lilla hjärtat + SOL


en bild på lilla underbara tabita från vår dag på stranden =) har blivit väldigt mkt sol nu senaste veckan då den gassat på rejält! en del bad har det oxå blivit.. både i sjöar å hav där vattnet varit bra nära på ljummet =) med andra ord - jag har det otroligt bra!!

har nåra dagar kvar här nu som jag ska ta till vara på så mkt jag bara kan.. så troligen skriver jag inte mer förrän jag är tillbaka i gävle igen, vilket blir på söndag kväll.. då blir det minst sagt tillbaka till verkligheten med skola å allt va det heter.. men även fest ska hinnas med =) skojj skojj! ha det bra alla så länge, tänkte lagt upp mer bilder men datorn vill inte det jag vill så jag orkar inte försöka mer.. det kommer senare =)

lite av ett blogguppehåll

jag lever å har det bra nere i mitt fina fina småland nu.. idag skiner solen, pappa slog lite hö igår som han just nu är ute å vänder på.. mamma kör med trimmern å gör fint i trädgården.. å jag bara njuter av att vara Hemma =) i love this!

kommer nog inte skriva här så mkt framöver medan jag är hemma, varken orkar eller vill sitta här å knappra för mkt =) men jag har det bra.. väldigt bra! har inte varit här så länge än men redan har det hunnit hända så mkt! imån bär det iaf äntligen av till fina halmstad å johanna.. ska bli så kul så!

hoppas alla ni, mina fina vänner, i gävle har det bra!

grattis!

måste ju faktiskt, innan dagen är slut, passa på å säga GRATTIS till min fina vän Lisen som idag fyller år! hoppas du har haft en toppendag!! KRAAAAAM



småland

japp nu är jag Hemma å har det bra! orkar inte skriva så mkt mer än att allt är så bra så bra.. ikväll ska vi grilla å dricka gott =) mums.. resan gick bra å ja, allt känns så bra.. så skönt att vara hemma!

så där ja

då va tvätten tvättad, lägenheten städad, marsvinens burar bytta.. jag har badat.. nu är det bara packningen kvar =) har redan plockat ner det mesta, men ska packa liite mer ordentligt.. nu är det mest en enda röra.. haha.. men men.. nu ska jag ta det lugnt å packa det sista.. å så ska jag gå å handla min färdkost sen oxå, icke att förglömma!

underbara solen!

Vilken härlig dag det blev igår med all sol.. träffade Malin nere på stan å strosade runt lite =) gick å köpte min bussbiljett å sen blev det lite glass i solen.. underbart härligt! Satt en stund å bara njöööööt av solen å pratade.. lovely =) sen gick vi hem till henne å bakade blåbär/hallonpaj... riktigt riktigt gott! =D massa vaniljsås på det.. mmmmmums! tack för en härlig dag! =) dom soltimmarna lever vi länge på!




idag är det stora fixardagen.. ska tvätta vad som känns som 50 kg tvätt, städa lägenheten, byta hos grisarna.. å sen tillslut packa.. för imån bär det av hem! wihooo! som jag längtar efter att vara nära min familj å min bästa igen! å halmstad, icke att förglömma! imån vid den här tiden sitter jag i sthlm å väntar på bussen till jönköping.. =)

det som inte dödar, det härdar

jag tänker inte tappa orken.. jag tänker inte gå med på att påverkas för mkt.. jag tänker inte dras ner i nån negativ spiral.. punkt slut

jag åker hem på torsdag å med den resan kommer jag kanske lägga ett å annat bakom mig.. den resan ska bli bra, den ska få mig att må bra! punkt slut

bloggtorka ... ?

känner mig lite off med bloggskrivandet för tillfället.. får se hur det blir fram över..

en del å göra nu inför hemresan iaf som kommer ta upp min tid..
♦ städa
♦ tvätta
♦ skriva på hemtentan
♦ byta hos marsvinen
♦ packa
♦ en del andra grejjer utöver detta som ska bli.. intressanta?..

sen kanske det blir lite ändringar på när jag åker å så där igen.. får se hur det blir.. åker iaf tidigast torsdag å senast fredag..

idag sken solen när jag vaknade, tänkte gått ut å lagt mig i parken med en filt å en bok.. men självklart kom det massa mörka moln nu så.. ja det är väl bara till å ta tag i min lista ist..

