känslor

har nu sett 9 avsnitt på säsong 5 av One Tree Hill... å jag vill bara ha mer mer mer å mer.. så himla underbar serie.. så fylld av känslor av alla de slag.. å jag känner igen mig i så många av känslorna så det går nog inte ett avsnitt utan att jag sitter å gråter =/

nu, efter att ha sett avsnitten, så vill jag ännu mer att mamma å pappa ska vara här.. jag saknar dom så oerhört mkt... jag vill att de ska sitta i min soffa, jag vill att dom ska sitta vid mitt matbord å äta mat... jag vill att dom ska vara här, här med mig..

gottis

mamma å pappa ska köpa med sig ostkaka när dom kommer till påsk =D =D nu längtar jag ännu mer till påsk, smaskens!

tankerensare

nåra dagar sen sist nu.. inte haft ork att sätta mig å skriva, eller jo, det har jag nog allt haft för jag har varit inne här haft framme fönstret för att skriva en hel del gånger.. men inte fått ner ett enda ord.. inte rätt läge kanske man ska säga...

vädret har å är idag väldigt väldigt fint.. klarblå himmel å sol, denna underbara sol! igår va det väl dock ett undantag.. men det får man väl räkna med då å då.. övervägande solsken iaf, det duger för mig!

ja men sen sist då.. inte mkt som hänt... suttit flera dagar å försökt skriva läsloggen på kursens samtliga litteratur.. men inte heller det har gått så bra... ingen press på mig, men den börjar komma så från å med efter detta inlägg å resten av kvällen å kanske natten sitter jag å skriver citat å referat som en galning..

D å E busar på som galningar dom med, så mkt så det skvätter spån över kanterna, haha.. tror dom har det lite kämpigt just nu med att hitta sin rang i sin lilla grupp för vad jag läst mig till så visar deras läten å rörelser på det rätt ofta.. å då pips det å morras på, men sen rätt va det är så leker dom glatt å skuttar å har sig.. mina söta små bebisar... dom har förresten fått flytta upp på mitt skrivbord från att ha stått på golvet.. läste att dom känner sig hotade om de ofta blir överraskade ovanifrån - å det blir dom ju när dom står på govet... å jag tycker mig märka en liten liten förändring, dom är inte redit lika nerviga längre.. eller ja inte E iaf.. D är skraj som jag vet inte vad.. å sen är det han som är kaxigast dom emellan.. haha.. inte lätt inte.. sötnosar!

idag började andra kursen i vårterminens specialisering.. tiden går lite väl fort tycker jag.. hmm, men för min del får den gärna gå fort fram till påsk å sen där jag vi ta på extra slowmotion så jag får tillbringa massa tid med mamma å pappa.. gud va jag längtar

om nåra dagar får älskling sina nycklar å vi har varsitt hem på riktigt.. ska bli spännande! tiden går så fort, det va ju nyss han började söka.. hmm.. läskigt.. å nu är vi här.. jaja... han har för övrigt beställt en överraskning till mig.. med leverans tid på tyå två veckor.. ohej va kul å få veta det då :P missuppfatta mig inte; jag älskar överraskningar! - om jag inte vet om att dom ska komma... vet jag däremot om det, å än värre - vet att det dröjer innan den kommer.. då hatar jag överraskningar! jag har noll tålamod å vänta.. han kunde ju varit tyst med det tills det iaf va på väg eller nåt.. ååååh, jag HATAR att vänta på nåt jag inte vet vad det är.. tålamod att dela med sig av, nån?

senaste dagarna har tankar på den stundande framtiden bara snurrat runt runt runt å ännu mera runt i skallen på mig.. går inte många minuter då jag inte tänker på den.. hur kommer den te sig? hur kommer det gå med allt? ja som sagt så tycker jag inte alls om att inte veta hur nåt jag vet kommer hända kommer te sig.. jag är frustrerad... jag vill veta hur allt kommer gå, hur det kommer fungera.. så jag kan få koll på läget igen.. å så denna eviga frågan, ska man lyssna på hjärnan eller hjärtat? ett stort beslut har jag iaf tagit nu, som känns bra i hjärtat men samtidigt inte.. men tiden kommer utvisa om det är värt det å är det värt det, ja då blir det som jag önskar.. å vägskälet som kommer närmare å närmare känns inte så bra heller.. meeen.. nej, det här ska inte bryta ner mig.. jag ska vara stark å ta mig igenom den här delen av livet med..

