jag är Hemma

efter 10 timmar i bilen så är vi nu Hemma.. lägenheten i gävle är städad å rengjord.. skräp har slängts i massor, det blev en fullastad släpvagn med bara skräp som jag å pappa körde till soptippen, känns skönt att ha blivit av med massa onödigt bös!.. alla mina tillhörigheter står just nu nerpackade i släpkärran inne i garaget.. förutom grisarna som står här på rummet i sina burar tillsammans med min resväska med kläder å andra nödvändigheter :)

resan gick väldigt bra, även om den tog sin lilla tid.. men hellre komma fram lite senare å allt gått bra än att stressa å det blir galet! grisarna skötte sig exemplariskt! inte ett knyst hörde vi från dom förutom då jag hörde att dom knaprade gurka :)

är sjukt trött men kan ändå inte sova.. allt känns så overkligt.. detta, som jag längtat efter så sjukt länge, är nu här.. jag är här nu å allt går som en dans.. jag kan inte låta bli att ibland stanna upp å fundera på när motgångarna kommer.. för välgång följs väl för det mesta av motgång? hur negativt det än låter så är det lite så det känns.. väntade ju hela hösten på motgångar med uppsatsen men de kom aldrig.. kanske är jag just nu inne i en liten period av tur å välgång? hmm.. lika bra å njuta på nu då! :) ska se om jag kan somna nu.. troligen är jag för upprymd över att ÄNTLIGEN bo hemma i småland igen men nu har jag ju fram till den 7e januari på mig att komma iordning å vila upp mig för sen börjar jobbet minsann! shit va bra detta känns.. men snart kommer nog saknaden efter mina fina fina vänner i Gävle.. men jag vet ju att vi kommer ses igen! Vi har ju massa kul att se fram emot.. husesyn bland annat ;) å det största av allt - bröllop! ååh va kul det kommer bli! det är en spännande tid framför mig :)

imån ska vi tvätta å åka en sväng till värnamo för att bland annat inhandla dryck till nyår :)

Jag är Hemma.. för alltid

sista helgen på år 2008

insåg för en stund sen att det är detta årets sista helg.. det är min sista helg som boende i gävle.. lägenheten är så tom.. här ligger jag på en madrass i det som varit mitt vardagsrum senaste åren.. det mesta i detta rummet är nerpackat.. det mesta i lägenheten är nerpackat.. min mamma å pappa (världens bästa) ligger å sover i rummet jämte.. jag är skittrött efter allt slit idag men kan ändå inte somna.. ligger å tänker.. funderar.. på året som varit.. på åren som varit.. vad jag har åstadkommit.. å jag känner mig nöjd.. jag känner mig stolt.. jag har varit med om så mkt som jag aldrig hade fått vara med om, om jag inte hade kommit hit till gävle.. men min tid här har nått sitt slut.. å det känns bra.. även om jag kommer sakna de fina fina vännerna här.. men det kommer bli bra.. det vet jag, jag vet vilka det kommer bli bra med.. jag vet vilka det kommer bli som det är med mig å bästis nu.. man känner det väldigt tydligt i hjärtat.. å det gör mig trygg..

det min mamma å pappa gör för mig just nu är obeskrivligt.. jag är så sjukt tacksam över att de tar det för en självklarhet att hjälpa mig på alla sätt de kan.. de jobbar, sliter å kämpar för min skull.. jag hade inte klarat detta utan dom..

vilket år det har varit... både på gott å ont.. jag är så många lärdomar rikare å inser att jag nog kommer hinna bli nåra till rikare innan året är slut.. jag kommer aldrig sluta förvånas över människor.. det är lite läskigt när man trodde att man kände nån, men det visar sig vara motsatsen.. men jag ser det inte som en förlust, utan en erfarenhet.. allt blir vad man gör det till.. nej usch.. tur att jag slipper den huvudvärken iaf :)

hmm det finns saker jag vill skriva här men inte kan göra.. även om jag många gånger är nära att göra det så får jag inte.. det är ju hemlisar.. som bara jag vet om.. men det är iaf kul med lite spänning här i livet, man lever bara en gång! det är mitt motto; man lever bara en gång, å den gången är nu...