jag håller på att tappa orken.. orken för allt.. känner mig vilsen.. å kluven.. hålla modet å skenet uppe? ja jo man kan ju försöka iaf..

johanna - gissa om jag längtar efter våran dag i halmstad nu?! jag behöver havet, jag behöver halmstad.. å att jag får träffa dig å prata av mig lite oxå gör ju inte det hela värre.. ska bli härligt å träffas! även om jag inte vet när så räknar jag ner tills det blir av =)

sänder en tanke

idag är min kära familj i göteborg å på liseberg =) sänder en liten tanke till dom med förhoppning om att dom har en fin dag! önskar inte alls att jag oxå va där, nej då inte alls =) haha

softislördag i soffan

Denna bok ligger jag i soffan å läser idag.. lånade den av siss å ska läsa klart den nu så hon kan få den när jag åker hem.. mkt bra bok faktiskt!


tankeställare

usch.. kollade på en film nu ikväll..  "two weeks" hette den.. handlade om en familj där mamman fick cancer å barnen tog hand om henne den sista tiden.. behöver jag säga annat än att jag grät som ett barn? nej.. i såna här filmer tänker jag alltid på min familj.. min mamma, som i det här fallet.. tänk om det hade varit min mamma?.. usch hemska tanke!.. å så blir filmen 10 gånger snyftigare än den va innan.. himla bra film iaf.. å jag hoppas verkligen mina nära å kära får vara friska å krya hela livet!

tiden går fort

jisses.. om en vecka, en fjuttig vecka, så är jag ju Hemma!! då har jag sovit min första natt hemma å spenderar min första dag hemma.. mmm =)

puh, ibland har man tur

Pratade med mamma nyss å så kom vi in på att jag åker hem nästa torsdag å så dära.. å så kom mamma på att dom strejkar å håller på å frågade om jag visste om det drabbade swebus express.. neejdåå sa jag, inte drabbas väl dom inte.. hehe.. men så gick jag in på hemsidan å hittade detta.. gissa om jag är glad att jag åker den 17e =O haha

"UPPDATERAD: Information om strejkvarslet

Kommunal har varslat Swebus Express, som nu riskerar att dras in i busstrejken om ingen uppgörelse har nåtts före midnatt mot fredagen den 18 juli. Denna sida uppdaterar vi dagligen eller så fort något händer, så att du som resenär ska veta hur din busstur drabbas om det blir strejk.


Swebus Express har beslutat att kompensera alla resenärer som drabbas om det blir strejk. Trafiken fram till den 18 juli kommer inte att påverkas."


visst ja, jag kom in på didaktik C.. johanna kom oxå in på det så nu vet vi vad som väntar till hösten =)


ännu en underbar dag..

.. i solen med trevligt sällskap =) Lisen kom hit nåra timmar tidigare än tänkt å vi satt ute i parken hela eftermiddan å njöt av solen å den fina utsikten, haha =) underbart! sol sol sol jag ääälskar solen! sen åt vi mat å sen kom nadja å vi hade trevligt en stund till med massa prat om allt möjligt, hahaha.. så trevligt så!

åh va jag behöver dagar som dessa just nu känner jag.. så det är tur att vi har passat på nu i veckan, hihi.. sen skiljs vi åt för att åter ses lagom till cityfesten =)

grattis blogg.se

nu, idag, flera timmar efter att jag skrev mina inlägg igår så syns dom NU allaredan efter att jag fick lov å publicera dom för femhundrafemtielfte gången.. hejja hejja blogg.se

tredje gången gillt?

nehe.. inte syntes inläggen nu heller.. uff.. *muttrar*

jag tycker inte alls om kvällar egentligen för det är då alla tankar går runt som mest.. uff.. undra om senaste tidens händelser kanske ska ta å stärka mig så pass så jag faktiskt vågar stå på mig för en gångs skull.. det vore ju inte så dumt.. men.. tiden får utvisa när det är dags för det.. var sak har sin tid.. kanske kommer det mer som bara kommer göra allt så mkt lättare? jag finner den tanken mkt trolig..

va fan nu då?

jaha så nu ska bloggen strula oxå?! som om det inte räcker med att mitt jävla internet ska krångal hela tiden så ska bloggen oxå börja sega sig? skrev för typ fem minuter sen ett inlägg som så klart inte syns.. ååååh.. men det kommer ju säkert inte ni läsare märka för när ni läser så syns ju säkert båda, men ja så är det just nu iaf.. mitt inlägg skrivet innan detta syns inte, hur mkt jag än uppdaterar å publicerar.. suck!

