min mamma är bäst!

ååh, när jag vaknade idag så hade posten redan kommit.. bara reklam tänkte jag men när jag tittade närmare såg jag ett litet kuvert med en bekant handstil på framsidan - mamma hade skickat nåt! =D öppnade ivrigt å hittade mina hårnålar som jag glömt hemma, ett fint vykort å så två utskrivna kort! =D ett på mig, siss å brossan från siss student å så ett på när tabita ska till å pussa mig =D åååååh, min mamma är så bäst! min dag fick en fin början <3 korten är nu inramade å uppsatta!

TACK älskade mamma, du är BÄST! <3

 


en uppdatering om uppsala kommer senare idag, måste gå å köpa sallad så jag kan skämma bort mina grisar nu! men en sammanfattning av uppsala kan låta så här - bästa helgen på hela "sommarlovet"!

fantastiskt - till mina nära å kära <3



låten säger allt!

FILM: Eddie är tossig


FILM: Eddie får hö


nu va det länge sen vi va med på bild

Idag kom jag på att det va länge sen mina bebisar fick vara med i bloggen.. så jag satte mig hos dom å tog lite kort å så där =) dexter gjorde stora framsteg! han va framme å nosade på min tröja när jag höll in handen till honom.. så nära har han inte kommit mig på egen fri vilja va jag kan minnas =D ett stort framsteg i vår anknytningsprocess! Dexter måste man vara försiktig med för han är så hispig.. Eddie kommer mer av sig själv han =) han är så hemskt nyfiken! är jag å grejjar hos Dexter så blir Eddie helt galen å vill oxå ha uppmärksamhet.. antingen piper han galet, poppar massa, sätter tassarna mot gallret om det är stängt å kikar ut.. är det öppet sträcker han sig ut över kanten =) mina älsklingar!


äntligen är det snart dags!

att det bär av till uppsala imån med Lisen å kanske Annsa (hoppas hoppas!) kunde inte komma lägligare! känner verkligen att jag behöver komma bort lite (igen haha).. ska bli så skönt att få slippa tänka på allt som bara gör mig nedstämd å besviken för ett par dagar.. för här, i min vardag, går det inte att låta bli att tänka på allt det trista.. för fy va besviken jag är fortfarande.. jag kan bara inte släppa det.. men i helgen ska jag ta mig katten göra det!

tack siss för att du peppade mig å fick mig att inse att jag inte behöver detta <3

ge mig en egen tvättmaskin!

att tvätta är allaredan ett otroligt tråkigt å nödvändigt ont som det är om det går smidigt till, enligt mig.. men när det strular då någon annan snor tvättid av en till exempel, ja då blir det banne mig inte mkt roligare.. kom ner till min bokade tid kl.13 idag för att upptäcka att nån smartskalle (läs idiot) alldeles nyligen startat BÅDA mina bokade maskiner.. båda hade över 40 minuter kvar.. jippie va kul! jag brukar annars inte tveka en sekund på att trycka fram tvättprogrammet å slänga ut tvätten, men idag kom jag mig inte alls för trots att jag va lite lagom irriterad.. satt å väntade till kvart över ett så att jag verkligen skulle ha "rätt" att ta ur smartskallens tvätt.. jag kunde dock bara få ur tvätten i en maskin då en av dom är ny å jag inte vet hur man gör på den.. jag va ju lixom tvungen att börja tvätta =O gick hem å skrev en lapp å satte på den maskinen som fortfarande tvättade smartskallens tvätt å gick hem igen för att vänta ut min tvättid.. kommer ner sen å möts av en ung tjej som skyllde på att hon va nyinflyttad å inte visste att man skulle boka.. mhm, jaja.. för bokningstavlan är så svår att missa.. inte.. men jaja.. jag orkar inte redit bry mig, tack å lov så hade jag inte så hemskt mkt tvätt.. hade varit värre om jag hade stortvättning.. om folk bara kunde boka tider å hålla dom..

hmpf.. jag hatar att tvätta.. jag vill ha en egen tvättmaskin..