på tal om livet (mkt tankar å funderingar nu va det ja) så fick jag igår frågan av min bättre halva annsofiii om vad jag är mest glad å stolt över att jag gjort i mitt liv hittills.. mitt svar blev utan att tveka en sekund - att jag tog mig ifrån sm.stenar.. det står över alla beslut jag har tagit å gjort... att jag tog mig iväg till sthlm.. för jag hade inte varit den jag är idag om jag inte hade kommit iväg.. jag har växt så otroligt mkt i mig själv av att ha kommit helt ensam till ett nytt ställe.. visst va det skitjobbigt å hemskt stundtals, men trots det så är det det bästa jag har gjort å jag ångrar mig inte en sekund (okej kanske ibland) ... å lika starkt känner jag att jag aldrig mer vill tillbaka dit, närmare vill jag - absolut! - men inte dit... samhället är fint å härligt att komma till nåra dagar så där då å då... men att bo där igen, nej nej nej.. never.. jag känner att hela familjen B är en stor del i ett avgörande skede i mitt liv å jag är dom evigt tacksamma för den chansen jag fick.. men även där lärde jag mig nåt, haha, aldrig mer sthlm.. haha.. det va inte min grejj.. men jag är glad att jag åkte dit, gav det en ärlig chans å där med verkligen fick veta MASSOR om mig själv..

nej nu får det nog allt räcka med svammel för idag.. haha.. läsloggen skriver sig inte av sig själv.. hmm, konstigt.. heeeh

vilken underbar dag!

jaa, faktiskt!

solen skiner, himlen är blå å det är skönt väder ute!
berget av tvätt är upptvättat!
å sist men absolut inte minst - pengar på kontot!

efter tvätten ska jag ut å gå å bara njuta av det fina vädret.. hihi.. =D

Fick även brev från kvinnokliniken, svaret på provet jag va å gjorde.. tydligen så har det inte varit nåra egentliga cellförändringar utan "bara" infektion.. hmm.. synd att dom inte kunde sett det direkt.. då hade jag sparat många pengar å många timmars oro :P men men.. skönt iaf att det inte va värre! ett glädjande besked på en bra dag =)

småttingarna är alldeles till sig idag - jag har köpt sallad =D haha.. tänk va lite som kan göra dom så glada.. hihi.. ställde ner salladsskålen hos dom å en 20 minuter senare va den tom.. å då fick dom rätt mkt sallad å även en del gurka.. hihihihi.. favoritmat =)

.....

jag längtar till påsk - jag saknar min mamma å pappa <3 det ska bli så underbart att ha dom här nåra dagar

nytt hopp å rekord!

jag skäms faktiskt.. jag höll på att ge upp hoppet på att få två gosiga marsvin.. jag höll på att ge upp hoppet på dexter =(

han har varit så omöjlig att få tag på å gosa med honom har varit ännu mer omöjligt.. ja alltså de få gånger vi försökt, haha.. men idag åkte vi bort till djuraffären å jag frågade om råd hur vi ska ta itu med lilla dexter.. dom sa att det va bara att vara hård men trygg.. ta upp honom ofta å så dära, å visa honom att det inte är farligt.. så med nytt hopp försökte jag idag ta tag i dagens gosstunder.. eddie gick det superbra med, han är så duktig lilla killen.. han åt hö som jag gav honom å vi satt länge å gosade =) sen va det dexters tur.. huuuh.. fick fatt på honom efter lite kamp å han försökte nafsa mig lite =O då sa jag faktiskt ifrån å fyade honom å han lugnade ner sig rejält! å vi satt säkert en 5-10 minuter å gosade! =O =D han blev lite orolig ibland men då klappade å pratade jag extra lugnt med honom å vi fick till det redit bra - till å med lilla dexter åt lite hö hos mig! jag har fått nytt hopp om att det nog ska bli nåt vettigt av honom med =) superduktiga lilla pyret! känns ponsamt å säga men jag är faktiskt redit stolt över honom! hahaha

nu ska jag kämpa extra hårt med dom ett tag så de vänjer sig bra.. kändes himla bra att de var så hjälpande å stöttande i affären! stort tack till personalen där!