efter regn kommer solsken

ja det är minsann sant det talesättet.. efter ett par lite mörkare å mindre roliga dagar så har jag nu haft dels en fin dag idag å en underbar dag igår! kändes mer än behövligt kan jag ju säga.. besvikelsen jag skrev om för ett tag sen ligger fortfarande kvar å pyr.. den börjar dock övergå till nåt annat, frustration kanske? hmm.. vet inte exakt men det stärker mig iaf.. det är långt ifrån min förlust..

men iaf.. mina fina dagar nu då!

det började igår när jag vaknade.. såg att solen sken bakom gardinen å fick en känsla av att det skulle bli en bra dag.. å ja, den blev verkligen bra! =) skickade sms till Mia det första jag gjorde, frågade om vi skulle passa på å ha vår picknick nu medan solen skiner.. hon å oliwer hade inget planerat så det blev en träff! när jag åkte ner på stan fanns det ett å annat moln på himlen men det va skönt ute ändå så jag va nöjd.. träffade Mia å Oliwer på stan å strosade oss mot boulognern å njöt av den allt mer framträdande solen.. underbart, sol å värme å en fin vän å en supersöt liten kille som sällskap =) vi satte oss ner på en bra vald plats å bara njöt.. åt lite picknickmat som vi hade med oss, roades av lille oliwer, pratade om allt å inget å hade det riktigt trevligt! ju längre vi satt ju mindre moln blev det å snart va himlen klarblå å vädret va så underbart.. jag insöp varenda solstråle som träffade mig å laddade verkligen upp mina batterier efter senaste tidens urladdningar.. efter ett par timmar så ringde min mobil å i andra änden va nadja =) hon å lisen va på stan å lisen drömde om filtar i boulognern, nadja hade sett på msn att jag å mia hade picknick å gjorde en bra chansning =) efter en stund kom dom å gjorde oss sällskap å det blev om möjligt ännu trevligare! vi fortsatte njuta av solen å värmen å bara va.. helt underbart! oliwer busade på å gav oss många leenden å skratt, den lilla goingen! sen va det dags för mia att åka hem å mata sin lilla son.. TACK för en otroligt underbar dag Mia å Oliwer!! jag hade det så trevligt å ni anar inte va vår lilla picknick gjorde för mig =) vi satt kvar en liten stund å sen började vi dra oss mot brynäs för det vankades gratis bio sen =D åkte med nadja hem för att slippa fara fram å tillbaka å stressa ihjäl mig å sen begav vi oss ner mot stan å bion.. me like gratis bio så TACK för det nadja! eftersom biljetterna va speciellt för Sex and the city filmen så blev det den vi såg å jag blev mkt mkt mkt positivit överraskad! SÅ BRA! jag är inte överförtjust i serien å har verkligen inte följt den, men filmen va otroligt bra.. den bjöd på många skratt å en del tårar oxå faktiskt.. ska definitivt införskaffas framöver! efter senaste tidens händelser så gav filmen mig så mkt mer än jag nånsin kunde tro.. jag fick mig verkligen en å annan tankeställare på hur det faktiskt ska vara.. å jag kom att uppskatta dagen med mina vänner otroligt mkt.. faktiskt.. ni är guld värda.. dagen avslutades på en bänk sittandes en liten stund i ett soligt å fint kvälls-gävle med en halv biopopcorn size stor medtagandes hem.. lagom trött efter en väldigt bra dag.. efter nåra nätters brist på sömn så sov jag som en prinsessa på natten å tog igen alla timmars sömn jag missat.. fantastiskt.. å så fick jag ju sällskap i sängen oxå, inte helt fel det heller.. kändes tryggt å bra, en fin avslutning på dagen som va så bra!

idag bar det av till skolan för plugg med lisen.. utvilad å på bättre humör än på länge.. dock försvann det i takt med att vi insåg att böckerna va borta =P haha.. hmm.. men hittade lite info ändå så vi ska nog klara oss! vi gav upp pluggandet rätt snabbt å gick ner på stan =) vädret va kvalmigt å konstigt men va gör det när man har vänners fina sällskap? precis, inte så hemskt mkt.. ringde nadja på vägen å visp så vart det shopping på stan =) dock inte för min del, haha.. men ändå, det va ack så trevligt ändå! vi strosade nåra timmar å sen skiljdes våra vägar åt.. tanken va att vi skulle ses ikväll igen på sommarkväll på stan men jag fick sån hemsk huvudvärk så det gick inte så bra.. men imån blir det nog filmkväll så då ses vi åter igen allihopa =)

så TACK än en gång alla tre + lille skrutten för att ni gjort mina dagar så fina å bra! that's what friends are for minsann!

