usch

imån bär det av till fabro doktorn.. vet väl egentligen att jag inte borde vara nervös.. det va ju så lite.. men jag är ändå lite nervös.. tänk om det blitt mer då? hmm.. nej usch.. dom sa ju att det va så det går över av sig själv.. bläk för att gå till doktorn

snö snö snö

idag har det snöat som bara den.. =( massa snö ute.. jag tycker inte om snö å vinter.. jag vill ha vår, sol å lite värme nu! men iofs har jag hellre snö än regn.. men ändå.. blä

lycka

jag är så glad nu.. det känns så bra! tänk va lite det behövs för att lysa upp en hel tillvaro!

halebopnumret kom i måndes å då påbörjades min, som det kändes då, förbannat långa väntan på mobilen.. men igår kom den =D mkt snabb leverans måste jag säga.. inbiten Net on Net'are som jag är trodde jag att det inte fanns nåt annat ställe att beställa från.. men tänk det gjorde det.. å ett ställe som va billigare å ändå lika snabbt i leveransen som Net on Net.. så nu är jag kluven, haha.. men Net on Net kommer nog alltid ligga mig varmt om hjärtat.. haha.. även om Katshing va himlas bra å billigare.. haha =)

sen igår efter en väldigt lång dag så kom sms-avin som jag så länge väntat på å jag rusade till ica för å hämta mitt paket =D höll på å slita upp det på vägen hem men insåg då att jag inte skulle ha nåt att se fram emot när jag kom hem så jag sprang nästan upp för trapporna.. haha.. å packade upp den å satte i halebopkortet.. å oj va det kändes bra! den va så fin min mobil.. lite ovant med den bara men det vänjer jag mig vid! känner mig mer än nöjd! =D

som om inte det va nog så va älskling världens bästa sån igår!.. <3 <3 när jag skulle sätta in min skuld till honom för mobilen så halverade han den för att han tyckte jag förtjänade att få nåt nu när han jobbar så mkt å köper massa saker till sig.. han är så snäll, älskar dig baby! <3

å idag invigde jag å valle gumman mitt nya kort som gör att vi kan ringa gratis till varandra =D hon hade en himla kul nyhet å berätta.. hon klarade körkortet igår!! <3 <3 GRATTIS vännen.. så bra kämpat!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

jag känner mig så lycklig.. för så små saker.. men det känns så bra!

nu borde jag verkligen plugga.. =/

JIPPIE

min mobil är skickad till mig idag å kommer fram inom några dagar!!!! lyckan är total =) hahaha

idag ska jag å lisen åka en sväng till ica maxi å sen till ikea.. trevligt! =D

testade min nya plattång idag som jag köpte hemma i julas.. OJ va bra den va!! jisses! helt klart värt varenda öre!! ser fram emot den 15 då det blir fest å jag får testa den på riktigt ihop med min volumaster =)


HAPPY!!!

ännu ett inlägg!

 oj oj oj va jag skriver idag.. men har inget bättre för mig =)

satt å kollade på Swebusexpress hemsida å kollade på skojj lite priser på resor hit å dit å kollade av ren vana Hem till Jönköping.. å döm om min förvåning när jag såg att dom har biljetter som kostar ynka 113:- (!!!!!!) från gävle till jönköping.. det är ju sjukt billigt!!! =O dock är det en onsdag så jag lär väl aldrig kunna uppleva hur det känns att åka hem så billigt men ändå.. jisses!

men jag ser till min lycka att dom sänkt priserna för övrigt REJÄLT =O innan kostade det mig 270:- ca att åka hem på en helgdag.. nu kostar det 161 kr!!!! =D =D wihooo!! fan det är nästan värt att åka hem snart ju.. =/ slutar ju tolv på torsdagar å börjar inte förrän tisdag sen.. hmm.. åååååh jag vill! men det är snart påsk.. kommer inte mamma å pappa upp hit då så åker jag nog allt ner istället..

ja å så klart så varade den lyckan inte så länge.. nu när jag kollar längre fram på deras bokningsgrejj så ser jag att det inte alls var nån så bra sänkning.. för längre fram kostade det som vanligt.. men åker jag på en vardag kan jag iaf komma ner i 209:-.. torsdagar kostade det 225:- å fre-söndag 274:- ... som vanligt då.. =/ men varför så billigt nu innan då? jaja.. haha tji fick jag för att jag blev så lycklig över prissäkningen.. hahaha


ännu en hjälte

ja jag har ju helt glömt bort att skriva in helgens tredje hjälte nämligen Cissi! You know why! TACK å fan va bra vi va som orkade bära! =D tack än en gång för hjälpen!

nu vill jag ha nya veckan här!