pengar på kontot idag =D woho.. har fyllt på mobilen å betalat mina räkningar.. passade på att köpa 4,8 kg via tvättmedel oxå på ica.. har suktat länge efter det nu men inte tatt mig råd till de 89 kr förpackningen kostar.. men nu har jag tvättmedel för ett bra tag framöver iaf =)

ska ner på stan å gå i lite affärer med lisen senare idag, å så ska vi boka biljetterna till uppsala idag oxå =D

försöker tappert få tag på min finaste nu när jag åter har pengar på mobilen men hon vill inte till å svara.. =) men jag ger inte upp, förr eller senare svarar hon om hon inte har pengar så hon kan ringa upp =) har lite å berätta för henne som jag vill dela med mig till nån som verkligen kan glädjas med mig, å det är hon det! känner jag henne rätt så kommer hon bli glad =)

jag är kär..

.. i min nya rakhyvel! Köpte en sån här, Venus Breeze, i Ullis sist jag va där efter att ha insett att engångshyvlar inte är alls bra då jag får små sår hela tiden av dom.. lånade en Venushyvel hemma å fick inte ett enda sår! stor skillnad! så nu kommer jag aldrig byta rakhyvel, den må kosta pengar men det är det värt!



så smidigt med gelen.. jag som innan inte alls såg fram emot att raka benen längtar nu tills jag får lite stubb på benen som måste bort.. inte nog med att den är smidig så luktar den himla gott oxå =)

min midsommar i bilder

jag orkar inte skriva annat om min midsommar än att den va hur bra som helst! hade det så trevligt, riktigt kul att träffa alla igen =) vi har ätit å druckot gott, njutit av både solsken å regn, lekt lekar, varit vid styggforsen, sett majstångsresningen i byn, grillat, tvättat bilen å bara tagit det lugnt..  =) plus fått ett gäng myggbett! jag känner mig helt uppäten å det kliar fint lite överallt på kroppen =S men jag slår inte lilla emilia som hade fått hela 43 myggbett! =)

på vägen hem från rättvik åkte jag å niclas över borlänge för att äta på burger king, sen åkte vi över avesta för att sen åka till gävle.. men vi hamnade fel så till slut va vi i sala =O haha.. men det va trevligt med en liten dagsutflykt så där! vi åkte förbi anstalten i säter där tomas quick har suttit inne (vet inte om han gör det nu?).. det va skitläskigt! jag va skrajsen å låste bildörrarna på min sida av bilen så det inte skulle komma nån å ta mig.. heeh.. inte för att alla galningar där är ute å springer fritt, men ändå.. huuuh va läskigt det va! jaja nog om det nu, här kommer bilderna =) (har inte tatt så hemskt många bilder eftersom min kamera är så dålig så kvaliten varierar från kass kamera till halvdana mobilbilder.. men det är minnen iaf!)

  Micke visar toffe hur man halsar en halvliter öl

  Majstångsresningen.. senare dansade jag å anna med emilia runt stången =)

  Sol sol sol.. jag latar mig i skuggan av parasollet å njuter av ledigheten

  Lata dagar i solen

  Bada hann vi oxå med att göra.. dock inte jag =)

  Men niclas måmå å hans brorsdotter emilia doppade sig! toffe badade benen =)

  Styggforsen.. själva fallet.. rätt maffigt!

  Utmed vandringsleden runt styggforsen

  Emilia känner på vattnet =)

  Mkt fin natur finns det där i dalarnas skogar!

  Ett gammalt hus vid säteranstalten.. niclas trodde det var ett hus som tillhörde gamla sjukhuset

  Ett ännu äldre hus.. helt oanvänt på flera flera år.. jätteläskigt va det! =S

  Galler för fönstrena å igenvuxet... huuuh

  Niclas i fotartaget.. detta huset kommer jag drömma mardrömmar om en vacker dag.. så läskigt!

  Nya anstalten (tror vi).. varför skulle det annars vara stängsel runt? =S


Min midsommarhelg detta alltså! =) stort tack till släkten östberg plus anna, terese å emilia för en himla trevlig helg!!