som vi har jobbat på!

oj oj oj idag har vi fått mkt gjort! vi började dagen med en tripp till valbo å mellandagsrean men den imponerade inte på nån av oss speciellt mkt.. men trevligt hade vi iaf :) sen åkte vi hem å drog igång packandet, å som vi har jobbat på idag alltså.. inte mkt kvar att lasta in i släpkärran nu.. bara lite möbler som ska monteras ner å så där.. så det ska vi göra imån.. å sen börja städa :) jag å mamma slängde massa skräp å saker jag inte använder å det känns skönt att ha rensat lite! vi avrundade dagen med lite mat å sen tog vi ett sista ryck.. sen hamnade vi på madrasserna på golvet å kollade på stjärnorna på slottet å drack lite cider :) den äldre damen; kerstin, i det programmet har jag å niclas skjutsat hem från en bjudning hos mina värdföräldrar när jag bodde i sthlm.. lite häftigt faktiskt :) haha

nu är jag så trött så ögonen går i kors, ska snart bädda mina madrasser å somna gott.. vi beräknar rulla neråt igen på måndag! så det är inte mkt kvar nu, får se om vi lyckas hålla vår tidsplan å när jag hinner å orkar skriva igen :)

julen å den sista långväga påhälsningen Hemma

har inte haft varken tid eller ork att skriv sen sist, mer än en god jul hälsning, har tatt vara på tiden istället för att skriva i bloggen :) å tatt tillvara på tiden, ja det har jag minsann gjort!

examensfesten med släkten - jättemysigt! TACK snälla mamma för att du ordnade det, kändes lite extra att jag tagit examen :) fick fina blommor av släkten å en fin ljuslykta.. av familjen fick jag en 60 minuters valfri massagebehandling :D jag valde en där det först är 30 minuters antistress ansiktsbehandling å så en 30 minuters rygg- och nackmassage.. den 5e januari kl.12.15 är detta inbokat å då är det jag som ligger å njuuter! :D maten var jättegod, fläskfilén va nog dock felräknad för vi åt alla 16 så vi blev bra mätta i magen på kvällen, sen dagen efter åt vi oss mätta på det till middag å även dagen efter det åt vi oss mätta på fläskfilé till middag :) nam nam nam!

 

lördag 20e dec - softisdag med lite shopping i värnamo med mamma å pappa.. fikade lite å gick i affärer.. mysigt! sen på kvällen bar det av till halmstad i volvon med massa bra musik för att träffa F.. blev en mkt trevlig kväll det! Strosade efter en god middag runt nissan i det kalla vädret men det va trevligt :)

söndag 21e dec - terminen HT08, den sista terminen på mina högskolestudier, tog idag slut.. kändes bra :) annars va det en softisdag å jag å mamma bakade biskvier :D dom blev mkt mkt goda! å det va ju faktiskt ganska enkelt att göra dom.. ska jag göra framöver sen :)

måndag 22e dec - jag å mamma åkte till ullis :) blev en mysig dag med mamsen å jag köpte presenter till mina små ögonstenar :D efter lite letande så hittade vi de perfekta presenterna till dom båda! märks att vi båda är förskollärare, i jakten på tabitas present letade vi efter pedagogiska leksaker som kunde fylla många syften :)