nästa gång vi ska gosa ska jag ladda upp med lite sallad som de kan få som belöning om de sköter sig bra =D

minne

sitter å kollar på gamla kort å hittade bilderna från när jag å älskling va på kryssning till helsingfors i somras.. åååh, det va så lyckat - superfint väder dvs sol sol sol sol å värme.. vi köpte massa jordgubbar å åt.. vi fick se så mkt fint utav staden.. vi letade ihjäl oss efter nåt ställe att äta på eftersom vi båda ville äta ordentligt när vi va i en ny stad, men vi hamnade på McDonalds för det va så dyrt på alla restauranger, å så hittade vi inget med mat vi fattade va det va, haha =O haha.. å självklart frukostbuffén på tillbakavägen.. oooh, me loove frukostbuffé - inte varje dag man äter finska piroger till frukost!

det va en så härlig resa! å jag satt mkt uppe på däck å njöt av solen, vinden å havet.. I love! Va jag skulle vilja göra om det nu nu nu!

image33

se så underbart!

das fredageftermiddag å kväll

tillbringade min eftermiddag hos Mia å Oliwer å hade riktigt trevligt! =D vi pratade å fikade å det va riktigt kul å ses igen, Mia! Oliwer va så goo.. vi gosade en hel del han å jag =) han sov oxå en av sina tupplurer i min famn den lilla gobiten ^^ riktigt mysigt faktiskt! han visade även sina nya förmågor.. det är så himla kul å se hur dessa små barn utvecklas! En redig liten charmknutte är han! Får hoppas vi kan ta en sväng på stan i veckan som kommer, Mia, vore kul! =)

jag lyckades halka å skrapa upp mitt knä å handflator på vägen hem oxå.. =( halkade inte på is, eftersom den är borta nu så gott som, utan på lera.. hmm.. gick i godan ro å skulle ta av mig hörlurarna å stänga av musiken å kollade inte var jag satte fötterna.. rätt va det va så gled jag med ena foten å drösa framlänges rätt ner i backen å skrapade upp knä å händer =( hål i mina nya byxor blev det oxå.. dock inte så stort tack å lov.. jag självutnämner mig snart som halkmästare.. älskling förstår inte hur jag kan lyckas halka överrallt... är det inte på det ena underlaget så är det på det andra.. usch.. så nu sitter jag här med ömma handflator å handleder å plåster på knäet.. hmpf.. tur att jag inte drösa baklänges iaf å slog i skallen i asfalten.. om man ska försöka vara lite positiv :P

men imån ska vi till hemtex iaf å köpa mina nya sängkläder =D älskling är så snäll så han lånar mig pengar så jag kan lugna ner mina stackars nerver.. oroar mig att det ska vara slut på det blilliga priset när jag kommer på måndag å har pengar.. så som tack för att jag kör honom ikväll så lånar han mig pengar - tack älskling! =D

blåser mkt hemma nu, typ storm typ.. klass 2 varning.. alltid lika jobbigt (på nåt sätt) att sitta här å inte veta hur det går för dom där hemma.. jorden är ju så känslig där sen Gudrun å Per å allt regnande.. strömlösa å telefonlösa blev dom visst ganska snabbt när det började komma igång med blåsten.. får hoppas det kommer tillbaka lika fort som det försvann.. =S dom sa precis på vädret att det blåste 31 m/s över det småländska landet.. hmm kul eller inte.. hoppas hoppas inte det blir för mkt förstörelse nu!