ååååååh

nästa helg ska jag följa med Lisen å Annsa till Uppsala! =D åååh va kul det ska bli! har aldrig varit i uppsala "på riktigt".. bara åkt igenom med bussen, haha.. så det ska bli riktigt kul! kul att ha nåt att se fram emot oxå =D

otursfoten å näsesprayet min vän

vet inte om jag skrev om det när jag va hemma, men jag blev beten av nåt jävelskap till flygfä typ på hälsenan där isf.. märkte av det då jag fick skitont i hela benet.. först lite ont så där skumt, för att sen få SKITONT.. hela mitt ben va förstört kändes det som.. från hälen upp till rumpan typ.. å som värst i knävecket.. jag trodde jag va på väg å dö eller nåt.. tills jag skulle raka benen å upptäckte superbettet.. helt svullen där bak på hälsenan å stenhårt svullen på å kring bettet.. jättekul, eller inte.. sen en kväll va hela vaden å anklen svullen, stor å blank.. jätteläskigt.. det onda satt i ett tag å jag fick halta mig fram lite.. men det släppte tack å lov.. jag blev riktigt orolig ett tag.. men fortfarande är det lite hårt just vid bettet å det är lite lite rött fortfarande oxå.. dock gör det, tack å lov, inte ont längre.. men det va inte för så många dar sen som jag hade lite ont om jag tryckte på bettet.. =S en redig jävla giftig sak som bet mig alltså! pappa trodde på en broms eller nåt, å att den jävlen hade träffat rätt i senan.. tack för det ditt jävla flygfä.. nu kommer min fobi säkert utvecklas för såna med =S jättekul.. inte.. =( å som om inte detta vore nog för min stackars fot så har jag idag fått världens skavsår med betoning på sår, av mina nya skor.. aj aj aj aj aj som faaan.. blev sen till skolan idag på morronen å fick stressa, kände på vägen till skolan att mitt plåster måste ha lossnat å väl i skolan så kollade jag å ja, mkt riktigt.. plåstret hade lossnat å skavsåret blitt om än möjligt ännu värre.. optimistisk som jag är så satte jag på nytt plåster å tänkte att det skulle bli bra.. nej, usch jag kunde knappt gå sen ju =S men ändå gick jag med lisen ner på stan =) jag vill inte vara nån vekling inte! men det va allt bra skönt å komma hem sen å släppa fötterna fria från plågoskorna =S haha.. nu har jag ett fint rött stort skavsår över hela halva lilltån å det känns som om den ska trilla av när som helst.. jätteskönt.. min stackars fot..

å näsesprayet då ja.. min trogna älskade vän, näsesprayen.. som gett mig många fina stunder.. vi börjar dras ifrån varandra nu sen ett konstant användande sen.. ja, jul iaf.. japp - jag är beroende!.. men iaf.. nu på sista tiden tar jag kanske bara en gång om dagen, å så bara på natten när jag vaknar av att det är för täppt.. bara typ två gånger om dagen alltså! det är inte illa faktiskt.. från att ha tatt flera gånger om dagen.. å aldrig gått å lagt mig utan att ha tatt en spray i vardera näsborre.. så kan jag nu mera gå å lägga mig utan att spraya.. jag måste faktiskt säga att jag är lite stolt! dock ska jag nog gå å köpa mig en reserv nu inför midsommar å så.. vet ju inte hur apoteket i rättvik har öppet.. å jag måste ha det som en trygghet ifall ifall.. för helt avgiftad är jag inte.. men på god väg iaf! å ja jag vet allt om att jag blir täppt av näsesprayet som man bara får använda i max tio dagar.. men som sagt, jag är beroende å jag vet om det =)

 
mina följeslagare varje natt - ett paket snytisar å näsesprayen på sängkanten nära till hands

jaha äsch

ja det gick ju bra sverige.. eller inte =O jisses.. jaja, vi kan väl inte alltid vara bäst heller?

hejja hejja sverige!

Ikväll gäller det... jag som inte alls brukar finna fotboll intressant ser faktiskt fram emot matchen! =)


SOMMARLOV

Japp från å med idag så tar jag mig sommarloooov! Härligt härligt! =D

dagens skratt

HAHAHAHAHAHAHAHAHA

jag har förlängt mitt liv med nåra månader till idag iaf =)

vilken kväll.. både lite trist å kul.. inte varje kväll det inte.. hahaha

....