Hem om en vecka nästan! (inte många timmar kvar tills en vecka hihi)  <3 jippiiiiiie!!

nytt på G igen?

klurar på en ny design igen.. kände mig inte helt nöjd med denna.. hehe.. å hade inte nåt annat för mig ikväll såå.. imån ska jag fortsätta pula, så får vi se va som händer =)

uff

5 fjuttiga timmars sömn i natt.. wehej vilken dag det kommer bli.. uff.. började dagen med att svära åt den hemska människan som nödvändigtvis skulle klippa gräsmattehelvetet utanför just precis kl.8.. tack, jättekul å vakna av att du kör in i väggarna så det dånar i hela huset.. hmpf.. du snuvade mig på en timmes sömn, hoppas din dag blir bra..

ny design igen

jahapp, ja då va det dags för en ny design igen.. får se hur länge denna varar.. kommer nog fixa lite med den framöver men ja detta är grunden iaf =)

<3



TACK siss, you know why!
tack för att jag alltid kan ringa dig å få vräka ur mig precis vad jag har på hjärtat, tack!

ännu mer att se fram emot Hemma!

ååh, jag längtar verkligen Hem nu.. sms'ade lite med johanna innan å blev inbjuden till johanna i halmstad å deras stuga där! =D finns ingen finare stad på sommaren än Halmstad! å stranden.. i love it! så det ska jag absolut nappa på! =) så nu hoppas jag ännu mer på massa sol mellan den 17e juli å 3e augusti.. mmm! jag har verkligen mycket kul å fint att se fram emot Hemma! ska bli så kul å träffa dig, johanna, igen oxå.. känns som om det va evigheter sen!

positiva besked finns det oxå i mitt liv

pratade precis med mamma å berättade att jag kommer hem tidigare än det va tänkt innan.. å insåg då att det är mindre än två veckor kvar tills jag åker Hem!! JIPPIE!

om mindre än två veckor kan jag alltså träffa min finaste å bästa när jag vill.. å jag kan träffa min älskade familj när jag vill oxå.. ååååh så underbart! ska bli så kul! hoppas på många fina dagar med sol för då har mamma lovat att vi ska åka mkt till halmstad å sola å bada =D

what the ... ?!

gick precis in på swebusexpress hemsida för att kolla priser å tider för skoj skull.. ja jättekul blev det.. inte.. dom har höjt priserna igen!! =O va faaan?! sist jag kollade så skulle hela sommaren, alla dagar, kosta 336:- hem (gävle-jönköping) men nu när jag kollade så kostade det 374 jävla kronor?! VA FAN?!

lite positivt va det väl iofs för detta innebär att jag åker hem den 17e juli istället kl.7 på morronen, istället för söndag den 20e kl.13.50.. för då kostar det just nu iaf "bara" 320 kronor =O jag hoppas verkligen att detta bara är deras sommarpriser.. inte dyrt egentligen för en så lång resa, jag vet, men jag är ju van vid att kunna åka hem för 225 kronor! =O jisses.. jämfört med det så är höjningen stor, speciellt när man är en fattig student mitt i sommaren..

USCH nu blev jag purken..

....




jag vill åka Hem.. nu, just precis NU, vill jag åka hem.. jag vill till min bästa.. jag vill till min familj.. jag vill till det som är äkta.. vet att jag nyss skrev att detta inte skulle få bryta ner mig.. men det är svårt att inte bli påverkad av det..


Detta är så äkta det kan bli.. min finaste å jag på våran studentdag..
snart ses vi igen min vän!

mr. besvikelse - hej å välkommen!

jag trodde jag hade varit med om det värsta.. men tydligen inte.. den besvikelse som rann över mig idag tog priset.. ursäkta mig nu men jag måste bara få säga detta - fy fan va besviken jag är.. å ganska arg oxå om jag ska vara ärlig.. usch.. tack så mkt typ.. alltså detta va nog bland det lägsta jag varit med om på länge.. 



men nej, jag tänker inte ta detta, det ska inte få bryta ner mig, det är inte värt det.. jag vet att jag har så jag klarar mig ändå å det är det som kommer hålla mig stark!

sol sol sol !!