tisdag 23e dec - jag träffade mina bästa!! <3 väntade tålmodigt på samtal om att jag kunde åka iväg mot smålänningens för att möta upp bästis med de två små ögonstenarna å vid halv 1 möttes vi, ett mkt kärt återseende med många kramar! :D barnen placerades i barnvagnen å vi gick å strosade en bra stund där inne å pratade om allt som hänt sen sist.. onekligen ganska mkt eftersom det finns en till liten ögonsten nu å jag snart bor på hemmaplan igen :D blev mkt skratt å en gnutta allvar oxå.. skrämde bästis oxå, inte min mening! men allt är ju bra nu iaf :) vi betalade å gick ut till bilen, in med barnen i bilen igen å hem till bästis där barnen skulle ut ur bilen igen.. tabita har blivit såå stor! lilla hjärtat! <3 hon går helt utan problem själv, så stadigt å fint.. å det bästa av allt; lille bebisen så klart!! :D världens finaste å sötaste!!!!! å så lugn å snäll å medgörlig!! jag la snabbt beslag på honom å lämnade enbart bort honom vid behov av mat hos mamma :) hur mysigt som helst! bästis å hennes man håller på å kaklar källaren å så behövde bästis gå ner å hänga upp tvätt medan det fortfarande gick att gå där nere så jag fick vara barnvakt :D en sovande tabita å en gosig tim (som lillen heter) hade jag i sängen.. gissa hur mysigt det va?! kvalitetstid med båda mina ögonstenar, kunde verkligen inte bli bättre! tabita vaknade lite å va genomsvettig så jag fick ta av henne lite kläder å sen somnade hon i min famn <3 hade en ögonsten i famnen hela tiden :) åt mat hos dom innan det bar av hem till mamma å pappa igen.. kändes UNDERBART att inte behöva säga hejdå å inte veta hur många månader det skulle dröja tills vi ses igen, för nu visste vi att jag en vecka bort bor en timme bort.. helt fantastisk känsla! <3 fick hejdåkramar av bästis å hejdåpuss av tabita, lilla hjärtat! tack underbara bästis för den eftermiddagen! på kvällen hade vi uppesittarkväll hela familjen med massa gottis å lotter.. dock blev vi måttligt besvikna på årets uppesittarkväll som bara handlade om pernilla wahlgrens mamma å pappa?! så vi gav upp efter 4ans bingo med enbart 100:- i vinst som syrran å robin kammade hem, men mysigt hade vi iaf!

         

24e dec - Julafton! spenderades först hemma med lite paketöppning med familjen.. den traditionella paradisasken låg inslagen under granen å väntade på att öppnas :) sen åkte vi till farfar där vi åt god mat (lax å finska piroger!) å kollade på kalle anka.. åkte sen vidare till min morbror där årets julafton skulle äga rum.. åt ännu mer god mat å öppnade julklappar.. å givetvis gick kamerorna varma, som alltid i vår släkt.. haha :) men det va en mysig julafton! fick en ny dammsugare, sängkläder å en mikro av mamma å pappa.. presentkort på ett bidrag till en klippning av syskonen :) min önskelista va inte lång i år pga flytten, men jag fick mer än jag väntat mig å är mer än nöjd!

25e dec - softisdag.. vi gjorde minsta möjliga :) kollade på avslutningen av bonde söker fru på kvällen å packade iordning lite inför resan under dagen.. lagom det!

26e dec - idag.. min klocka ringde 6.30.. upp å äta å grejja för att sen stuva in oss (mamma, pappa å jag) i bilen å bege oss mot gävle.. resan gick rätt segt eftersom vi hade släpkärran med oss å därmed inte får köra fortare än 80 km/timme.. men jag snoozade en del så det gick rätt snabbt ändå :) å ja, nu sitter jag här i min soffa.. mamma å pappa har gått å lagt sig.. vi har packat lite sen vi kom hit å kollat på filmen om Björn Gustavsson :) imån ska vi till valbo en sväng å kolla in rean där.. å sen blir det till att packa å köra grejjer för glatta livet! flytten beräknas ske senast tisdag :D

så där.. det va en liten sammanfattning av min tid hemma sen sist jag skrev :) hoppas alla har haft en fin jul med mkt värme å närhet till nära å kära!