åååh jag vill så gärna att det ska bli måndag nu så jag kan se om min mobil är på väg till mig snart.. har aldrig nånsin velat att helgen ska vara över men nu vill jag det! dels ska det faktiskt bli kul med skola i veckan.. men jag vill så gärna att min mobil ska komma.. å självklart mitt nya halebopkort å nummer.. längtar som en besatt.. jag antar att det är ganska betydelsefull för mig det här =/ haha.. det är det lilla som gör det.. =) men det ska bli så himla kul å kunna ringa när som helst till bästa valle.. det är nog allt det som lockar.. <3

annars då? ja det är faktiskt rätt bra just nu.. jag trivs med min tillvaro nu rätt okej.. idag skiner solen å det gör underverk på mig.. jag blir en helt ny människa av att få stå i solen å bara njuta av värmen i ansiktet.. love it!

pratade med mamma å söta lilla måmå idag.. skulle kunna prata hur länge som helst med familjen känns det som.. fick ett samtal från au pair grejjen som siss sökt oxå, tack å lov pratade hon som ringde svenska =) pappret jag fick fylla i var mindre kul för det skulle fyllas i på engelska.. menmen.. =)

Annsofiiii - miss you too! hade inte niclas fyllt år då den 16e när du å emma ska ses hade jag faktiskt bjudit in mig själv då (A) hahahahahaha... nej men det hade varit rikigt kul å ses snart! miss you som sagt!! <3


utmaning: 7 sanningar

Najda ( http://lessoeurs.blogg.se/ ) gav mig en utmaning att avslöja sju sanningar om mig själv, det vore ju fegt att banga så här kommer utmaningen:

Länka till den som utmanat dig

Berätta sju sanningar om dig själv
Utmana sju personer
Lämna ett meddelande till dem du utmanar

1. Jag är sjukt rädd för getingar.. det tar emot att bara skriva ordet, det ger mig rysningar.. har varit rädd för dom så länge jag kan minnas å är nu proffs på att höra å se dom små jävlarna.. kan sitta ute på sommaren å äta å kommer det en geting så är jag inne i huset långt innan den hunnit komma till bordet.. jag vet att man ska vara lugn å sansad med dom i sin närhet, men jag kan bara inte vara stilla för det är en kamp mellan liv å död för mig.. å när jag väl ser en så är den inte så liten som dom faktiskt är, utan dom är lika stora som måsar typ.. jag står för att jag tycker att dom borde utrotas från jordens yta..

2. Jag kan inte somna på natten om jag inte tatt bort sockböset mellan tårna.. har försökt många gånger men jag ligger bara å stör mig på det å kan inte somna, sen när det är borta så somnar jag hur lätt som helst.. pappa säger att jag pillat bös hela mitt  liv så det kanske är därför det är så ovant att ha bös mellan tårna då.. jag kan tex inte ha lite tjockare tennissockar på mig för jag tycker det är så äckligt med allt bös man får mellan tårna av dom.. blä

3. Jag är ganska kräsen på mat.. speciellt bråsk/senor i kött å saker som jag fått för mig inte smakar bra.. jag har tex inte ätit schnitzel sen jag var väldigt liten.. då blev jag tvingad att äta det även om jag inte ville ha det.. å idag mår jag illa av bara lukten av schnitzel.. bråsk/senor i kött kan förstöra ela min måltid, får jag sånt i maten vid de första tuggorna kan jag inte fortsätta äta.. därför är kycklingfilé det som äts mkt här =)

4. Jag är ganska mammig å saknar familjen mycket.. men vem gör inte det? ibland känns dom så nära fast dom är så långt bort.. men vi pratar ganska ofta i telefon jag å mamsen.. pappa är min vägledare när allt som har med datorer, bilar å annat viktigt strular.. vad skulle jag ta mig till utan er?!