åååååh va jag ÄLSKAR detta väder!! solen är så varm å skön, helt underbart! jag lapar i mig varenda liten solstråle som träffar mig, vem vet hur länge det håller i sig? jag mår så bra när det är varmt å solen skiner, som en annan människa =) lovely!

hurra hurra!

idag blir världens sötaste unge 1 år !! tänk va fort tiden går , helt otroligt! kommer ihåg det som igår när jag å niclas åkte hem å fick träffa lilla knyttet bara tre dagar gammal <3 å se så stor å fin hon är nu, sötast i världen! är så tacksam för att jag får vara en del i hennes liv, trots många mil emellan!


vilken underbar dag

solen skiner å himlen är blå!! mmm.. äntligen lite sol =)

ajj ajj ajj

jag har så jävla (ursäkta svordomen) ont i ryggen idag.. har haft småont ett tag nu men idag gör det förbannat ont så fort jag står upp.. har iofs städat idag men verkligen försökt tänka på ryggen men inte har det hjälpt inte.. blä.. just nu vill jag bara slita bort ryggraden eller nåt annat så det inte gör ont längre.. =(

å som om det inte vore nog med att jag har ont så är jag arg på swebusexpress idag för att dom har höjt priserna på bussresan hem! usch det tycker jag inte alls om!

just det!

har ju helt glömt bort att berätta att jag nu officiellt bara har en termin kvar i skolan! en ynka liten termin, helt galet! klarade Specialpedagogiken med ett betyg som jag är helt nöjd med å kan nu lägga den bakom mig! Oj oj oj.. lite blandade känslor.. det är ju slut snart, va händer då? men det ska bli skönt oxå, hur kul är det att leva på csn? nej precis, inte så hemskt kul inte! men jaja, bara en termin kvar.. jag är ju snart klar!

HAHAHAHAHAHA

minne från uppsala =) hahahahaha så jäkla kul.. skrattade så jag grät då å likaså nu, hahahaha.. helt klart det bästa på hela filmen!

 
(om det funkar nu vill säga)

HAHAHAHAHAHAHAHA

"yeah I'm a lama again! wait..."

"mjau.."

"looking for this?....... is that my voice?... is that MY voice?.... oh well.. "

"oh oh..."

"I win!... *splatsh*"

"Did you eat the acorn? You own me a new acorn!"

HAHAHAHAHAHAHAHAHA

uppsala!

här kommer det lite sena uppsala inlägget! har haft så mkt nu sen vi kom hem så jag har inte redit hunnit eller orkat, men nu så =)  har som jag skrev innan haft det SÅ bra! kommer lätt vara det bästa med denna sommaren, om man räknar bort mina veckor Hemma =D

resan började på torsdagkvällen med tåg till uppsala som blev gratis =D gissa om vi inte klagade på det? inte det minsta! detta tog vi som ett bra tecken på att helgen skulle bli lyckad, å visst blev den det! väl i uppsala insåg jag att det skulle bli en lång kort väg hem till deras systers lägenhet för min väska va tung som bly.. haha.. får skylla mig själv, men det skulle visa sig vara värt att släpa med allt.. =) vi gick in i en affär å handlade det nödvändigaste å begav oss mot lägenheten.. låg väldigt nära stan måste jag säga, tog kanske bara en 15-20 minuter att gå.. perfekt! på vägen insåg vi hur bra vi skulle få det utan nåra bekymmer alls, det va bara vi tre å det skulle bli så jävla bra.. kändes så kul att gå där å planera hela helgen som låg framför oss =)  vi kom hem å gjorde oss lite hemmastadda å åt å njöt av att vara framme..