TACK snälla Mia för att du tatt hand om mina grisar!! tusen tack!! dom såg välmående ut å hade bra med mat å vatten när vi kom :) betyder väldigt mkt för mig att du hjälpte mig vännen! <3

till er alla

GOD JUL! ♥

Hemma <3

resan hem gick jättebra.. liiite stressigt fram till att jag kom till stationen i gävle dock men det blir det lätt.. haha.. träffade en söt tant på stationen innan bussen kom som hade väntat jättelänge så hon blev glad när bussen kom så hon fick värma sig :) jag med för jag hade inte missat den, haha.. jättelite folk på vägen ner till sthlm.. inte ens i uppsala va det mkt folk som klev på :O somnade innan vi ens hade kommit ut ur gävle.. haha.. som som en gris fram till uppsala då jag vaknade, åt lite frukost å sen somnade om igen å vaknade i sthlm.. så den sträckan gick fort :D hade två timmars väntetid i sthlm.. gick upp som vanligt för att gå dit bussarna alltid har gått innan men stannar å kollar på skärmen ändå å tur va väl det för perrongen va flyttad å låg inte alls där den brukar.. hmm.. men går å sätter mig på en bänk utanför där bussen ska gå iaf.. hade inga pengar så jag kunde inte gå å köpa nåt.. å släpa runt på väskan på stan känns inte som ett alternativ :) men strax efter mig sen så kom den söta lilla tanten igen, hon skulle till borås :) så medan vi satt där så bjöd hon mig på en prickig banan å vi pratade om hur dyrt det blivit att gå på toa på centralstationen haha.. å hur kallt det va.. :) inte mkt folk alls på bussen vidare till jkpg heller sen :D satt alltså ensam på ett säte hela vägen från gävle till jkpg, det har aldrig hänt innan :) pappa mötte upp mig i jkpg sen å vi åkte till farfar för att fixa till hos farmor å sen åka till farfar för att fira min examen :D blev så fint med den nya kransen hos farmor! hos farfar åt jag sen för första gången i mitt liv lax som jag tyckte va god :O va mkt mkt skeptisk men ville ju smaka så klart när farfar stått å lagat mat åt oss.. å det är jag glad för, för jösses va gott det va! mums! Så jag bad om att få samma lax på julafton hos honom :D nam nam nam jag längtar redan! fick en mkt generös examenspeng av farfar som räddar min ekonomi nu i december rätt bra.. puh! tack snälla söta lilla farfar! sen åkte vi hem i regnet (här finns inte en gnutta snö) för att träffa mamma, siss, robin å brossan :)

mamma har julpyntat här hemma å det är såå fint å mysigt! :D åååååh jag får sån julstämning här.. jättemysigt! å jag känner mig så otroligt Hemma här nu.. det är underbart.. å det bästa är jag inte kommer bo 60 mil härifrån mer snart.. jag gissar på att mkt av känslan av att vara hemma kommer från att jag vet att jag aldrig mer kommer vara så långt ifrån min familj.. det är en otrolig känsla, som jag bara tror man förstår om man bott så här långt ifrån sin familj.. det är skillnad på avstånd å avstånd..

annars då? idag fikade jag med Emma å alldeles otroligt söta lilla Theo :) satt två timmar på göstas å pratade gamla minnen, hur mysigt som helst! :D tack för dom trevliga timmarna Emma! Vi insåg att vi typ inte träffats på 5 år eller nåt, men det kändes det inte som inte :) jättekul att vi i fortsättningen kommer kunna ses när vi vill, ska bli kul att återuppta kontakten :D