nu resultatet av kvällens Let's Dance.. sen ska jag nog snooza på soffan tills älskling ska hem.. =)

vårkänsla

så här fint väder är det idag.. underbart! sol å klarblå himmel.. jag längtar till våren å värmen =)

image32

kampen

varje kväll utspelas det en kamp här hemma när det blir dags för att plocka upp dom små liven å vänja dom vid att hållas... eddie är det inga större problem med, han nöjer sig med en liten kamp å nåra få vändor i buren för att sen låtas sig plockas upp å vi kan sitta en lite halvlång stund å gosa.. men dexter däremot... vilket åbäke! han är nästan omöjlig att få tag på å han kråmar sig å slingrar sig ur de få grepp om honom man får... det är en lång kamp som utspelar sig för att få tag på honom.. ibland slutar det med att jag ger upp å låter honom vara, å ibland med att han ger upp å man får ta honom.. när man sen väl fått tag på honom så går det knappt att hålla i honom för han krumbucktar sig hela tiden.. jämfört med eddies långa mysiga stunder så är de med dexter över på två blanka sekunder för jag är rädd att han ska göra sig illa =( tror jag måste ringa å prata med djuraffären.. om de inte yser nå vidare hopp om att han kommer lugna sig så får det nog nästan lov å bli varsin bur för dom, så dom lugnar sig lite.. eller nåt.. uuuusch... dom är så goa så man vill ju hålla å så dära, men dom (dexter) gör det inte lätt för en inte :P

tatuering

en vacker dag när ekonomin tillåter så ska denna berlock tatueras på mig.. den har tillhört farmor å är nu i siss ägor.. iomed att den tillhörde älskade farmor så har den ett väldigt stort värde för mig, även om jag inte äger den själv.. har tänkt tatuera in mitt efternamn oxå under den.. har lääänge funderat på vad jag ska kunna tänkas tatuera för motiv, men nu behöver jag inte leta mer.. det känns så rätt! nu ska jag bara invänta ekonomin... hade velat göra den nu nu nu nu, men det känns som om tiden rinner iväg för snabbt nu innan sommaren så troligen (å tyvärr!) kommer det kanske inte bli gjort förrän efter sommaren.. men göras - det ska den! <3



kanterna ska vara svarta å skuggade å så dära, å mitten ska helst vara blå om det går.. efternamnet i nån fin stil å svart färg så klart.. längtar tills det kan bli av! 

d & e

     

här är lite bilder på mina bebisar =) sallad å hö är absoluta favoritmaten.. dom slukar hö som tåssingar å salladen tar slut på en sekund när dom får det.. =) dom har även fått en stege så de (som synes) kan gå upp på taket.. nu är taket en rutinvända för dexter när det är dags å springa runt i cirklar å jaga varandra =) det är oxå som synes väldigt gott att sitta på taket å äta mat.. hihi

gott gott

hittade små mini cheesecake's på ica maxi sist vi va där å handlade.. köpte en med jordgubbssmak å en med citronsmak.. testade precis den med jordgubb å jaa, det va över förväntan - smakade helt okej! dom är rätt små, men precis perfekt lagom som en liten förmiddas fika =) nu återstår bara att smaka citronsmaken oxå.. mend et blir en annan dag, inte för mkt fika på en å samma dag =) haha

<3 <3

våra samtal sker inte så ofta men jag lever på dom läääänge så det gör inte så mkt.. svårt å matcha ihop när man har två helt olika liv... men vi gör så gott vi kan =) fick även idag prata med lilla tabita <3 valle frågade efteråt vad jag hade sagt till henne för hon log med hela ansiktet när hon fick telefonen vid örat =D det går fort för lilla tabita nu; hon sitter upp själv, är på väg att börja krypa, får tänder å hon är supergoo nu säger valle.. det tvivlar jag inte en sekund på =D kan tabita va annat är jättegoo.. nej jag tror inte det (lätt för mig å säga, hahaha)..