5. Jag tror på spöken å tycker det är så spännande att lyssna på folk som varit med om andliga saker.. men sen kan jag inte sova på en ganska lång tid för jag inbillar mig att jag har hela lägenheten full med spöken å andra otäcka saker..

6. Jag har en grön gosedjursdinosaurie som heter Caper som alltid står vid sängkanten.. det går inte att somna utan honom där... han följer ofta med mig hem för att han ska få lite Hemma-lukt så jag kan ligga sniffa på honom när jag längtar hem..

7. När jag å älskling träffades första gången så trodde han att jag var från stockholm å det dröjde ganska länge tror jag innan han fattade att jag inte var det =)

Jag utmanar: de som vill göra det =)

Inga superflashiga sanningar om mig men jag är inte så hemskt spännande, hahaha =)

happy bithday

stort GRATTIS till Siss som idag fyller 19 år! vart tar tiden vägen? =)

grattis på födelsedagen!!


         


new !

åååh, som om inte lyckan över att ha beställt ett Halebop kontantkort vore nog så har jag idag, tack vare älsklings hjälp, kunnat beställa en ny mobil! =D lyckan är total över att slippa den hemska hemska orangea mobilen jag har nu.. skulle kunna skriva meterlånga inlägg i bloggen om hur mkt jag hatar den.. men jag besparar er det!

älskling lät mig låna hans kort med pengar på för att kunna beställa den idag medan jag i min tur låter honom ta större delen av pengarna vi en dag får ut då vi säljer bilen, jag struntar i att beställa kurslitteratur och samt att jag siderar hylla å byrå från ikea =) lätt val kan jag säga.. har aldrig velat ha en ny mobil som just nu.. å älskling gjorde så min dröm kunde bli sann.. T A C K ! jag är dig evigt tacksam älskling! <3  känner jag efter ordentligt så vill jag inte ha möbler, jag har ju redan möbler.. litteraturen kan jag läsa gratis på bibblan eller låna hem den lika gratis =) visst jag har en fungerande mobil nu oxå men jag vantrivs med den.. å det gör jag inte med möblerna.. de kan jag leva med å litteraturen kan jag leva utan =)

dagens hjältar är lätt pappa å niclas!! pappa för all hjälp att välja rätt å inte välja abonnemang igen å älskling för ovanstående anledning!! <3 <3

Denna mobilen blev det =) fick lite inspiration till valet av kusin Mia som fick den i julklapp =) tycker den är fin!



bild från: http://www.phonehouse.se/

good bye 3 , hello Halebop

är så himla missnöjd med mitt 3 abonnemang så har suttit i flera dagar å letat å letat efter va i jösse namn jag ska ha istället.. hamnade på halebop's hemsida å satt å övervägde deras abonnemang.. men osäker som jag va så ringde jag pappsen.. tack å lov säger jag nu i efterhand!

haha.. han lyckades avleda mig från abonnemangens hemska väg å vi kom fram till att ett halebop kontantkort va det bästa.. då ringer jag gratis till familjen å valle <3 det är ju i princip bara dom jag ringer till så.. å så fyller jag på den med 200-300 kr i månaden å smsar gratis till alla å får samtidigt bra med pengar på kortet.. blir perfekt det!! mitt 3 abonnemang då måntro? ja det ska jag dra ner så det bara blir 69:- i månaden å helt enkelt låta ligga tills bindningstiden går ut om 1½ år.. onödigt kan tyckas men det känns sååå bra å slippa det då det bara ger mig bajshöga räkningar! kan använda det som absolut nödlösning om pengarna på mitt halebop är slut nån gång.. blir nog bra det här! känns bra å lättande iaf å slippa 3, usch för dom!