sen vill jag bara ännu en gång skryta om min mamma som är världens bästa å gulligaste mamma!! hon har bjudit hit släkten för att fira min examen å så frågade hon om jag tyckte om cheesecakeglass så jag trodde det skulle bli lite gott fika att bjuda på.. men igår så började hon prata om att hämta maten på tempo i reftele.. å jag fattade ingenting! vilken mat? då kommer det fram att min mamma (världens bästa) har beställt mat till min examensbjudning som är ikväll!! :O å inte vilken mat som helst utan fläskfilétallrik!! :O så nu blir det ju värsta festen här hihi.. jag sa att jag tyckte det hade räckt med fika men det sa mamma emot med att jag faktiskt har tagit examen :) söta, älskade å bästaste mamma!! ♥ inte nog med detta så hade hon köpt hem balsam åt mig å bäddade sängen som jag skulle sova i.. det är dom små sakerna som värmer mest minsann! min familj är bäst ♥

nej nu ska jag vänta på mamma som snart kommer hem med all mat hihihihi ha det så bra allihopa! KRAAM


nån mer?



Är det hos nån mer som min blogg ser ut så här när ni går in på den? Gick in idag här hemma hos mamma å pappa å fick se detta.. herreguuuud.. ser ju inte klokt ut?! Så här ser det INTE ut på min dator i gävle.. oh lord.. det är alltså INTE meningen att det ska se ut så :O

Så här ska det alltså se ut, en viss skillnad..



blev så förskräckt över min upptäckt nu så jag va bara tvungen kolla detta.. hahaha.. ska skriva om hur resan gick å hur jag har det här hemma senare :)

slutspurten

ett par dagar sen jag skrev nu, har varken haft tid, lust eller ork att göra det men tänkte ta å uppdatera lite snabbt nu om senaste dagarna.. man kan väl sammanfatta dom som ett ganska rosaskimrande lyckorus :)

i torsdags fick jag tillbaka min portfölj för kursen teori och metod å fick en smärre chock, dock en positiv sådan, när jag fick tillbaka den.. hade aldrig trott att det skulle bli ett C på den :D hade fått kommentarer som "mycket bra!" inne i den sen på två tre ställen.. kändes bra faktiskt för jag trodde verkligen inte att jag hade gjort rätt eller nåt, hade ont i magen över uppgiften om avandlingarna.. men det var där de fina kommenrarerna var så jag hade visst gjort rätt ändå :D

ändringar är gjorda på uppsatsen å handledaren godkände det för inlämning till examinatorn.. så vi har nu mailat in det å väntar på om det är okej nu, för att sen publicera det på internet.. lyckoruset över de fina kommentarerna om uppsatsen håller sig fortfarande kvar i min kropp å jag är sjukt stolt över vårt arbete! oavsett vad som händer med det sen så kommer jag vara nöjd.. bara kommentarerna var så mkt mer än jag nånsin kunde drömma om så allt utöver det är bara plus i kanten :)

i fredags var det dags för avslutningscermoni på skolan.. en väldigt informell sådan som var hastigt påkommen.. men jag tyckte det va så mysigt ändå! jag å malin var varandras sällskap ;) jättemysigt med familjemedlemmar å härlig stämning.. va fint att få ett "riktigt" avslut på studierna å jag tycker det va ett fint initiativ av vår kursansvarige som ordnade det! examen blev plötsligt mer påtaglig :) sen på fredagkvällen hade vi klassfest på trianglen som blev superlyckad, jättekul å festa till det en sista gång med de som kom dit :) lyckan över att vi va klara var ganska total å det skålades med skumpa å grejjer.. för vi hade tatt examen! :D vidare till kåren sen där festen pågick fram till stängning.. många som kom fram å grattade :) Tack nadja än en gång (du vet varför)! å tack till alla andra som var med den kvällen å gjorde det till en toppenkväll!! kvällen slutade med en taxifärd som slukade många av mina sista pengar men det va det värt, somnade glad å lycklig (å jäkligt trött) den kvällen :)

igår åkte jag ner på stan å mötte upp sofia å cissi för att äta bakismat.. mkt gott å kul att prata om kvällen ;) hahahaha.. roliga systrar det där :) blev mättare av pizzan på american takeaway än jag nånsin blivit tror jag.. herreguud va mätt jag va.. men det va gott :) sen åkte jag hem å det blev packning å sorterande av saker med niclas resten av eftermiddagen å kvällen.. avslutade med att kolla på Saw V å äta massa chips å godis å cola till det.. för jag har faktiskt tagit examen :D filmen kunde dock varit bättre (tycker det är uttjatat med Saw nu) men det va trevligt iaf å umgås lite nu innan jag flyttar..