tror jag har bestämt mig för att åka hem å hälsa på dom en sväng mellan påsk å studenten! kan inte hålla mig tills studenten, hihihi.. vill träffa mina bästa nu! för inte alls många kronor mer så kan jag åka ner till värnamo med swebus så jag tror det blir en sån resa.. dock var längden på den resan inte så lockande; 11 ½ timme.. =S men det är det värt för att få träffa underbara lilla tabita å valle! så tror allt det blir en hemresa inom en ganska snar framtid.. hihi jag kan inte vänta!

nu vill jag ha påsk så jag får träffa mamma å pappa! saknar dom mkt... =( <3 känns så bra att dom kommer hit snart, för det är ju ändå snart, bara en månad kvar nu, å månaderna går hemskt hemskt fort nu för tiden.. så snart är dom här =D

jag är så glad att ni finns, ni ovan nämnda personer.. ni gör mig stark! älskar er alla av hela mitt hjärta å lite till <3

byte i bur

idag bytte jag i buren... det va med stor nervositet jag tog mig an projektet.. mina små vildingar har inte gett sken av sig att vara så lugna när det gäller att fångas upp å så dära.. vi har gosat med dom en liten stund varje kväll nu å det är ett projekt bara att få tag på dom kan jag lova.. det börjar alltid med att älskling lyfter upp huset så jag kan få ut dom därifrån, å sen håller han för ingången så de inte springer in där igen.. haha, usch va hemskt det låter när jag skriver det men gör vi inte så här så är det omöjligt att få tag på dom små liven =) sen jagar jag runt efter att greppa tag i första bästa parvel å så gosar vi lite å sen är det dags å upprepa proceduren i jakt på nästa parvels tur, haha =) men idag fick jag tag på dom båda utan större jakt å stressmoment! satte dom på en handduk med gallret till buren över å rengjorde buren.. hela tiden satt dom så snällt å tittade på (säkerligen helt vettskrämda, haha) medan jag fyllde på med rent å fint spån å hö.. sen va det dags att flytta tillbaka dom till buren å även detta moment gick helt smärtfritt =O nu när dom va så snälla å medgörliga fick dom massa sallad som belöning =D det är favoritmaten det, sallad.. hihi.. dom bråkar till å med om salladsbladen, haha.. ser kul ut =) nu är dom helt till sig av allt nytt hö så dom springer runt å jagar varandra å kuttrar som små galningar.. å så stannar dom å äter lite sallad ibland, hihihi... ska bli skönt sen när dom kan vara i ett eget rum så slipper man allt hö å spån i hela halva lägenheten =S det ser ut som värsta lagården här nu, hahaha.. hö å spån lite överallt... men det är ändå snart dags å börja flyttpacka för älsklings del så det känns onödigt å städa än, det blir ändå likadant direkt efteråt när dom skvätter spån från buren i lekens vilda stunder =)

present

fick min alla hjärtans dag present av älskling igår.. ett 45 cm högt blockljus =) det är stoooort... han gav mig det för att jag tycker om ljus <3 å nu har jag ett som har brinntid på ca 180 timmar, dvs en hel evighet.. hihi =) kommer bli jättefint att ha det på tv-bänken som jag ska köpa sen när csn kommit! tack älskling! <3

liv i luckan!

ja nu jäklans är det liv i luckan här hemma.. dexter å eddie (nytt namn, haha) är så livliga å busar på för fullt! dom är så söta när dom busar med varandra.. pratar gör dom mkt oxå.. sötisarna! igår hade vi premiärjakt på dom för att hålla dom.. det var ett himlans spring runt i buren när vi skulle ha tag på dom men tillslut vann jag å älskling kampen å dom satt i varsin famn =) nu ska dom tämjas så vi kan gosa! dum som jag va trodde jag att dom skulle vara lika rädda som frasse va när man tog upp honom (henne).. å låg helt blickstilla.. men icke; dexter höll på å rymma ur mitt knä idag på förmiddan =O huuuh jisses tänk om han hoppat ur knäet, då hade jag nog fått jaga marsvin tills vi båda dött av utmattning =S hahaha.. känns lite onödigt! älskling är så söt å ordnar massa leksaker å grejjer åt dom.. det senaste är ett rör av kartong som dom springer som galningar i =D å så kuttrar dom som små tåssingar i farten.. hahaha =D vi kommer få det mysigt sen när älskling flyttar! hihi

på tal om älsklings flytt så skrev han kontrakt på ettan på brynäs i veckan som va =) så nu är det klart, 3e mars får han nycklarna! spännande.. då ska vi hämta hans soffa å dona med att måla om rummet å sånt.. ska bli kul å se hur det blir hos han när det är klart!