har iofs funkar bra med 3 om man bortser från att försäljaren på stan registrerade fel namn på dom numrena vi fick.. det står alltså lisens namn på mitt nummer å tvärtom.. hej å hå så smart.. vi ringde å försökte få det löst.. å det resulterade i att lisens namn står på mitt nummer å hon fick ett helt nytt nummer som det står mitt namn på.. vi skulle kunna byta kort med varandra.. men hur kul är det å hålla på å skicka ut massa nummer till folk stup i kvarten när lisen först hade ett nummer.. å sen fick ett nytt.. skulle vi då byta å hon fick ett tredje nummer.. njae vi kände oss inte så lockade till det.. men nu när jag skaffat halebop så ska jag ta mig i kragen å ringa 3 å be dom fixa det en gång för alla! så vi kan få slippa byta räkningar å krångla hela tiden..

me like Halebop.. me like ringa gratis till mina bästa! <3 å me like gratis sms!


inte utan min saknad å längtan

ååh.. kände att jag ville skriva av mig lite i bloggen, men nu när jag väl sitter här så tog det stopp.. hmm.. jaja jag babblar väl på lite.. haha..

helg nu å det känns bra.. dock så snöar det ute å det känns inte lika kul.. hm jag gillar inte snö.. jaja det ska väl få vara lite vinter kanske.. hade hoppats på att få csn-pengar idag men dom kommer på måndag =( men men.. ska ner på stan å träffa lisen å kanske malin oxå en sväng iaf.. kul att komma ut å vara lite social å inte bara sitta hemma å dega =) blir nog lite lunch å lite kik i affärer.. trevligt! ikväll ska jag kika på Let's dance å en tacomyskväll är även inplanerad.. vilken dag ska vi ta?? =)

min motivation för att plugga å gå i skolan har infunnit sig igen, tack å lov! det känns så bra nu med specialpedagogiken å jag vill bara veta mer å mer å mer NU.. hade halvdag igår å under hela hösten har en halvdag varit väldigt tröttande.. men efter igår så va jag inte alls trött utan hade nog lätt kunnat sitta där en heldag =) ska bli en mkt intressant vår!

idag fick jag rädda två av mina favoritväxter från drunkning.. =/ undrade varför de såg så hängiga ut å kikade.. inte va det torrt där inte utan helt dyblött! =O jag har visst råkat övervattna dom =S ooops.. fick stå å hälla ut en halv sjö i diskhon å jag hoppas nu att dom ska ta sig igen.. annars får mamma ta å ta med nya skott om dom kommer till påsk.. i love mina elefantöron ju =/ måste komma ihåg nu att inte vattna dom på ett tag så de får torka upp efter sjöslaget.. haha.. stackarna!

Siss fyller år i helgen å jag sitter här å längtar hem.. eller vet inte om det är längtan eller saknad.. både och kanske.. det finns så himla mkt där nere som betyder så mycket för mig.. å jag saknar att ha det nära mig.. som i julas.. jul å nyår va å är lätt den bästa tiden på länge.. det är de minnena med familjen, släkten å vännen som får mig att stå ut å kämpa nu sista året i skolan.. jag å valle bestämde oss för att prata i telefonen oftare å jag funderar STARKT på att skaffa halebop igen så vi kan ringa gratis till varandra =/ vore heaven det! fick en sån kick av att ha pratat med henne här om dagen, måste få till såna tillfällen oftare! ååååh saknaden efter Hemma är stor!!! =(

jag vill Hem

läste förresten på aftonbladet som vanligt idag på morronen å hittade http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1699990.ab  ... hmm.. ja det känns ju kul å läsa.. eller inte.. måste hålla med om att det känns liite smått onödigt att utbilda sig å få skulder som man ska betala av resten av livet å sen så ser det ut så.. kul.. eller inte.. jaja får väl hoppas att det hinner ändra sig å bli bättre tills vi är klara å redo för arbetsmarknaden..

nej nu ska jag allt ta det lite lugnt innan det bär av ner på stan.. kanske kommer mer babbel senare idag.. haha..

äntligen!