å flytten den kommer närmare å närmare för varje dag.. detta är nu min sista helg i gävle om man inte räknar med helgen då vi kommer upp hit å städar å packar å så där.. dagarna fram till torsdag nu, är mina sista som gävlebo.. men som jag sa till malin i fredags; det är inget avslut.. det är början på en ny fas i livet.. det blir bara ett avslut om man väljer att se det så.. å jag känner i hjärtat att jag har några här som det inte blir ett avslut med.. jag längtar väldigt mkt efter att få komma Hem nu, även om det självklart känns jobbigt oxå.. men längtan är väldigt stor nu efter familjen å närheten till dom.. jag kan inte fatta att jag sitter hemma i småland om mindre än en vecka.. jag längtar så sjukt mkt efter min familj ♥ ska bli så mysigt nu med att fira examen med familjen å släkten på torsdag å fredag.. å allt annat mysigt vi ska göra fram till jul.. åååh jag längtar så mkt!

dagarna fram tills på torsdag kommer bestå av packande av lägenheten, packande inför hemresan, sorterande av saker, fixa det sista med skolan, umgås å ta vara på tiden med vännerna.. jag är inne på slutspurten nu.. det känns både bra å inte bra.. men mest bra.. för jag behöver min familj nu.. jag är redo att åter få vara en del av min familj, vara med på alla saker som kan kännas små, men som för mig kommer betyda väldigt mkt.. jag är redo att börja jobba, jag är redo att bygga upp mitt liv i min lägenhet i jkpg.. jag är redo att gå in på slutspurten här för att hamna på landningsbanan i mitt nya liv.. å med mig i ryggsäcken kommer jag ha mina fina älskade vänner här i från gävle.. jag kommer alltid bära med mig mina år som jag tillbringat här å minnas med värme! ♥

dom allra sötaste

idag när vi satt å kollade på opponering av en uppsats så skulle jag kolla va klockan va å plockade upp mobilen som vanligt.. å döm om min förvåning när jag ser ett mms från bästis, inte varje dag det inte.. :) men alltid lika välkommet å trevligt! öppnade det, å fick världens största lyckokänsla i kroppen! det va en bild på lilla hjärtat å hennes otroligt söta lillebror! ♥ världens sötaste ungar som gjorde min allaredan perfekta dag ännu mer perfekt! tack snälla älskade bästis för att du skickar lite bilder på gullungarna då å då, det betyder otroligt mkt! dom där två små kidsen har förtrollat mig big time! snart (väldigt snart) får jag träffa er allihopa å gissa om jag längtar?!

jösses!

som om det inte va nog med berömmet å kommentarerna från examinatorn igår så sa vår handledare idag när vi pratade med honom, att han tycker att vi ska skriva en sammmanfattande text om vår uppsats å skicka in till olika pedagogiska tidningar å magasin! :O  shiiiit.. detta är helt sjukt kul å spännande å overkligt hihi! :) våran lilla uppsats lixom.. men först ska den redigeras å fixas till :) dagen idag har verkligen varit rosaskimrande hela tiden.. inte ett bekymmer har funnits i min värld.. många att prata med om hur det går för alla nu i slutskedet, å många som grattat oss.. så kul å gulligt! :) tack alla ni som glädjs med oss å gratulerar ♥ det värmer otroligt mkt!

vi är BÄST!!

