kan faktiskt inte låta bli

nä, jag kan faktiskt inte låta bli att fortfarande vara en gnutta jäkla stolt över oss sen igår.. =) vi jobbade på jäklans bra alltså!

det va igår som flyttlasset begav sig för cissi.. vi (cissi, cissis mamma, christina å jag) började med å lasta in typ hela hennes lilla etta i en sån där liten lastbil å sen bort till nya lägenheten å in med allt i tvåan.. det va inte redit lika lyxigt vid tvåan som vid ettan för där hade vi hiss - å en våning ner.. hehe.. tvåan va två våningar upp å ingen hiss.. men det gick ändå! vi stretade å kämpade.. sen blev det matpaus å därefter ikea för å köpa soffa bland annat =) vi funderade på hur i hela friden vi skulle få upp soffan när vi hämtade ut den.. å ja, det huvudbryet hade vi väl ända tills vi kom fram mer eller mindre.. haha.. å usch va vi slet med soffan men upp kom den! å in i vardagsrummet! när vi slet upp plasten i jakt på benen så ser vi att det inte alls är den gröna tygsoffan som cissi hade betalat för att få, utan det är en svart lädersoffa (kollade upp på nätet sen, haha) som kostat en tusenlapp mer än den hon betalade för å egentligen skulle fått hem! =O haha va paffa vi blev! men ja, inget att klaga på alls ju, superfin soffa =)

så vi satt en stund i soffan å njöt av vår insats under dagen innan det bar av till sätra igen för att lämna lästbilen.. bra jobbat tjejer!! så nästa helg blir det tydligen tackmiddag, hihi =D ska bli trevligt minsann!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0