.. besviken .. ack så besviken ..

.. dock inte min förlust ..
.. mitt tålamod börjar ta slut ..
.. får det göra det? ..






.. jag har velat länge på om detta borde hamna i bloggen ..
.. nu kändes det som om det va dags ..
.. även om jag inte sagt mkt om det nu så känns det dock skönt att ha fått ut det ..
.. herregud va jag saknar det äkta å fina i studer som dessa ..

konstateranden å gårdagen

konstaterande 1:
även i år lyckades det bli ett bra val av sommarkurs.. tre lektionstillfällen på två första veckorna å en den 12e augusti.. där emellan ska en hemtenta med 3 frågor göras varav två av dessa tre frågor kommer vi gå igenom på lektionerna denna veckan.. sen ska den "bara" vara 8-9 sidor.. det ska jag nog lyckas få ihop, blir ju bara max två sidor per fråga =) soft! blev lite nervös förra veckan, skulle läraren vara bra? man hann inte märka det så mkt förra veckan på introduktionen.. men idag så fick vi veta.. han va helt okej! han är kunnig på det han pratar om (till skillnad från en viss lärare vi haft nu under våren) vilket gör att det är mkt lättare att lyssna på honom.. han är rolig, iaf när han skrattar =) haha.. å sen kom lisen på att han liknar johan ulvesson (eller va han heter?) han från parlamentet.. haha.. å ja det gör han ju lite faktiskt.. haha.. å sen att det faktiskt är lite intressant å diskutera religionens vara eller inte vara, ja det gör ju inte det sämre faktiskt.. allt som allt - jag är nöjd med mitt val av sommarkurs =)

Konstaterande 2:
jag mig sommarlov imån när lektionen slutar kl.15 =D så nu får solen ta å komma så jag å lisen kan glassa oss hela sommaren lång.. som det förövrigt inte är speciellt länge kvar av.. så ännu större anledning för solen att komma för att stanna NU =)



igår kom Mia å Oliwer hit för baguettepicknick i parken.. dock slutade det med picknick i vardagsrummet då det började regna å åska (!!).. typiskt nog.. dock var det hemskt trevligt ändå =D medan jag å mia pratade så klättrade oliwer runt mitt vardagsrumsbord, lekte med mina gamla gosedjur, utforskade mitt bombnerslag under bordet å kröp runt å busade med mamma =) han är så söt! när vi picknickade vid vardagsrumsbordet fick han plocka sina egna mackbitar som mia la ut.. jättesött även om hälften av bitarna hamnade på mattan, så det blev lite smuligt å kladdigt, men va gör det när lillen hade kul? =D inte värre än att man kan dammsuga å torka av bordet efteråt! medan vi väntade på pappa kalle som skulle komma å hämta så somnade lillen i mitt knä =) naaw.. så sött.. hihi.. TACK för en trevlig eftermiddag både Mia å oliwer! Måste vi göra om snart igen, dock med sol så vi kan sitta ute å njuta istället =)

midsommar klart!

nu är det bestämt - det blir Rättvik på midsommar! jippiiii! =D

vi åker dit på torsdag eftermiddag/kväll.. ska bli jätteskönt att komma iväg lite =) å jättekul att träffa dig Anna igen, känns som om det va evigheter sen! Vin å cider på midsommarafton kväll som förra året? =) hihihihi

vi har bunkrat upp!

.. med hö å spån =) spån kommer det nog dröja länge innan jag behöver köpa ingen.. skönt det! å höet hittade vi billigt på djurmagasinet nu, har köpt på lantmännen innan men nu tog dom 159:- för den stora påsen hö =O så nej tack.. men på djurmagasinet hade dom för 110:- .. liiite mindre iaf =) innan har det kostat 99 kr på lantmännen.. hmm undra varför i hela fridens namn dom höjt så förfärligt?! jaja tur att det finns fler ställen som säljer hö =)



