ett sätt är jag helt slutkörd nu.. orkar inte med nånting känns det som.. fast samtidigt är jag så glad å lycklig för mitt liv är så bra nu, jag har så otroligt fina människor som varje dag sätter spår i mitt hjärta.. har sagt det innan å jag säger det igen - det är tack vare er jag står på benen!

flytten va det ju.. ja just det.. hmm.. jag lär verkligen börja ta tag i det där nu.. gå till ica å skaffa bananlådor.. börja sortera, packa lite, slänga å grejja.. för det finns gott om sånt arbete här i lägenheten att göra =S samtidigt ska jag gå på helspänn å vänta på The sms.. The sms som talar om att bebis är på väg <3 det är iofs bara roligt å spännande, men samtidigt en jobbig väntan för jag är sååå spänd på att få se, träffa, krama å älska lilla underbara bebis som kommer komma närsomhelst typ.. å om 1½ månad kan jag få träffa, gosa å älska både hjärtat tabita å lilla bebis när jag vill =D ska bli så kul å kunna få vara en större del i tabita å bebis liv.. älskar dom precis lika mkt som jag älskar deras mamma, min bästaste vän <3 tycker inte om att kolla på oth av anledningen att jag alltid saknar bästis så mkt då.. för i oth är vänskapen mellan alla så fin å då saknar jag henne så mkt.. även om jag har precis lika fina vänner här, det är absolut inte det jag menar, ni är bäst ni med! <3 men valle - som lika gärna skulle kunna vara min storasyster, då hon faktiskt är ett år äldre än mig ;) har en plats i mitt hjärta som inte många kommer upp till.. även om några stycken är bra nära å snart gör henne sällskap! herregud va jag älskar mina vänner.. kommer nog bli mkt sånt prat nu framöver.. men sen så är det ju tyvärr så att mina dagar här inte blir fler.. hur hemskt det än är.. men -MEN - med de som snart är i närheten av valle, kommer det funka med ändå.. då spelar det ingen roll med massa mil emellan.. det går ändå <3

nu dags å sova.. lång dag imån!

shit va tiden går!

herregud jag insåg nyss att 16e november är det BF för världens bästaste vän.. å det är ju för sjutton nu på söndag!! HERREGUD!! min bästa vän ska få barn när som helst typ! världens sötaste tabita ska bli storasyster! jag kommer gå på nålar å bara vänta på att höra nåt från dom, ingen bebis för nån dag sen iaf när jag kollade läget.. hmmm kanske vore läge att göra en lägeskontroll? herregud va tiden går fort! Fick känna på fina bebismagen när jag va hemma, så otroligt mysigt <3 åååååh gud snart finns det en till underbar bebis att överösa med kärlek, för det är precis va jag gör till denna lilla familjen - älskar dom ändlöst mkt alla 3, snart 4 personerna! ni är min andra familj å jag är så tacksam för att ni finns där för mig!




Update kl.16: ingen bebis på G än iaf! =) tog mig en liten pluggpaus å ringde bästis snabbt för att kolla läget.. väntan på sms om att bebis är på väg återupptas =)

bara för att ...

... jag å jenny ska bli rika ;P hahahaha inte alls trött å helt väck av plugg, lite sömn å stress å gud vet vad.. haha.. this one is for you jenny :D haha


jag glömde ett ord eller två..

.. som beskriver kvällen igår.. det första är mustachmannen.. å det andra är kramar =D hihi no more words behövs efter detta!

fars dag <3

fars dag idag - grattis alla pappor, speciellt min bästa pappa! <3 jag älskar dig pappa för att du alltid ställer upp när jag behöver hjälp med tekniska grejjer eller vad som helst annat.. du tvekar aldrig på att ställa upp å det älskar jag dig så otroligt mkt för! jag älskar dig för att du alltid får mig att se vettigt på olika saker som jag kanske annars skulle förhasta mig med, tänk om jag inte hade ringt till dig alla gånger som jag velat över nåt! hur hade det slutat då? jag älskar dig för att du alltid säger till mig att allt ordnar sig när det känns tungt.. jag älskar dig för att du är min pappa! <3


finner inga ord just nu

nej jag gör allvarligt talat inte det när jag tänkte sätta mig å skriva om gårdagen.. det enda jag kan få ur mig är hur sjukt jäkla kul det va! helt otroligt att man kan ha så kul alltså! TACK Lisen å Sussi för den kvällen, kommer leva på den lääänge  =D men om jag ska försöka sammanfatta den lite kort nu så skulle det nog bli med orden turkcentralen, valbo halvvägs till bollnäs, total tystnad -> djurpark, rutiga skjortor, god mat, uppmärksamhet, massa massa massa skratt, bra musik.. å till sist ren å skär lycka.. herregud vilken kväll! fantastiskt...