torsdag till lördag va vi i rättvik hos älsklings föräldrar.. maggan fick komma hem på fredagen =) kändes nog skönt för alla att hon fick komma hem.. på fredags eftermiddan firade vi älskling med världens goaste tårta =) åååh den va sååå god.. den dagen jag gifter mig ska jag ha en sån tårta! chokladsockerkaksbottnar (typ) å så vaniljkräm, chokladkräm å grädde å hallon på varsitt lager.. åååh mums va smarrigt!

å så kom lördagen; älsklings födelsedag =) grattis i efterskott!
lördagkvällen spenderade jag sedan hos Lisen å vi kollade på Melodifestivalen å Se upp för dårarna.. mkt trevligt! =)

idag ska jag nog byta i småttingarnas bur för första gången.. hmm.. ska bli en intressant upplevelse =S va ska vi göra av dom.. hahaha.. jisses.. =S å sen vette katten redit va jag ska göra av spånet.. hemma hos mamma går man ut med lådan å vänder den upp å ner i komposten.. meeen.. här då? hmm.. haha.. får väl bara slänga ner det i en kasse å slänga den =) det löser sig!

veckan som kommer innehåller en hel del läsning å läsloggsskrivande.. måtte jag ha motivationen att få den klar! =S

alla hjärtans dag

idag är det ju alla hjärtans dag - till alla mina nära å kära; tack för att ni finns!

glad alla hjärtans dag allihopa!


image26

bebisarna =)

     

Edvin till vänster å Dexter till höger =)


nu så!

idag skrev älskling på kontrakt för sin nya lägenhet =) så den 3e mars får han nycklarna å då ska vi måla å fixa iordning den innan det blir till å flytta in =) nice!

namn

nu har den andra lilla parvlen fått ett namn - edvin =D hihihi... edvin å dexter, mina små bebisar! <3 dexter är lite blygare än edvin å sitter mest i huset medan edvin är ute å ränner i buren.. så söta!

om nåra timmar bär det av till rättvik! skönt att komma bort men anledningen knde ju vara roligare =/ men ska bli kul (om man kan säga så) att hälsa på henne å så dära..

helg!!

påsk

till påsk kommer mamma å pappa!!! =D =D jag läääängtar! får se om det kommer med nån mer upp, men mamma å pappa kommer iaf =D då ska dom få träffa mina bebisar å se på älsklings nya lägenhet.. å så ska pappa få hälpa mig å fixa upp massa saker på väggarna med sin braiga borr.. jag ser väldigt mkt fram emot att få tillbringa påskhelgen med min älskade mamma å pappa! <3


tillskott i familjen

idag fick vi två små tillskott i familjen =) vi åkte på masvinsundersökningsfärd för att kolla vad som fanns å priser på burar å sånt.. inte med syfte att köpa.. men så kom vi till Brynäs Zoo i Valbo (hmm?? haha)  å hittade dessa små sötnosar som direkt stal våra hjärtan!