å just det.. igår va det dags för kloklippning här! niclas va här för att äta tacos samt hjälpa mig.. jag har skjutit på detta lääänge med rädsla för hur det skulle gå till.. marsvin som blir galna å sliter sig å gömmer sig under soffan? bit- och rivmärken? blod som sprutar? pälstussar i soffan? ja usch det hann gå många möjliga scenarion i tankarna må jag ärligt erkänna.. dock inte det som blev! för tro det eller ej, hur vilda mina killar än har varit, så var dom SUPERDUKTIGA !!! inte ett enda narsin som slet sig å gömde sig under soffan, inte ett enda riv- eller bitmärke, inte en droppe blod från nån av oss.. dock kom det päls i soffan eftersom dom fäller päls =) men det va för att vi överöste dom med klappar å kel när det var över! jisses, jag hade aldrig nånsin kunnat föreställa mig att det skulle gå så här bra! niclas höll dom med deras rygg mot sina ben så benen stack ut, å jag knipsade av klorna snabbt å smidigt medan dom låg där en åt gången i hans knä å bara va så lugna! mina älsklingar =D jag va (å är fortfarande) så stolt över dom! kanske lite speciellt över lilla dexter som annars varit så skrajj å rädd av sig för minsta lilla.. men icke då! visst att dom rörde lite på sig men det va väl mest för att deras liggställning kanske inte va den mest bekväma för dom =) dom va faktiskt ganska lugna sen i knäet oxå när dom fick vara normalt i niclas knä, så jag tror banne mig att det ska till å börjas med knätid för dom nu framöver på kvällarna =D se hur det funkar.. som jag har längtat efter dessa framsteg!

lättnaden

det är alltid lika skönt att få vräka ur sig massa känslor å tankar som jag gjorde i förra inlägget.. å jag vet att det kanske inte är så kul å givande att läsa om.. men för mig gör det mkt att få ur mig allt.. så orkar man inte läsa så är det ju bara att hoppa över mitt eviga svammel om hur mkt jag saknar Hemma =) jag skriver inte för nån annan än min egen skull.. så det är ju tur att de som läser kan välja själva om de vill sitta å läsa mitt svammel eller bara ögna det =)

mitt antal unika besökare brukar ligga stadigt på runt 10-13 stycken om dagen men ibland så kommer det små toppar då det stiger till uppemot 15-20 stycken.. jättekul! dock skulle det ju vara kul å veta vilka som läser men man kan inte få allt =) nåra vet jag ju som läser men långt ifrån alla så klart =)

ännu ett "sånt där" inlägg mitt i natten

jag har i flera dagar nu suttit å tänkt att jag borde skriva om hur det va hemma.. jag borde göra det för att ha det nerskrivet nånstans, så jag kan gå tillbaka å läsa det å minnas tillbaka.. för innerst inne vet jag att jag är livrädd för att jag ska glömma.. jag vill inte glömma dom veckorna som kom att bli dom bästa på mkt länge.. jag vill bevara varenda sekund jag spenderade där Hemma i mitt hjärta, jag vill komma ihåg allt ifrån hur flisan sitter å skriker för att hon vill ha uppmärksamhet alldeles för tidigt på morronen till hur underbart det va att vakna å se solen skina från en klarblå himmel å bara kunna gå ut å sätta sig på balkongen å se den gröna skogen, höra fåglarna kvittra.. jag vill komma ihåg den tunna madrassen jag sov på ibland.. jag vill komma ihåg de 4 milen jag kör för att komma till min bästa å finaste.. jag vill komma ihåg allt damm som blev efter bilarna på grusvägarna.. jag vill komma ihåg dom fina dagarna vi fick på karnelevalen å studenten.. jag vill komma ihåg allt.. därför blir jag så rädd, så rädd för att glömma nåt.. tänkte att jag skulle rensa mobilen på inkomna sms, men kom mig inte för att radera såna jag fick Hemma i rädsla för att kanske inte komma ihåg sen.. lite fjantigt kan tyckas.. men så är det när man saknar nåt.. när man håller något så varmt om hjärtat.. när något betyder så otroligt mkt.. som Hemma gör för mig..

jag tycker inte riktigt om kvällar som dessa då tankarna bara maler å maler fram å tillbaka.. jag försöker distrahera mig genom filmer å tv å annat, men det går inte.. alltid är det nåt som påminner mig.. alltid är det nåt som får mig att tänka på alla å allt som betyder så mkt för mig..

