torsdag

har haft en känsla sen sista inlägget.. kanske är jag redo att ta tag i bloggandet igen? hmm.. vi får se! jag lägger ingen press på att jag måste skriva si å så ofta utan det får helt enkelt bli när det blir isf :)

har varit hemma från jobbet senaste två veckorna nu med ont i knäet.. sjukgymnasten trodde knäskålsleden va skadad å svullen.. läkaren trodde minisken.. jag vet bara att det gör ont.. eller gjorde, nu är det mkt bättre.. fick sjukskrivning på två veckor så jag skulle kunna vara hemma nästa vecka oxå, men känner mig så pass bra nu så jag kan nog fixa att jobba.. vilket vore skönt, det börjar bli tråkigt att vara hemma nu.. så idag ringde jag jobbet å chefen å talade om att jag kommer på måndag :)

sitter å njuter av min nystädade lägenhet nu, julgardinerna å ljusstakarna är uppe.. jag väntade så länge jag kunde men nu gick det inte mer.. det är så himla mysigt med advent tycker jag! å ännu mysigare.. det är snart jul, åh va jag längtar!

måste passa på att säga stort grattis till min fina vän Mia som blivit tvåbarns mamma oxå, en jättefin liten Alwin blev det! å jag längtar otroligt mkt tills i mars då det bär av uppåt för att hälsa på Mia å även Malin som oxå kommer ha en liten bebis då :) ska bli jättekul att träffas igen å få gosa lite bebisar å även se dels Mias hus som dom nu flyttar till å så klart Malins hus som dom renoverat en del sen sist :)

tänkte skrivit om jobbet av ren vana men jag har ju inte varit där på två veckor så jag vet inte hur läget är där borta.. men jag saknar kidsen! vi ska lämna över några till storbarn nu i januari å sen är det några som slutar, så nu gäller det att ta vara på tiden med dom!

RSS 2.0