Lisen, Sussi å jag i väntans tider =)

nej fy fasen alltså

usch nu är jag arg.. ååååh.. förbannade skit.. installerade den nya versionen av msn.. nån jävla betaversion.. tyckte INTE om den.. bläääää.. men det gick ju att åtgärda, installerade en annan version.. men nu ser min hotmailinbox helt sjuk ut, inte alls som innan å jag håller på å bli galen.. *spottar å svär*

i-landsproblem? hehe

we can go anywhere

vaknade idag å såg att vädret va helt underbart.. fick en känsla av att detta skulle komma att bli en bra dag å ja, jag klagar inte det minsta på hur dagen hittills har varit! jag älskar dagar som dessa, för det känns verkligen som om "we can go anywhere".. bara jag själv sätter upp gränser för ur långt jag kan gå i mitt liv, hur bra jag kan tillåta mig att må.. å jag har på sista tiden insett att mitt liv kan vara så otroligt bra! visst är det mkt nu med skolan å allt, men va fasen inte ska det få ta över mitt liv helt å hållet? å med bästa skrivpartnern som håller vår ambition uppe så kan det inte bli annat än bäst - för idag kan vi till å med tillåta oss att ta en softisdag med pluggandet! wihoo det är inte illa detta alltså.. trots att vi varit lediga i 1½ vecka så ligger vi så bra till så vi inte känner stress längre, vi kommer fixa detta! imån har vi handledarträff å då ska vi fixa det som behöver fixas då, å sen tar vi faktiskt oss långhelgsledigt från uppsatsen fram till måndag =) men förutom allt med uppsatsen nu så är mitt liv just nu så härligt.. jag har otroliga vänner som får mig att må så himla bra! utan er skulle jag inte ha dagar som dessa <3 min familj som bara är bäst helt enkelt på alla möjliga sätt å som varje dag finns där för mig när jag än behöver dom.. finns inte ord för hur mkt jag älskar min familj.. å jag längtar verkligen tills jag är nära dom, tills jag kan vara en i familjen på alla sätt igen <3 jag har så otroligt mkt bra å fint i mitt liv som stäker mig så otroligt mkt.. å jag är så tacksam! känner en förändring i mig själv som jag trivs med efter att nu nåra månader ha fått hitta till mig själv igen.. det är jag å ingen annan som har kontrollen över mitt liv.. å efter gårdagens möte så inser jag att jag har kommit en lång väg framåt nu.. å jag trivs med detta livet just nu.. å det är en rätt behaglig känsla.. jag är omgiven av så underbara människor!

har inte skrivit mkt på sistone för vi har jobat rätt mkt med uppsatsen å så där, å ja det ger ju utdelning idag när vi som sagt kan tillåta oss att softisplugga utan stress å press =) har hunnit med att umgås med fina vänner å fått mkt skratt å värme i livet trots att vädret är lite kallare nu.. men idag skiner solen å det är en härlig dag! om en liten stund ska jag ner på stan för att träffa min fina fina vän Mia som ville ha sällskap på stan, å inte tackar jag nej till att umgås med en av de personerna som verkligen värmer mitt liv!

vet inte hur svamligt det har blivit nu kanske å kanske lite tjatigt oxå.. men det är en bra dag idag å jag mår bra! nu ska datorn kopplas in till mina högtalare å jag ska poppa min må-bra-musik som bara den medan jag gör mig iordning inför att åka ner på stan =)

fick höra igår att jag inte tappat min småländska dialekt heller.. vet inte varför men det värmer alltid lika mkt när nån säger det till mig, för småland å det faktum att jag kommer därifrån å är smålänning ända in i själen, är nåt som betyder väldigt mkt för mig.. så på nåt, kanske lite barnsligt sätt, så värmer det i hjärtat att höra saker som att min dialekt finns kvar.. för själv tycker jag ju att jag tappat väldigt mkt.. å när jag kommer hem så får jag höra att jag pratar norrlänska ;P fast det är ju egentligen gävlemål jag pratar isf hörrni släktingar höhö.. fast mina R å bristen på dessa i vissa ord kommer jag nog ha svårt att komma ifrån.. som stöningar kanske ;D haha

<3

det finns en mening med allt

fick ju som jag skrev innan inte det jobbet jag hade sökt och var på intervju hos.. skrev ju oxå att de uppmuntrade mig att söka tjänster som kommer komma ut hos dom senare.. å nu har ett jobb hos dom kommit upp på ams.se! å inte nog med det.. skillnaden på detta jobbet å det jag sökte innan är att det första va "bara" ett tidsbestämt vikariat å det som ligger ute nu är tillsvidareanställning med start 1 januari 09! börjar verkligen mer å mer tro på att allt har en mening =) så nu ska jag se över mitt CV fort som attan så jag kan skicka iväg min ansökan så snart som möjligt!

RSS 2.0