ibland bara önskar jag att jag kunde vara nära min vän.. som den där kvällen för ett tag sen, när jag behövde någon så mkt.. när allt kändes hemskt å hopplöst.. visste inte om jag skulle våga fråga om jag fick komma - klockan va ju så mkt, det va så sent på kvällen.. men jag chansade.. å det är jag så tacksam för idag, för det kändes som om det förde oss samman på ett sätt som vi inte varit innan.. jag öppnade hela mitt innersta för henne, det som ingen annan vetat om.. å hon bara fanns där med hela sin änglalika vänlighet.. öppnade dörren till sitt hem, till sitt hjärta för mig.. å tog mig i sin famn å bara höll om mig å lät mig vara så där liten som jag kände mig.. hon fick mig att känna mig hemma mitt i allt kaos.. å det kommer jag vara henne evigt tacksam för i resten av mitt liv.. för det va då, om inte förr, som jag förstod hur äkta hon är.. hur äkta vår vänskap är.. hon va trött, han va trött.. han skulle upp å jobba.. hon hade haft mkt att göra på dagen.. dom hade planer för dagen efter det.. men de lät mig vara hemma i deras hem.. de tog sig tid för mig.. de bara va så där fina å äkta som bara dom kan.. å jag är inte så hemskt troende på nåt sätt, men tack gode gud för att jag fick lära känna denna människa.. tack från djupet av mitt hjärta.. va hade jag varit utan vetskapen om vår vänskap som hållt sig stak, om än starkare, av alla dessa år i från varandra.. så många gånger som vi sågs nu när jag va hemma är ungefär va vi brukar ses på ett år.. detta är ett bra år.. det känner jag på mig.. det har varit så bra hittills, å det kan bara bli bättre.. för att sen bli bäst.. det är lite hinder fram till bäst, men det kommer.. å det får mig att klara av vardagen, får mig att orka ytterligare en dag.. för det går inte en enda dag då jag inte tänker på henne eller vår fina vänskap.. det är nästan så att vänskap inte är ett passande ord.. systerskap (heter det så?) känns nästan mer passande.. hon är den storasyster som jag aldrig fick.. för nog alltid tar hon hand om mig, även om hon inte vet om det..

ja jag skulle ju skriva om hur det va hemma som sagt.. jag hann bland annat hunnit åka till ullis tre gånger.. hann gå på mors dag fika hos måmå å träffa en del av släkten.. jag hann med att bada två gånger i mina favoritsjöar hemma.. jag hann med att sitta framför tv'n å bara vara med min mamma å pappa.. jag hann med att få kvalitetstid med siss.. jag hann med att få se robins lägenhet.. jag hann med att trösta behövande personer.. jag hann med att bli tröstad.. jag hann med att knyta an till den finaste lilla gullungen på denna jord.. jag hann med att följa med gullungen till tandläkaren.. jag hann med att få många glada skratt med min fina familj.. jag hann med att bränna mig i solen - å det rejält eftersom jag fortfarande fjällar.. jag hann med att njuta av solen trots att jag bränt mig å därmed skaffa mig en liten solbränna.. jag hann med att vakna några mornar av katter som jamade förtvivlat för att få komma ut.. jag hann med att prata med pappa alldeles för tidigt på morronen för att komma ihåg hälften av samtalet.. jag hann med att få panik på ullis parkering bara timmar innan min buss till gävle skulle gå.. jag hann med att träffa hela halva släkten.. jag hann med en liten "vinkväll" med fina jenny efter siss student.. jag hann med att natta min underbara gullunge flera gånger.. jag hann med att se gullungen både gå å krypa.. jag hann med att fika med min finaste ute på gräsmattan i skuggan.. jag hann med att känna mig jävligt stolt över att vara storasyster till båda mina småsyskon.. jag hann med att uppleva mitt hemma med Niclas.. kort å gott - jag hann med en hel del..  

men mkt annat va för bra för att kunna uttryckas i ord.. jag kommer aldrig kunna beskriva det så det kommer till sin rätt.. så jag låter det vara inom mig förutom det som redan hamnat här i bloggen.. det är lite ljusglimtar av allt det fina.. jag längtar redan tills det bär av neråt nästa gång.. det är det jag håller mig ovanför ytan med.. min livboj..