Idag fick vi till det jag å valle.. efter många dagars fifflande.. men idag blev samtalet äntligen av! å det känns så oerhört bra nu.. hade lite saker jag ville prata med henne om å det gjorde vi.. känns bra inombords att du vet va som händer å varför gumman.. du betyder mkt för mig!

vi fick oss många skratt av lilla tabita som ville ha mammas uppmärksamhet å pratade hej vilt i bakgrunen.. fick även prata med gobiten själv, dock va det bara jag som pratade å hon som dreglade å va tyst eller grymtade lite.. valle sa dock att hon log oxå =D <3  lovade valle en barnfri dag sen när jag kommer ner i juni till siss student.. då ska de få chansen att umgås bara dom två utan barn, det tror jag dom behöver =) å jag tar så hemskt gärna hand om gullungen så mkt jag får så klart! =D



nu när jag pratat med valle å hört tabita så är så klart saknaden efter dom mkt stor.. både på gott och ont att prata med varandra.. känns tungt å veta att vi nog inte kommer ses förrän i juni.. å juni känns hemskt långt bort nu, men jag vet att det kommer gå fort.. men jag skulle ju vilja kunna sätta mig på bussen å åka hem över bara nån dag å träffa dom.. stunder som dessa känns det ungefär lika långt som det är hem.. =( vill inte att det ska ta en hel dag bara för att komma hem, jag vill kunna sätta mig i bilen eller på bussen å bara kanske ha 1-2 timmar reseväg.. men men.. mitt val att flytta hit ändå ju.. men om man fick önska så skulle jag önska mig resetid hem som kunde göra det lönt att åka över en helg eller nån natt bara..

nej usch å fy mig.. nu måste jag rycka upp mig! ska vara glad att vi iaf kan prata på telefonen å på så sätt höras av oftare! det kunde vara värre!

Älskar dig min fina fina vän.. å saknar dig väldigt mkt just nu.. saknar all den tid vi fick över jul å nyår, de minnena håller mig uppe!

   

vårterminen

ja idag drog den igång.. å det känns bra! bara 15 st som sökt kursen så det är max antalet i klassen alltså.. minsta antalet på mycket länge sa dom.. men skönt för oss =) jag, lisen å ida va snabba på att bilda en grupp å det känns himla bra det med.. ska bli kul å jobba mer er i vår! idas mage va fiiiin =D ser fram emot att träffa den där inne.. hihi.. schemat känns himla bra med.. går tisdagar å torsdagar 9-12 å resten av veckan är för eget arbete.. =) å att vara ledig till studenten skulle allt kunna gå å ordna sa lärarna.. brabra!

bästa valle klarade det inte idag tyvärr.. men jag ska hålla mina tummar precis lika hårt nästa gång gumman! jag vet att du kommer klara det! <3 jag hoppas att våra scheman går att få ihop imån så vi kan få till det dära samtalet.. I need to talk to you! har lite nyheter att förtälja dig gumman..

har spendert dagen efter lektionen med lisen.. tack för sällskapet! =) hade trevligt å mkt skratt blev det.. hihi.. gick ner på stan först å jag köpte present till siss å så köpte jag block till nya kurserna.. sen väntade vi på att annsa skulle sluta skolan för att kunna gå å hälsa på henne å hennes lilla kisse.. så otroligt söt liten krabat! jag vill vill vill ha katt =( saknar mina små bebisar; tissla å mio! =( jag vill ha en gosekisse.. helst min tissla =(



är skittrött nu men måste hålla mig vaken så jag kan somna sen när älskling åker å jobbar natten =S såg nu att Brothers and Sisters börjar ikväll.. me like! blir nog inte så svårt å somna sen.. hihi
nu i huvudet på gynning.. hahaha

kvällsbabbel

jaha ja då satt jag här igen.. är rätt trött men kommer mig inte för att lägga mig.. älskling har åkt å jobba natt.. så detta är min första ensamma natt under de typ 3 år som vi bott tillsammans.. känns så där.. men nån gång ska ju vara första..

imån gäller det för bästa Valle.. åååh va jag ska hålla tummarna hårt!! får hoppas att lilla snuttis kan bli feberfri oxå.. stackars liten.. åååh, hoppas hoppas det år bra imån.. ska tänka på dig å hålla tummarna ända tills beskedet kommer!! <3

