underbara fredag!

jösses vilken bra fredag det har varit hittills.. nu kan det nog inte bli mkt bättre :D

först å främst så ja, det är ju fredag!
sen så gick det bra på jobbet idag med alla barnen.. en hel del gråt å tårar men det gick ändå bra utifrån våra förutsättningar :) sen fick vi massa beröm från föräldrarna då de sa att de tyckte vi var jätteduktiga å gjorde ett bra jobb.. de sa att det syntes att barnen tyckte det va kul med oss.. efter dessa ganska tunga veckor nu så värmde det otroligt mkt i hjärtat att höra det! jag växte nog en meter eller två faktiskt :) så det va med lätta steg vi gick hem tidigt idag, för det va oxå en sak som gjorde dagen så bra - att vi hade komptid att ta ut så vi gick hem halv 2 :) skönt!

för det andra så hade min telefondosa kommit så nu har jag installerat min hemtelefon oxå :) känns bra att ha en faktiskt.. vill nån ha numret så fråga hihi :)

för det tredje så berättade en av mina bästa vänner, Mia, en otroligt rolig sak alldeles nyss.. hon kommer å hälsar på mig 6-8 mars!! :D så otroligt kul det ska bli! jag längtar jättemkt! om jag inte slutar tidigt då så ska jag fixa med jobbet så jag kan gå hem tills hon kommer på eftermiddagen.. jättekul!

nu är jag så glad så all trötthet bara rann av mig å jag har musiken på hög volym så nu ska jag allt passa på att städa här.. imån kommer mamma, pappa å siss å eventuellt robin så då måste jag allt ta tag i lägenheten som nu ser ut som ett bombnerslag :) ha en jättebra helg allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0