Detta inläget är redan långt nog så jag kan lika gärna passa på å lägga in texten på en av dom finaste låtarna jag vet nu (tack lillebror för att du introducerade den för mig - tack!) Den passar så bra in på hur jag känner för de få människorna jag vet står vid min sida i ur å skur.. de som vet vem jag är.. de som jag älskar å värderar så mkt!

Till mina finaste:

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil, saknar jag din doft och din vackra profil.
Diggar din stil och sättet du är på.
Diggar din stil, ja du vet det bara är så för det bara blev så, vet du kan förstå.
Tror det finns en högre plan för oss två.
Känner när vi ser på varann, hur du håller i min hand.
Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land.
Värme som sätter mig i brand och jag känner hur du glöder min vän,
passionen och kärleken de växer med den.
Kan vara mörkret där ljuset kommer sen.
Svårt att ta farväl, svårt att va isär.
Önskar mitt hjärta, önskar du vore här.
Jag önskar du vore här.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.


Försöker förklara, jag försöker berätta hur du lyfter mig, får en tung man att lätta.
Försöker sätta ihop fast det inte riktigt går.
Värmen och kärleken läker mina sår.
Tack för att du håller i mig när jag ostadigt står.
Känner du förstår vad jag genomgår.
Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar.
Jag står kvar, to my insperation and my shining star.
To my insperation and my shining star.


Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig
(Ras Cricket - Skin)


vad har hänt?

jisses.. nåt har blivit galet på min blogg.. på menyn till höger.. senaste inläggen å det dära -  det har blivit jättestor tesxt på det! =S utan att jag ändrat.. hmm.. får pula med det ikväll tror jag.. orkar inte nu.. hehe.. får väl försöka ta tag å skriva nåt nytt ikväll oxå.. mitt blogghumör har dalat lite sen jag kom tillbaka från Hemma =/


jag lyckades åtgärda problemet =) jag återkommer med ett mer givande inlägg senare ikväll.. nu ska jag plocka å dona lite.. kanske även få i mig lite mat, magen kurrar!

då va jag tillbaka då

nu är jag tillbaka i gävle.. det gick lättare än jag trodde att lämna mitt Hemma, mkt eftersom att siss bara släppte av mig på rexecentrum i jönköping å inte väntade med mig.. låter kanske lite illa men det va det inte alls.. hon frågade om de skulle vänta med mig men jag sa att det inte behövdes =) avskeden blir så jobbiga om man drar ut på dom.. men ja, jag vet inte redit hur det känns att vara tillbaka ännu.. lite skönt att vara tillbaka i min lägenhet å mina egna vardag.. men det är ju inte som Hemma.. det va iaf kul å få komma hem å mötas av ivriga pipanden =D mina små älsklingar.. dexter har blivit riktigt stor han! =D

tusen tack till cissi å niclas som tittat till dom! Cissi vi måste se till å ses, jag vill tacka dig personligen oxå =) vi får höras!

nu ska jag sova.. ska bli väldigt skönt å sova i min egen säng i natt.. haha.. imån väntar en hel del grejjer att fixa med så jag har fullt upp fram till att sommarkursen börjar..

återkommer väl med en liten genomgång om hur hemmavistelsen varit senare när jag fått ordning å reda på tillvaron här =)

midsommar verkar se ut att firas i rättvik även i år.. anna - kommer ni oxå dit så vi kan göra en repris av förra årets supertrevliga midsommar? =)

tillbaka till verkligheten

imån bär det av till gävle igen.. känns kluvet =S har haft tre otroligt underbara veckor här hemma nu.. vill inte lämna =´/

men men.. var sak har sin tid.. det bär snart av neråt igen.. ska ner en sväng på mamma å pappas semester =D å det är bara nåra veckor tills dess.. me like!

student å bal

en bild säger mer än tusen ord heter det ju! å här kommer ett gäng (många) bilder på två fina dagar i strålande sol å värme!