       

den bruna - Dexter - var lite blyg å ville inte komma ut ur huset när jag låg å lurpassade med kameran, men den ljusa - som ännu inte har nåt namn - var desto mer nyfiken =) dom är så himla söta å dom är pratglada å nyfikna.. dom å jag kommer få det trevligt när älskling inte bor här fram över =) jag längtar tills de kommit iordning å inte är rädda längre så jag kan gosa med dom!

sol sol sol sol

åååh va det är underbart när solen skiner.. idag är det underbart väder å jag kan inte mer än må så bra av att solen lyser å sprider sin värme! =D

senaste tiden i mitt liv

oj nu va det ett tag sen jag skrev nåt här.. har inte haft ork att skriva även om tiden funnits.. det har hänt en hel del sen sist, både bra å mindre bra saker..

helgen började himla trevligt med en vinkväll hos Gina där Sara, Mia, Nadja å Cizzi oxå va med.. vi fick oss många goda skratt å minst lika god mat =D det måste vi helt klart göra om framöver! Helgen fortsatte i trevlighetens tecken med fest hos mig på lördagen med Malin, Cissi å Annika.. himla trevligt tjejer! det slutade med att vi dansade loss hela kvällen på slick sen.. va på tiden att vi fick komma ut å dansa av oss lite =) söndagen gick helt i vilans tecken å det kändes bra efter en fartfylld helg =) tack alla som förgyllde mig helg!

i måndags fick jag veta att jennys julklapp - marsvinet frase, inte va en han som vi alla trodde.. han va en hon å fick 3 supersupersöta små bebisar!! jag blev så till mig så jag tingade en på momangen, men sen tänkte vi att det blir liiite för lång resa för ett så litet djur att färdas nästan 60 mil, så vi ska nog köpa ett (eller två?) på närmare håll =) även om jag sååå gärna skulle vilja ha en av frasses bebisar för dom va verkligen såå söta!! så idag ska jag å älskling ge oss ut till de djuraffärer som finns här å kika lite på vad dom har för marsvin, om dom har nåra.. å lite priser på burar.. älskling va så söt å erbjöd sig att betala halva buren för han vill så gärna att jag ska köpa marsvin =D haha.. söt!

mindre kul med senaste dagarna är att älsklings mamma ligger på sjukhus nu =( usch, det va inget kul besked alls å vi är nog alla lite mer eller mindre upp å ner efter det.. det känns så konstigt att just hon drabbas av nå sånt.. vi har bestämt att vi ska hälsa på henne nu efter min lektion på torsdag nån gång över helgen, får se när det bir men hälsa på ska vi! vi tänker alla på dig å håller tummarna maggan!

å ja jag vet inte redit, men det kanske är dags å göra det offentligt nu.. det är ingen dålig nyhet men jag vet inte om det är dags å släppa ut det än, många vet det redan.. men.. ja äsch vaddå då.. lika bra å berätta så jag kan skriva mer om det i fortsättningen... jag å älskling ska bli särbos.. =) en glad smiley gör jag för att det är ett så pass gemensamt beslut å för att vi har kommit fram till att det är det här vi behöver göra för att slippa göra slut.. ja, vi har alltså med andra ord inte haft det så superbra på alla fronter på ett tag nu, så detta är ett försök att kunna fortsätta vara tillsammans å inte bara ge upp alla känslor vi faktiskt har för varandra, å göra slut direkt.. ingen av oss vill släppa den andra så att flytta isär å bli särbos känns som den perfekta lösningen för oss =) han har nu kollat på oändligt många (känns det som) lägenheter å nu har han hittat en med perfekt läge för honom då han vill till brynäs =) inflyttning på den är första mars så vi går nu bara å väntar på att Gavlegårdarna ska ringa så han får skriva kontrakt =) vi får se va som händer, lite spännande är det allt! så.. nu vet väl typ alla om det snart.. kanske på tiden.. har varit lite svårt att inte skriva nåt om det på så läng tid som det varit på gång nu, men jag har inte velat släppa ut det förrän det verkligen blivit nåt av det.. å den tiden är väl nu då.. haha.. jag vill tacka de (ni vet vilka ni är) som varit med från början av resan å stöttat mig! ni är bäst!! <3 <3

imån är det alla hjärtans dag =) först är det skola på förmiddan å sen ska vi äta ute nån gång under eftermiddan/kvällen, jag å älskling.. ska bli mysigt å gott =D å sen var maten införskaffas får vi väl se, om det blir gävle eller rättvik.. sen fyller älskling år på lördag =D

det va det om de senaste dagarnas händelser.. måste ta tag i mitt pluggande nu innan älskling vaknar å vi ska ut på marsvinsjakt, håll tummarna att vi hittar nåt sött! =)