på fredagen vaknade vi till strålande sol å det tog vi som ett bra tecken oxå, detta skulle bli en bra dag! vi åt frukost, gjorde oss i ordning å begav oss mot stan.. jättehärligt väder å ännu härligare sällskap! vi gick direkt till en bankomat för att kolla pengar å jag hade fått min lön som va mer än dubbelt så stor som jag vågade hoppas på (niclas gissade däremot rätt, haha) så jag shoppade ihjäl mig typ, haha.. men det va kul.. köpte puder, nagellack, nagelbandsgrejjs, kajalpenna, överraskning till tabita hjärtat, 3 t-shirtar på Gina, ett par skor, silverhalsbandskedja å örhängen.. å säkert lite till som jag glömmer nu =) men det va kul å få unna sig lite! lisen stackarn mådde dåligt när vi kom ner på stan så vi gick i lite affärer först å sen åt vi lite lunch å hon fick i sig lite cola å mat å sen blev hon pigg tack å lov! efter en massa timmars shopping så begav vi oss hemåt efter en vända på systemet å mataffären för att påbörja kvällen! vi dushade, åt mat å började göra oss i ordning å sen förfesta så smått för att sen komma igång bra =) det sjöngs mkt tom jones, hahahahaha, å dansades på golvet.. oj vilken kväll! på vägen ner på stan ringde jag min bror, som ringde till mig på midsommar haha å pratade om en hund, så vi sjöng fint för honom (eller inte haha) å sen pratade jag med jenny lite oxå =D hahaha.. jisses, jag verkade nog lite fullare än jag va =) haha.. men jag blir så pratglad med lite alkohol i kroppen hahahaha.. jag bjuder på den johan å jenny ;) sen gick vi till ett ställe som skulle vara öppet men det va det inte så det blev kissepaus i en träddunge för att sen styra kosan mot ett ställe som jag inte vet va det hette, gamla alfons tror jag lisen sa? =) haha.. jaja riktigt riktigt kul hade vi iaf där inne även om det va 18 års gräns =O haha.. vi fick vara med om både det ena å det andra å det va helt galet =) men KUL hade vi iaf! sen avslutade vi kvällen på max å sen taxi hem för att sova.. vi somnade alla lyckliga å glada å nöjda med kvällen =)

lördagen blev en softisdag även om vi hade tänkt kolla på lite mer sevärdheter i uppsala då men vi orkade inte så det blev softis med pizza å film med gottis på kvällen istället.. va helt okej det med =D det började regna å såka lite på eftermiddan så det passade bra med softisdag =) vi va ute å gick lite oxå å sen hamnade vi på mcdonalds en sväng med.. en myspys dag!

söndagen gick oxå i softistecknet.. vi städade å så dära å sen satt vi mest å tänkte tillbaka på helgen som varit å pratade om alla minnen vi fått =)  sen begav vi oss mot stationen igen för att kolla vilket tåg vi skulle ta, men annsa råkade glömma mobilen så hon gick tillbaka å hämtade den å vi tog det senare tåget.. denna gången blev det dock inte gratis, haha =)

TACK för en helt galet rolig helg tjejer, kommer bli sommarens höjdpunkt!! =D så mkt som vi har skrattat va det länge sen jag gjorde!

Här kommer lite bilder från helgen =)
                     

dagens golvtid + FILM: dexter på golvet

idag blev det ännu mer golvtid för grisarna =) fick inte så mkt bilder på eddie för jag bytte hans bur samtidigt men dexter fick komma ner på golvet när niclas va här en sväng =) han är så söt på andra bilden tycker jag, lilla gosingen!



för en gångs skull så kommer här en film på bara dexter.. när han är nere på golvet =)


små grisar på stora äventyr

ikväll hände det! mina grisar fick släppas fria på golvet =) jag va lite rädd för att det skulle bli en galen jakt mellan mig å grisarna, men det gick bra! dexter höll sig mest på mattan medan eddie mest satt i hörnet vid höpåsen =) haha sötegrisarna! allt gick jättebra tills dom hittade varandra.. då började dom sniffa på varandra, å sen rök dom ihop som dom gjorde i busen förr.. =( så det blev till att sära på dom å sätta dom på olika platser.. bläk.. men ja det gick ju bra ändå iaf! jag vet nu att dom aldrig kommer funka ihop.. men på golvet kommer dom definitivt få vara fler gånger för det märktes att de tyckte om det =) dock fick jag lov att lägga en handduk över dexters bur för dom började bråka till å med när dom va i varsin bur.. hmpf.. haha men men.. jag är nöjd med premiären av golvtid iaf!

    Dexter på mattan =)
    Eddie vid höpåsen
    här rök dom ihop.. först sniffningar i varandras rumpa å sen bråk.. man ser precis hur dexer försöker hugga tag i eddies nacke =( ingen skada skedd så klart för vi särade på dom direkt!

RSS 2.0