 ekipaget som siss å nåra från hennes klass skulle åka på efter utsläppet

 ekipaget i sin helhet.. det va poppis att åka traktor i år! många fler än siss å dom som gjorde det..

 fina skyltar bak på vagnen

 siss som rykande färsk student

 mina allra finaste.. min andra familj

 mina finaste tjejer ute på liten promenad då väntan på ekipagen blev lite för lång för lilla snuttis

 glada studenter - kusin madde å siss

 fin siss med mössfrissa å alla sina grejjer om halsen

 siss fick en flaska av mig, johan å jenny som va större än tabita haha

 kusinerna pustar ut lite innan det är dags att dra igång lilla festen för dom

 kusin madde

 siss fina studentskylt.. många som skrattade åt den när vi stod å väntade på att de skulle komma ut från skolan hehe

 maddes skylt

 alla fina blommor som siss fick

 här plockar siss fram sin present från robin (han bakom siss) å familjen.. en mkt oväntad present! (mobiltelefon)

 vi syskon

 jag ska precis få en puss av gullungen

 här sover tabita i min famn.. hon somnade hos mamma å pappa men sov sista två timmarna i min famn.. det va riktigt gosigt!

 stor å liten.. hon sov med sin hand på min

 maten - exotisk planka

 maten - exotisk planka

 efterrätten - tårta som siss fick som studentpresent av sitt sommarjobb (ett konditori).. mkt mkt god!

 siss sitter å blir fotograferad innan balen i stekande sol å pressande värme.. blev superfina bilder tagna där å på lite andra ställen, bland annat vid nissan

 siss med sin stiliga baldejt.. så fina så fina!

 balfrisyren

 balfrisyren

 blomman som siss fick av sin baldejt.. en vit lilja

 bilen som de skulle åka med.. en ford fairlane viktoria årsmodell 1950

 siss med baldejten i bilen

 här går de på gågatan genom gislaved innan det bär av till Höganloft i hestra för självaste balen

idag är det din dag siss!

Idag tar min lillasyster STUDENTEN!!
Världens största GRATTIS på din dag från en sjuhelsikes stolt storasyster!!
Jag hoppas verkligen att du får en otrolig dag idag älskade lilla syster, för studentdagen är ett minne för livet!
Jag älskar dig Siss!



GRATTIS IDA & STEFAN!

efter en lång väntan så är idas bebis här =D

välkommen till världen lilla elliot!!
ett stort stort grattis till de nyblivna föräldrarna!!  


Ser fram emot att få träffa er allihopa! =)

sol sol sol

idag har jag luggit här en stund i ett tappert försök att jämna till min "fina" bränna från igår.. vågade dock inte ligga så länge med mina redan röda axlar men liiiite.. man måste ju passa på! imån ska jag dock ligga å pressa så mkt jag hinner, kan å orkar innan syrran kommer hem å vi ska fixa hennes hår =D det är redit sommarväder här, solen är så het så det är nästan nästa lite för varmt mitt på dagen.. men ack va härligt det är med sommarvärme! det bästa med att bo i skogen som vi gör är den obefintliga insynen från grannar.. så man kan sola med hur mkt eller lite kläder man vill, allt efter hur man vill ha sin bränna.. helt utan att vara rädd för att nån ser en å man slipper skämmas.. lovely!


dagens sovplats - verandataket

nyss gjorde mamma en liten upptäckt.. mio's svans hängde ner från verandataket =) hon å tissla brukar vara där uppe.. haha




vi bor i skogen å kör på grusvägar

detta är mitt Hemma - mitt Småland.. se så fint vi har det! bilder tagna på vägen ner till postlådan en vacker sommardag.. första bilden är på vägskälet, andra å tredje bilden är på vägen som leder ner till samhället eller till gislaved/anderstorp/reftele å man ser grannarnas kohage där det går massa kossor å betar på andra bilden.. å resten av bilderna är vägen från postlådan å hem =) förr trivdes jag inte i skogen, men idag - några år äldre, några år ifrån att ha bott här - är jag av helt annan åsikt.. jag älskar det!













RSS 2.0