Vi är bäst!! Vi är bäst!! Vi är bäst!! Vi är bäst!!

opponering idag å ja, kommentarerna vi fick va SUPERBRA minst sagt!! Inga stora saker alls att ändra på, bara smaksaker å småsaker :D  men det är inte det bästa med allt! examinatorn gav oss såå bra beröm!! hon avslutade med att "det var en fröjd att läsa detta arbete" (!!) :D inte nog med det så sa hon att det ska startas en ny kurs om föräldrasamverkan till våren som hon vill att vi ska maila vår uppsats till kursansvarig som dom sen då ska kunna ha vår uppsats som kursmaterial!!! :D hur sjukt är inte det?! herreguud!! å så sa hon oxå att vi inte ska bli förvånade om vi blir inbjudna till att medverka på ett seminarie i den kursen sen!! :O oh lord alltså!! så sjukt jävla kul å skönt att få detta som möda för allt slit vi haft i höst!! arbetet var helt klart över gränsen för godkänd C-nivå :D så nu ska det bli väldigt spännande att se slutbetyget på denna uppsats kan jag ju tala om! HERREGUUD!! gissa om jag å johanna va helt tossiga av ren å skär lycka å lättnad?! :D detta är helt sjukt!! :D

imån ska vi gå på nån mer opponering å sen göra våra ändringar som vi fick men dom va banne mig varken många eller stora så det kommer inte ta så lång tid :D hela helgen ska gå i firandets tecken minsann!!!

för på fredag - då är jag å johanna färdigutbildade!!! Säkert blir vi klara tidigare än det, för så mkt va det inte å ändra iofs hahaha.. men senast då är vi iaf klara med skolan!! :D

mitt i natten å jag är vaken

ligger här å kan inte sova.. är egentligen jättetrött men så fort jag släcker lampan så snurrar ungefär en miljon tankar runt i huvudet så det är helt omöjligt att slappna av å somna =/ tänkte att jag lika väl kunde ligga här å surfa runt lite för att skingra tankarna.. även om allt ser ut att lösa sig nu så finns det tusen saker (känns det som) att fixa å grejja med.. idag på förmiddan ringde jag hälften av alla mina tusen samtal som jag skjutit på.. kändes bra att få nåra ur världen kan jag lova.. men det återstår ändå typ lika många samtal att ringa å lika mkt att fixa med ändå.. men ska beta av en del imån på morronen med..

har inte riktigt fattat att jag har fått jobb.. det som så länge varit mitt största orosmoment är nu löst, men det har varit nåt jag oroat mig för så länge så känslan att det inte är ett problem längre kommer nog sitta i ett tag.. typ tills jag börjat jobba haha =)

från å med den 8 december så kommer jag stå skriven nere hos mamma å pappa på deras adress för att försäkra mig om att jag inte går miste om nåra viktiga brev eller liknande nu när jag inte redit har koll på när, var å hur min flytt kommer äga rum.. jag vet ju att det blir 29e eller 30e som flyttlasset går men vet inte redit när jag får nycklarna å så där till lägenheten i jkpg.. så för säkerhetens skull skrev jag mig där nu å så när jag kommit iordning i jkpg sen i januari så ändrar jag adressen till dit å blir nu på så sätt smålänning lite tidigare haha =) ett stort orosmoment mindre försvann där..

på tal om mamma å pappa så måste jag bara få säga än en gång att dom är överlägset bäst på alla plan! herregud som dom ställer upp, hjälper till å stöttar å uppmuntrar mig, det är ovärderligt! utan mamma å pappa vette tusan va jag skulle tagit mig till i denna situation.. förstår inte hur jag ska kunna återgälda min tacksamhet för allt ni gör för mig just nu.. mamma har fixat med släkten så att de är inbjudna till oss den 19e för att fira min examen lite.. å hon har fixat så att det ska gå å lösa med att fafa får fira mig lite med innan jul å så där.. ja herregud, visst tänkte jag på det men jag tänkte mest på familjen.. å så är mamma så bäst å fixar till det så här ♥ å pappa som uppmuntrar å erbjuder sig att hjälpa till å fixa en massa åt mig.. ja herregud min tacksamhet finner inga gränser kan jag med ärlighetens flagga i topp tala om! jag har världens bästa mamma å pappa! å familj för den sakens skull oxå så klart!

imån (idag) ska jag å johanna skriva ut å lämna in vår uppsats inför opponeringen.. iiiiih.. det är på riktigt nu.. helt galet!

tack än en gång till alla som säger grattis å kommer med så fina å uppmuntrande ord - TACK! det värmer otroligt mkt ska ni veta!