AAAA

i all min iver glömde jag ju helt bort att skriva vilket betyg det blev, haha.. det blev inte mindre än ett fiiiint A !!!!! =O =D gissa om det känns riktigt jäkla bra?! =D

GRATTIS

Grattis på födelsedagen Jenny!!


jäklans nice alltså!

blev så jädra glad när jag kolla betyget på kursen vi hade innan å över jul.. den jag skrev uppsats i... herre min gud, blev så glad så jag va tvungen å ringa mamma å berätta =D =D känns riktigt jävla bra nu alltså!! tror allt detta kan bli en rejält motivationshöjare för mig nu.. jag kan det här å jag är fane mig redit jäkla bra! =) haha.. självförtroendet sköt i höjden oxå =)

dansskola, eller inte =)

hahahahahahahahahahaha... herregud.. hahahahahaha.. detta är nog bland det sjukaste jag sett å varit med om... nyår! =D =D hahahaha.. å nu på lördag då blir det till å stampa.. hahahahaha *torkar tårar* hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=3LmmCYxe5k0



Spiderpig

hahahahahahaha

http://www.youtube.com/watch?v=714-Ioa4XQw&feature=related

ja givetvis så blev det ju inte som jag hoppades

hade mitt andra återbesök hos doktorn igår (gällande cellförändringarna).. å ja det kunde det ju gått lite bättre kanske.. hade väl hoppats på att dom inte skulle hitta nåt denna gången, att det skulle försvunnit nu som förra lakaren trodde..  men så klart hittade dom ju förändringar nu med.. så nu är nya tester ivägskickade å ännu en väntan på provsvar å eventuella åtgärder är inledd.. känns så där.. även om det inte känns nervöst så är jag mest arg å irriterad över att det inte kunde vara helt borta utan att det va tvunget att hittas mer.. åååh jag orkar inte hålla på å grejja.. men ja jag vet ju även att det är bra att det upptäcks tidigt å kan åtgärdas nu å inte sen när det kanske gått för långt.. så alla tjejer som får kallelse till cellprov - gör det! visst det är inte världens roligaste test, men det är fan värt det för att upptäcka eventuella förändringar i tid.. jag är mig själv evigt tacksam för att jag gick dit eftersom jag funderade på å skippa det när jag fick höra att det va frivilligt.. men nu är jag väldigt väldigt glad att jag pallrade mig dit.. hellre att dom hittar det nu än sen när det som sagt kanske gått för långt... fick veta en lite underlig sak angående den delen av kroppen de undersöker vid cellförändringar.. haha, ja det är ju inte alla som vet hur ens sådan ser ut, men det fick jag veta.. haha.. udda..

allt beröm till den mkt mkt trevliga läkaren jag hade! nu har jag två förebilder på hur jag skulle vilja att alla som jobbar inom vården gärna får vara.. han var jättebra.. talade om allt han gjorde å såg å förklarade allt bra.. kändes mkt lugnande! förra läkaren jag va hos förstod jag inte va han sa så då kändes det inte fullt lika bra å gå därifrån efter första kontrollen..

TACK mamma å älskling för allt stöd i hela karusellen med förändringarna!! <3

jaja nog om det inte så trevliga samtalsämnet..

annars är det (iaf borde vara) mest plugg framöver.. kommer mig inte för att läsa som jag ska å det irriterar mig väldrigt mkt.. även om jag samtidigt njuter av att inte göra det.. hmm.. måste skärpa mig!

min nya mobil funkar utmärkt.. jag är så nöjd å så glad! tusen tack älsklingen min <3

jag har en liten liten krypande längtan efter Hemma nu.. men på nåt sätt är den en rätt behaglig längtan, inte en jobbig en.. jag längtar å är tacksam för de underbara människorna jag har där nere i mitt Hemma.. ni är dom bästa allihopa! ingen nämnd å ingen glömd <3


RSS 2.0