va hos barnmorskan idag oxå.. ville gärna byta preventivmedel efter reaktionen jag fick på cellprovet å nu har jag inte längre sprutorna.. ska börja med östrogenfria p-piller istället.. barnmorskan var så fruktansvärt trevlig så jag litar på henne att detta passar mig.. måste faktiskt ösa beröm över henne, har nog aldrig träffat en trevligare människa inom vården.. förutom den snälla sköterskan i värnamo som höll mig i handen under tiden jag skulle sövas för att operera bort mina halsmandlar.. hon förtjänar oxå en massa beröm.. om alla vore som dom så skulle jag nog aldrig vara nervös för att gå till doktorn.. fick mig en himla trevlig överraskning när hon skrev receptet oxå.. hon sa att jag fortfarande hade subventionerat preventivmedel.. ohoj tänkte jag! här har jag gått å snålat rejält på mina kronor för att ha råd med "vanligt" pris på vad det nu skulle komma bli för preventivmedel.. å så får jag ett helt års piller för ynka 100 kr ännu en gång! tack å lov att jag inte fyller tidigt på året =D

dock finns det så mkt annat som måste inhandlas nu framöver av diverse olika anledningar.. men men.. nu tack vare subventioneringen så blir det kanske inte helt tomt i plånisen direkt..

imån drar vårterminen igång vilken kommer innehålla Specialpedagogik A.. ska bli intressant imån på introduktionen å se vad det kommer innehålla.. å få se lite schema å litteraturlistor å sånt... å jag hoppas hoppas verkligen att det kommer gå å lösa med ledighet till siss student.. det finns inte på kartan att jag kommer missa det.. det måste å ska gå å lösa.. punkt slut.. tänker inte missa min systers student! <3

usch det är inte bra å vara ensam på kvällen.. jag saknar alltid allt å alla då.. nu saknar jag mamma å pappa, valle å tabita, katterna, älskling så klart.. hur ska jag kunna somna när jag vet att han inte kommer å lägger sig =S jaja.. lika bra å vänja sig!

jag hoppas å hoppas att det kommer gå att få igenom ett föräldrabesök hit upp över påsk.. det vore så underbart.. så lagom efter jul å nu fram till siss student.. hoppas å längtar!

i helgen kanske det blir fest om allt klaffar med pengar å jobb å allt va det kan vara som ska klaffa =) får hoppas på det bästa, annars väntar ju den som väntar på nåt gott aldrig för länge =)

nej nu måste jag försöka sova.. natti natti!


så dära

jag tror jag är relativt färdig med layouten på bloggen nu.. dock vill jag ha bort punklistorna här till vänster.. =S vill ha lista men inte med punkter.. hmm.. nån kunnig som kan? =) hihihi..

usch.. har fått hemska sovvanor.. är uppe fram till nu typ kl.01 å sover sen alldeles för länge på morronen.. hur ska detta gå nu när skolan börjar? =S ajj ajj ajj men äsch! det löser sig =)


äntligen ett slut kanske?

måste faktiskt bara få berätta.. jag har nog *peppar peppar ta i trä* lyckats sluta bita på större delen av mina 10 naglar =D innan hade jag bara en som inte var nerbeten å ful.. men nu är det hela 8 stycken.. aaaah.. känner mig faktiskt rätt stolt över mig själv.. har verkligen testat allt under alla år jag betit.. men inget har funkat.. förutom nu, å va ha jag gjort då? inget särskilt alls =O men bra jobbat linda! hoppas hoppas nu bara att jag lyckas hålla detta å kanske till å med utöka det till alla 10.. hmmm.. kanske.. men jag är nöjd så länge mer än hälften är fina!

de gamla minnena

http://liiiiinda.blogspot.com/

se där

Då va det ny blogg å nya tider.. lämnade blogspot bakom mig nu å vi får väl se hur jag kommer trivas här.. men jag hoppas på det bästa å känner mig positiv =)

så jaha va har hänt sen sist då?
inte så hemskt mkt.. har levt med och för min uppsats senaste tiden.. men i torsdags lämnades den in å det kändes alldeles förträffligt bra måste jag säga! så det blev en väldigt ledig helg å nu går jag å väntar på att vårterminen ska börja å därmed Specialpedagogik A.. ska bli hemskt intressant!
har umgåtts mkt med vänner vilket har varit hemskt trevligt.. myskväll hos malin förra helgen å myskväll hos nadja denna helgen.. kul båda tillfällena! umgåtts med cissi oxå, alltid lika trevligt =)

det va nog allt för denna första premiärgången!

ny blogg

denna blogg är lite under konstruktion =)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0