det kommer ordna sig

efter att ha börjat kika bakom dörrarna till framtiden å därmed verkligheten så insåg jag rätt snabbt vad det är jag vill.. å kanske främst vart jag vill.. alla jag pratat med ser positivit på det oxå å det får mig ännu mer motiverad.. jag måste verkligen lyssna på mitt hjärta nu å det kan inte bli tydligare vad det vill.. blir allt som jag vill, så kommer jag kunna ta mig smidigt dit alla vänner hamnar sen, å de kommer smidigt kunna komma till mig..

som pappa sa ikväll; det kommer ordna sig.. det kommer ordna sig.. å med världens bästa mamma å pappa så vet jag att det kommer göra det..

nu till nåt helt annat.. jag har bytt utseende på bloggen igen.. kände för att fixa till den lite nu inför hösten å allt =)

imån gäller det.. då har vi lektion å kommer troligen få veta hur handledaren våran ser på det vi har mailat in.. jag är minst sagt skitnervös just nu.. usch.. men ska bli skönt att kunna komma igång igen!

Kommentarer
Postat av: Mia

å va roligt!! Hoppas det gick bra med handledaren å allt!

Kram

2008-09-23 @ 17:34:01
URL: http://mioli.blogg.se/
Postat av: nadja

vad bra att du fick klarhet i det där nu gumman, vet ju att vi var inne på ämnet under pizzakvällen, och ja allt löser sig!

2008-09-23 @ 22:56:19
URL: http://lessoeurs.blogg.se/
Postat av: Linda till Mia

jaa, det gick superbra! han hjälpte oss verkligen att komma framåt så nu kör vi på högväxel med allt som ska göras! hoppas du fick rent golvet å oliwer från lukten å allt! kram kram!

2008-09-23 @ 23:58:48
URL: http://liindak.blogg.se/
Postat av: fanny

Du har en super bra blogg :)



kan jag få be om en tjänst! Jag är nämligen med i en tävling mellan olika bloggar . skulle vara snällt om du röstade på mig ! Det skulle vara guld värt.



http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.2275734



2008-09-23 @ 23:59:09
URL: http://thelifeoffanny.blogg.se/
Postat av: Linda till Nadja

Ja, vilken otrolig lättnad det är! nu är det som du ser i senaste inlägget även bestämt att det bär av hemåt.. känns så rätt.. även om det är mkt å tänka på med hela flytten, men som sagt; det löser sig!

2008-09-24 @ 00:00:49
URL: http://liindak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0