Luckorus, jajamensan!

nu har jag lugnat mig å ringt runt å så där.. =) jobbet då.. jaa, jag vet ärligt talat inte så hemskt mkt om det än haha.. men det är iaf på en nyöppnad förskola inne i jönköping.. de flesta barnen är födda 07.. å ja det kommer vara mest nyexade som ska jobba där men oxå nån "gamling" som hon sa på telefonen =) blir säkert bra det!

detta är alltså inte det jobbet jag va på intervju hos utan ett helt annat.. ett jobb som jag inte kan minnas att jag sökt till å med, men det skiter jag i.. dom har fått min ansökan, jag har fått jobb å dessutom är alla mina önskemål med jobb uppfyllda! dels att få vara med om att öppna å starta upp en förskola, å dels att få jobba med de små barnen.. helt otroligt bra! så jag skiter i resten.. jag har ett jobb iaf! å jag tror det kommer bli jättebra.. skulle börja jobba den 5e januari å sen börjar barnen den 12e =D intervju behövdes ingen, eller jag ska på den sen när jag flyttat hem iofs men jag har fått jobbet iaf sa hon =) hon skulle höra av sig framöver med nummer till personer jag ska kontakta å så där eftersom jag stod å väntade på bussen när hon ringde å inte hade papper å penna.. så jag väntar spänt nu =) känns så sjukt bra detta, senast idag på förmiddan oroade jag mig för hur jag skulle få ihop allt.. å så bara nåra timmar senare så har allt ordnat sig.. helt galet!

nu ska det firas rejält framöver! först till helgen, sen nästa helg å sen helgen efter det med! å den sista helgen där, då är jag Hemma å firar både examen å jobb med familj å släkt.. hur sjukt är inte det då?! =O jag åker snart hem! herregud va jag längtar hem nu.. pratade med bästis idag oxå å fick höra Lillen i bakgrunden, så nu längtar jag ännu mer efter att åka hem å träffa bebis, bästis å tabita.. ska bli sjukt kul å gosa med bebis! sen har jag fått en otrolig julkänsla nu, trots bristen på snö.. men första luckan i min chokladkalender är öppnad, ljusstakarna står i fönstret.. å ja allt på tv handlar ju nästan om jul.. å jag längtar såå efter julmyset!

som om det inte va en bra dag alla redan så mailade vi in vår uppsats idag oxå i "klart" skick för att få ett okej att lägga upp den nu inför opponeringarna nästa vecka.. å som svar får vi att det är okej plus att han fått frågan från kursansvarig om han hade nåra "studenter som är kapabla att genomföra en god opponering trots begränsad förberedelsetid.".. å då frågade vår handledare oss om jag å johanna kunde tänka oss att opponera redan på måndag eller tisdag =O han måtte ju verkligen tro på oss vår kära handledare! självklart svarade vi att vi kunde göra det då vi båda vill få detta ur världen så fort som möjligt =) å ja nog växte jag nåra centimeter av det berömmet, som det faktiskt var! även om nervositeten även den växte ungefär lika mkt haha.. men det klarar vi!

TACK till alla som grattat mig idag!! TACK!! ♥

oh lord!!

JAG HAR FÅTT JOBB!!!!!

är inte i tillstånd att berätta eller skriva mer nu, är liiite för stirrig å så där.. men det kommer sen.. jag har iaf fått ett jobb!!!!

RSS 2.0